bugün

9. nesil cici yazar. hoşgelmiştir. koştursun efenim sözlükte.
hoşgelmiş.
doğum günü kutlu olsun yazarı.*
nickinin anlamı aztek dilinde çikolata olan yazar.
bir şakirtin olaya at gözlüğüyle bakıp anlatılmak isteneni ısrarla kavrayamamasını siklemeyen yazar.
(bkz: dokuzuncu nesil silik)
geri dönmüş yazardır. Sözlük ahalisine selam eder!
uludağ sözlük orhancı yazarlar birliği nin üyesi değerli yazar.
(#19008046) hata yapmış yazardır,(#19008089) fenerbahçe'nin başında mustafa denizli varken fenerbahçe real madrid ile maç yapmıştır e yanıldın kabul et utanmazca mal falan yazma!
yarın okula geç kalmaması için uyuması gereken liseli yazar kardeşimiz.
ygs ye giren herkesi liseli sanan malları nick altında görmemize sebebiyet veren yazar.
üniversite görmemiş kişilerin lise zihniyetinden çıkmadığını bilmeyen en basitinden hiç kendine bakmayan insandır.
kimilerinin hayallerinin bittiği yerde kendi takımının gerçeklerinin başlayacağını bilen yazar. Hayal dünyası geniştir evet, ama bu bir hayal değildir; sadece takımının daha önce başarmış olduğunu tekrar başaracağını düşünmektedir.
çok güldürdü bu ara .. süper.
sağlam galatasaray'lı.

(bkz: #19261083)
sağa sola orospu çocuğu diyen iğrenç insan. bu kadar da çirkinleşilmez ki hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. freud'a göre incelediğimde annesiyle ilgili bazı sorunları var herhalde. anal dönemde sıkıntı yaşamış.

(bkz: anal dönem)

edit: kimsenin anasına sövmeyen adammış.

(#19261083)
kimsenin anasına bacısına sövecek kadar düşmemiş yazar.. Bu iftiraların nereden uydurulduğunu merak etmektedir.
iftira atan yazar. boş konuşan yazar.
şakirtler ile başı belada olan yazar.
değersiz sözlük yazarı. çok fena kin tuttuğum sözlük yazarı.
kendi halinde, kimseye zararı dokunmayan sözlük yazarı. Bu iftira ve düşmanlıklar kendisini ziyadesiyle üzmektedir. Düşünce, inanç özgürlüğü diye bik bik bağıranlar kendilerine laf gelince saygı duymasını da bilmeliler.
fenerbahçe düşmanı olsa da leyla ile mecnun konusunda doğru söylemiştir.
dostlarına selam eden sözlük yazarı. Çok yakında aranızdan ayrılacağım. Hoşçakalınız.
(bkz: dokuzuncu nesil silik)

nick altını ben açmışım zamanında, silik yazmakta bana nasip oldu.
Aaaa silinmiş, yuppiiiii.*
(bkz: gülme komşuna gelir başına)

Şaka bi yana üzüldüğüm yazar. Detroit underground müzik akımlarını bir türlü tartışamadık gitti kendisiyle, hepsi benim suçum ama, hep ben cevapsız bıraktım bu dostumu.
© copyright 2005 - 2026