bugün

entry'ler (52)

aşk içerikli sms i yanlış yere göndermek

canım napıyorsun yanlışlık la eskı sevgiliye gonderdım
- canın çıksın şerefsiz
bozuntuya vermıyorum nasılsın ıyı mısın
- allah belanı versın bıraktıgın gibiyim .

teoman ve şebnem ferah tan doğan çocuk

buba buba anam nırde.

finaller yaklaşıyor tehlıkenın farkındamısınız

son haftaya bırakırız sabahlara kadar çalışırız kahve not kahve not devameder gider.

padişah abdülaziz

cinayete kurban gitmiş. iki bilegini kesemez bilegi kesilirse diger bilegını nasıl kesecek?.

yaran okul müdürü lafları

odama geç lan babanın numarasını ver versene ben sana kaç kez dedım saçını kes dıye hadı beklıyom babanın numarasını ver arıcam kıme dıyom benden gunah gıttı ver arıcam.

ayrıldıktan sonra yapılacak ilk şey

sigarasını yakıp anlamsızca etrafına bakındıktan sonra. kucak dolusu göz yaşı dökmek. zaten bir kaç ay kendınıze gelemezsınız.

saçlarını dikip aynada kendını çeken tıpler

gorunce gulmemı tutamıyorum sesli guluyorum. sana yakışıklısın dıye bakılmıyor bu hangı tur dıye teşhiş konulmaya çalışılıyor muhtemelen.

hiyerarşik beyınlerle düşünen yozlaşmış bireyler

kulturunden dolayı insanları çapraz onyargılara bogan insanlar.

levent kırca ve müjdat gezen in kuracağı parti

çok konuşan ama iş yapmayan, süreklı eleştıren ama eleştırılmeyı hazmedemeyen partidir. dıne iltica olarak bakan. gündemde kalmaya çalışan insanlar. efenım pirim yapmıyor artık sözleriniz sizi dışarı alalım lütfen.

hayatın motonlugunu anlatan sözler

yataktan kalkıp etrafa manasız bakılması ve devamında gunun dunkunden bır farkı olmadıgını anlamak. akşam basını yastıga koydugunda yarınında bugunden farklı olmayacagını bilmek.

her üç kişiden biri şiir yazıyorum der

kime sorsan bende yazıyorum der. yazmak için yazmak. gösteriş için yazmak. falan filan gerçek yazanlar gizliyor saçma yzanlar ben yazarım havasında.

kürde yüz verirsen çerkez astar ister

geri kalmış zihniyetlerın pörsümüş cahilliklerinden arta kalan sözler. ırkçılık utanç vericidir.

sevgiliyle sabaha kadar mesajlaşmak

neler konuşulur kı dunyanın başlangıcından girsen şimdiki zamandan çıksan gene o kadar surmez.

sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar

jeffery deaver saatçi.

israil haritadan tamamen kaldırılmalı

surıyeye kafa tutacagına git malatyada kı füze kalkanlarını kaldır önce medyada konuşuyosunuz yok ozur dıleyecek yok tazmınat verecek obur taraftan ıranın tehdıne karsı israili fuze kalkanlarıyla koruyosun !

üç günlük dünyada beş günlük hesap yapmak

kapıtalıst ve bencillik hep bana hep bana.

namaz kılan çocukların deşifre edildiği türkiye

kemalist düşüncenin laik fikirleri benımseyen ahmaklarca düzenlenen oyunlardan sadece bir kaçı. namaz kılan çocukları oyle şaşkınlıkla dile getirıyorlar ki sanırsınız adam öldürmüş.

sözlük yazarlarının şu an ihtiyacı olan şeyler

çay+sigara+müzik+ve bugulu camdan hatıraları izlemek.

kürtlerin gerçekten çok değişik olması

ön yargılarınızı savurmadan önce iki dakika otolize ugramış beyın hücrelerinizi çalıştırmayı deneyın. insanları genelleyıp aynı kefeye koymak düşünceli bi insan için yapılacak şey degil. arkadaşlar küfür etmekle bunu yaparım şunu döverim demekle olmuyor o işler. dinden bahseden arkadaşlar dinimizde ırkçılık yapmanın yeri yoktur faşist düşüncelerde basma kalıp sözlerle onu bunu yargılamakta dinimizde yok. dinime küfreden müslüman olsagerek!

karısını komşuyla seks yaparken yakalayan koca

noluyo lan burda! sende mi fadime diyen koca.
© copyright 2005 - 2026