bugün

entry'ler (19)

katlanılması zor insanlar

2. veya 3. postadan sonra şımaran kadın

boşanmış kadına iyi gözle bakamamak

Evli erkekleri cezbeden bir kadın türüdür. Aradığını bulamamış mantığıyla cinsel obje olarak görülür.

yazarların birazdan yapacakları işler

Çay , sigara *

sinem kobal

Evlat olsan sevilmezsin cümlesinin en büyük alıntısı.

einstein türk olsa olabilecekler

Lisedeyken kaldığı sınıfta tekrar kalır sonra açıktan okuycam diye debelenirdi. Onuda başaramayıp Atomu parçalar,parayı bulurdu.Klasik zor günlerden gelip zengin olanların başrol oyuncularından biri olurdu.

büyük ikramiye sana çıksa naparsın

Bütün paramı Akbank a yatıracağımı söyler,Ziraat Bankasına yatırırdım. Umutlansın ibneler *

finansbank

call center da müşteri hizmetlerine bağlama ayağıyla kol gibi fatura yemenize sebep banka.

seviştikten sonra söylenecek en aptalca sözler

Ühühühü beni hiç bırakma aşkım.

makber54

belliki sakaryalı *

1 günlük ömrümüz olsa yapılacaklar

Abdest alma, tövbe etme, dua etme, hayatta kalmak için yalvarma, yaşama doyamadığını hissetme, dünyanın en iyimser insanı olma, herkesten özür dileme vs. vs.

göz göze gelmek

Çabuk etkilenenlerin akıl oyunudur. Üzerine hayaller kurulur.

yeni taşınılan evdeki dağınıklık

Neyi nereye koydum düşüncesinin hat safhada olduğu bir durum. Gece yatarken nasıl toparlarım düşüncesi, evin yerleşmiş halinin hayali..

büyük risk

Her aksam keyiğfle izlediğim bir yarışma. Selçuk yöntemin sunumuyla dahada keyifli oluyor, tavsiye ettiğim bir program.

tek sevişme hakkı verilse tercih edilecek ünlü

Alexis Teksass dırr. 2 Saatte pert kaydı alırsınız,harika popo sahibi * (bkz: )https://twitter.com/i/#!/...ic.twitter.com%2FTM7HVssL

kadınları çekici yapan detaylar

Dik kalçalar, renkli göz, parlak ten , mis kokusu, kibarlığı, tırnakları vs. vs.

unutulmaz kezban sözleri

'Bir tek sana söylüyorum kanka bak kimseye söyleme.' şeklinde en az 5 kankasıyla paylaşır *

işler güçler

Hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri diyebilirim. Favorim Ahmet Kura, Bumcu Onur ve Serpil dir *

tükenmez kalem bitince ağzına alıp hoh demek

Mürekkebin donmuş olabileceğini düşünerek 'HoHh'lama yoluyla ısıtıp kalemin tekrar yazabileceğini düşünme sanatı.

futbolun adaleti yok

90 dk yırtınırsın karsı takım bi kontra golü atar maçı alır.
© copyright 2005 - 2026