bugün
dünün iyileri

sözlüğün mal dolması

vasat orospulukta yüksek lisans, herze atma konusunda da doktora yapmış klasik tiplerden geçilmiyor. kendim de o mallardan biriyim gerçi; neyse ki bunu hâlâ akademik kariyere çevirmeyi başaramadığım için şimdilik çeyrek mal seviyesindeyim.

lindsey graham

Sıra Küba’da diyordu.
Sıra kendisindeymiş.

uludağın ekşi sözlük gibi populer olamaması

Buradaki bazı yazarlar için iyi bir şeydir. Yazdıkları bazı şeyler büyük kitlelere ulaşsa hapislerde sürünürlerdi.

aleister crowley

zengin, aşırı dindar bi ailenin şımarık oğlu olarak doğmuş. çocukken cehennemle korkutmuşlar, o da “tamam o zaman cehennemin kralı olurum” demiş herhalde, direkt okültizme dalmış. cambridge’de okumuş, dağlara tırmanmış, şiir falan yazmış ama yetmemiş tabii. illa gidip altın şafak hermetik cemiyeti’ne girmiş orada da kavga etmiş, her şeyi dağıtmış.

1904’te mısır’da balayındayken aiwass diye bi iblis mi uzaylı mı artık ne boksa işte varlık gelmiş, yasa kitabı’nı dikte ettirmiş adama. thelema diye kendi dinini uydurmuş, “do what thou wilt shall be the whole of the law” demiş yani (istediğini yap piç) yasa buymuş amk. kendisini the beast 666 ilan etmiş. sicilya’da abbey of thelema’da müritleriyle resmen orji şenliği düzenlemiş.

seks büyüsü, uyuşturucu, ritüel, ne boksa hepsini yapmış. gazeteler de “dünyanın en iğrenç herifi” diye manşet çekmiş direkt. ozzy bile şarkı yapmış herife. (bkz: mr crowley). ulan ozzy’m konu şeytanlık olunca eksik kalmamışsın yine, neyse göğe selam olsun.

sonunda 1947’de eroinle, yalnız ve perişan gitmiş. yazdıkça sinirim bozuldu. bu kadar şımarık, bu kadar kendini beğenmiş bi herifin bu kadar etki bırakması çok tuhaf.

anın görüntüsü

görsel
Diss atiimsjsjsj.

sözlükteki ayaksever karşıtı blok

Boş beleş bir yapılanmadır.

herzevekil

Cidden yazık azizim . Benim bile kendime tahammülüm yok. Ailem olsaydı ne halde olurlardı kimbilir.

iyi geceler sözlük

leziz geceler sözlük. bu gece cin düğününe davetliyim. dönüşte anlatırım. dönemezsem izimi bu şarkıda arayın:

https://youtu.be/2rRgr5SU8eE?si=SIRW4dTdY5W1_Ki-

herzevekil

Uğraşmamanız gereken bir yazar. Azizim bilirsiniz totom sıkı , dilim kıvrak kücük vekil damarlıdır. Demediler mi size bu adamın ait olduğu bir şey bir yer yok. Tatlı tatlı yazıp dururken siz küçük vekili içinizde hissetmek istiyorsunuz. Sustum suskunluğum asilleliğimden değil işlerimin çokluğundan dı. Şimdi işim yokm format dahilinde ensenizde hissedeceksiniz küçük vekilin gölgesini.

uludağın ekşi sözlük gibi populer olamaması

iyi yazan Yazar azliğinin patrona reklam getirisi az olur.

Bizim ortamda iyi hissetmemiz yetmez.

Ekşi'ye kuvvetli rakiplerin artmasi, günün sonunda yazara yarar.

en nefret edilen insan tipi

mesajlaşarak konuşulan konuyu, arayıp tekrar konuşan insan tipleri var.
bunlar telefonda alöö demeden içi rahat etmeyen tipler.

kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması

Bazılarına yok, kimi Edebiyat sanat falan takılsa da insanlıktan nasibini alamıyor mesela. Onlar okumasa daha iyi.

kaliteli insanı belli eden detaylar

kaliteli insan dediğin, kimsenin görmediği yerde de aynı duruşu sergileyendir. kibar olmak değil mesela, herkese eşit mesafede durabilmek esas olan. bir de sözünün eri olmak var tabii, lafıyla özü bir olan insanı her ortamda tanırsın.

liseli otuzbircinin gündüz düşleri

kürk mantolu madonna ya da ferrari'sini satan bilge gibi şahane bir kitap adı olabilecek başlık...

ismi bile insanı garip bir melankoliye ve varoluşsal sancılara sürüklüyor. iyi bir yeraltı edebiyatı sosuyla yok satabilir.

herzevekil

Bazen gerçekten çok akılsızsınız çocuklar. Herif düz küfrediyor, siz küfür yiyip sinirlenmeyen tiplerseniz yüzünüz kösele gibi olmuştur. O suratla hayata devam edin.

muslettin amca

ilyada ve odessayı Homeros’la birlikte yazmışlar.

lindsey graham

darısı trump'ın başına. yoksa en büyük müttefiğim diyerek türkiyenin başına daha büyük belalar açacak. nede olsa her dediğini yapan reis var.

kaliteli insanı belli eden detaylar

Sohbeti.

Sadece para pul muhabbeti yapan; durmadan evinden, arabasından, gittiği otelden vs. bahseden insanlar ucuz duruyor.

placeboyu hayatinda hic dinlememek

Çok ayıp etmiş insandır. Bu adamlar bizim için klip yaptılar. En azından bu şarkı dinlenseydi.
https://youtu.be/0KjxVdvqRzg?si=WJOSPy8beK_biILV

bu hesap gizlidir

yeni bi şey mi bu aq. yakını göremeyen dede gibiyim noldu bu sözlüğe.

hayatında ilk defa kendini akışa teslim etmek

bu başlığın şu günde şu saatte sol framede karşıma çıkması çok garip bir tesadüf.

son zamanlarda allaha emanet yaşıyorum; her riski alabilme, her karanlığa girebilme eğilimindeyim.

bakalım ne zaman uçurumdan yuvarlanacağız.

bir yazar entry ni beğendi

Gizemli bildirim. Mesela Öbür sözlüğün sevdiğim özelliklerinden biri tüm oyların açık olması, burada da olabilir niye olmasın.*

placeboyu hayatinda hic dinlememek

song to say goodbye ile veda etmek istediğim insanların içinde bulunduğu durum.

herzevekil

Önce kapatmalarının , manitalarının , sevgililerinin ebeveynleri ile tanışan yazar. Kendilerinr damat olacağım Ailenin benim gibi birini hakettiğinden emin olmam lazım.sonra sen azizim.

günaydın sözlük

Günaydın çocuklar, kahve içiyorum. Güneş sistemlerinizde kalabildiğiniz bir gün dilerim.

https://open.spotify.com/...&utm_source=copy-link

üstteki yazarı öv

gizli birader yazar.

herzevekil

gocu reisi küplere bindirecek kadar güçlü bir kalem daha varmış demek ki...

dinler tarihinin en önemli olayı

gazalinin felsefeyi ilerlettikçe tanrıyı oratadan kaldıracağını, mesleğin elden gideceğini çakozlayip, kendinden başkasına felsefe okumayı yasaklamasıdir.

düşünme derin, buzdolabı serin.

pazar gününü sözlükte geçiren ezik insan

Ben bugün çalışıyorum ya! bunlardan bile daha eziğim yani yazıklar olsun.

pazar gününü sözlükte geçiren ezik insan

Başlık kendi kendini açıklıyor gibi ama, haftanın dinlenme, gezme tozma gününü bile sözlüğe tıkılı geçirenlere laf sokulmuş. Yazık, çok yazık.
© copyright 2005 - 2026