bugün
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi20
- sorgulayan aklı insana kim verdi18
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi6
- teröriste sövmek artık yasak23
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri7
- ateistlerin yaşama amacı23
- iyi öpüşen sevgili3
- velvet17
- ofsaytımsı7
- sözlüğün en sevilen yazarı20
- beyin yiyen amip2
- orijinal incil3
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- siz yardım edilmiş yoksullar istiyorsunuz6
- yeter ulan artık19
- ratko mladiç7
- kadıköy3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- fenerbahçe ve galatasaray şlden kaç puan alır2
- yapay zek'ya göre türkiye'nin işgal altında olmasi6
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon6
- fenerbahçe vs galatasaray19
- dindarların çoğunun fakir olması8
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- salihli3
- lamine yamal'ın galatasaray'a döşeyeceği boru2
- tarihin en kötü lyonu14
- galatasaray'ın psg den yiyeceği gol sayısı2
- ülkedeki garibana yardım etmeyen dinci5
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- tamircisi ölünce satılan araba7
- ali şeriati4
- kanonik gospel mark2
- türbanlıların beni hiç sevmemesi5
- diamond bey birader birader beydir7
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- isa mesih3
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- kürtse de kürt insan seçiyor mu doğarken nolcağını2
- liverpool'un fenerbahçe'ye döşeyeceği boru2
- ödev yapmak2
- dinsizlerin çoğunun zengin olması3
- fenerbahçe24
- kamyon arkası sözler6
- sarapci koala54
- sözlük yazarları için 2026 yazı4
- biraderler biraderdirler6
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- tarsus taki gizemli kazı4
görsel
Bu kadarcık. *
Şaka bir yana fotoyu uyumadan anneme göndermek icin cekmiştim aslında. Burada saat neredeyse sabahın beşi, tüm gün mideme dogru dürüst bisey girmedi. Akşam iki üç yer denedik ben aç kalktım. Deniz mahsulü bol olur diyordum ne de olsa bi yanı hint okyanusu diğer yanı büyük okyanus ama deniz o kadar sıcak ki balıklar soguk suyu sevdiğinden hem yok denecek kadar az hem de yağsız hiç bir seye benzemiyor. okyanus balıkları da kılcıklı olurmuş bilmiyordum. Onun dısında börtü böcekle arası iyi olan aç kalmaz. A tabi meyveler var bir de envai ceşit lezzetli meyveler. Şu parmağım kadar muz hayatımda yediğim en tatlı muzdu herhalde fjjg. Ben de taylandlılar filipinliler neden ufacık tefecik insanlar diye merak ediyordum bundanmış meğer sadece meyve yiyorlar, cogunun evde mutfak denilen bir odası yok. Evde yemek pişirmek ananeleri değilmiş, böylelikle de meyve sebze pazarları kurulmuyor ve kırmızı eti tavugu avustralya dan ithal ediyorlar. protein kaynakları ıstakoz ve yengeç diyebilirim en azından bizim yiyebildiklerimiz bu sekilde. Daha ilk günden aç uyumak asabımı bozdu ama diğer günler için umudum var illaki hosuma giden seyler bulurum diye düşünüyorum. iyi geceler ahali.
Bu kadarcık. *
Şaka bir yana fotoyu uyumadan anneme göndermek icin cekmiştim aslında. Burada saat neredeyse sabahın beşi, tüm gün mideme dogru dürüst bisey girmedi. Akşam iki üç yer denedik ben aç kalktım. Deniz mahsulü bol olur diyordum ne de olsa bi yanı hint okyanusu diğer yanı büyük okyanus ama deniz o kadar sıcak ki balıklar soguk suyu sevdiğinden hem yok denecek kadar az hem de yağsız hiç bir seye benzemiyor. okyanus balıkları da kılcıklı olurmuş bilmiyordum. Onun dısında börtü böcekle arası iyi olan aç kalmaz. A tabi meyveler var bir de envai ceşit lezzetli meyveler. Şu parmağım kadar muz hayatımda yediğim en tatlı muzdu herhalde fjjg. Ben de taylandlılar filipinliler neden ufacık tefecik insanlar diye merak ediyordum bundanmış meğer sadece meyve yiyorlar, cogunun evde mutfak denilen bir odası yok. Evde yemek pişirmek ananeleri değilmiş, böylelikle de meyve sebze pazarları kurulmuyor ve kırmızı eti tavugu avustralya dan ithal ediyorlar. protein kaynakları ıstakoz ve yengeç diyebilirim en azından bizim yiyebildiklerimiz bu sekilde. Daha ilk günden aç uyumak asabımı bozdu ama diğer günler için umudum var illaki hosuma giden seyler bulurum diye düşünüyorum. iyi geceler ahali.
istekrama atamıyorum akrabalar hemen damlıyor. Istekram aşkımı öbür sözlükle söndürüyorum napayım.
türk takımı ile fransız takımı maç yapıyor, yaşadığımız ülke türkiye bizlerde türküz, maçı kazanan türk takımı ama dün akşamdan beri münakaşa var.
kavga neden çıkıyor bunu bir anlayabilirsek zaten sorun kendiliğinden hallolacak. türkiyede yaşıyorsun türksün maçı da türk takımı kazanmış ama kavga yaşanıyor.. yenilen fransanın lyon takımı çoktan uefa kupası maçlarına odaklandı bile ama içimizdeki fransızların g.t yangını lyonlulardan daha büyük olduğundan çenelerini kapatamıyorlar tüm sorun bu.
kavga neden çıkıyor bunu bir anlayabilirsek zaten sorun kendiliğinden hallolacak. türkiyede yaşıyorsun türksün maçı da türk takımı kazanmış ama kavga yaşanıyor.. yenilen fransanın lyon takımı çoktan uefa kupası maçlarına odaklandı bile ama içimizdeki fransızların g.t yangını lyonlulardan daha büyük olduğundan çenelerini kapatamıyorlar tüm sorun bu.
ben bir köşede varlığını bildiğim insanların varlığını unutmaya çalışıyorum.
(#48081192)
ne kadar saçma bir muhabbet değil mi?
işte geçen sene defalarca yaptığınız şey tam olarak buydu. dışarıdan tam olarak böyle gözüküyordunuz.
ne kadar saçma bir muhabbet değil mi?
işte geçen sene defalarca yaptığınız şey tam olarak buydu. dışarıdan tam olarak böyle gözüküyordunuz.
#kendimi hiç zaman gazetesi kapısına zincirlememişim#
Zinciri bulsan... Neyse. Hikâye anlatma Masklavi :-).
Zinciri bulsan... Neyse. Hikâye anlatma Masklavi :-).
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar