bugün

sevdiği entry'ler

kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak

Gocu büyük götsün.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

görsel

tokmakçısına aşure yapan kız

Tokmakçısının kartonunu çalan ibne değildir en azından din diyanet mübarek ay bilir.

velvet

pesto sosu nerede?

edit: Bu arada geçen yapay zekaya yanıma yakışacak bir partner çiz dedim ve istediğim gibi çizmedi ama senin fotoğraftaki tam da istediğim gibi bir partner anasını satayım.

diamond bosphorus

görsel
görsel

mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker

amatör boksör olarak ücünü de tekte indiririm.

her başlığı ciddiye alan dalyarak

bu başlık böyle mi açılır diyen dalyarak diyen kişidir.

m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu

Sarı teker değil mi lan bu, ewed

chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü

akp tarafından atanandan sonrasını okumadım çünkü ben sorgulayan çağdaş ve demokrat seçmenim.

mel mel bakan gibson

yetkisi zall tarafindan elinden alindi. bütün hayati sözlükten ibaret oldugu icin ancak burada at kosturur. eger adam olsaydi arkadaslari fake hesap kullandigi halde onlara da islem yaptirirdi. bide savundugu adam diamond denen sözlüge bir sürü hesapla gelip gitmis birisi. düsünün bu herifin ne kadar tarafsiz oldugunu. senin adamliga sokayim ben.

diamond bosphorus'a tanga giydirmek

sinsi kari kilikli orospu evladina benzeyen bir piçe uygulanan fantezidir. ahahaha amk ibnesi.

profiline kendi resmini koyan yazarın asıl amacı

Vurdurmaktır aksi düşünülemez.

sedat pekmez

Artık gitme zamanım geldi benim arkadaşlar.
Daha önce defalarca gittim geldim ama bu defa gelemeyeceğim.
Elbette bunun bir sebebi var. Bu sebep sözlükle ilgili değil benim özel hayatımla ilgili. Çok önceden planladığım bir son bu. Hastalık vs. Kötü bir şey değil. iyi bir gelişme benim için.
Hoşçakalın.
Edit: silik tuşuna bastım, talebiniz alındı 08.07.2026 tarihinde hesabınız silinecek diye bir yazı çıktı.
Niye şimdi silinmiyorum Zall?
Yeni icat çıkarmış.
Saçma!
Neyse 08.07.2026 tarihinde sistem otomatik silecekmiş.

mel mel bakan gibson

Bizzat Zall tarafından Yetkileri elinden alınan yazardır.
Zall’ın bir bildiği vardır.

yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor

Sabah sabah amma yaygara yaptınız be ya!

Ama bugün moralimi bozamazsınız. Çünkü, yengenizle yeniden deneme kararı aldık. An itibarıyla gözlüğümü taktım, balkonda uzanıyorum ve yapay zekânın söylediği türküleri dinliyorum.

zall in yaptigi gammaz anketi

Zamanında Otoçaylak sistemini manipüle eden kötü niyetli finolar bitti artık bitti.
Adam gibi yazın. Manipüle edeceğiniz bir sistem yok artık.
Küfür edeni yz çaylak ediyor zaten merak etmeyin.
Benim benim bir hatam varsa anında çaylak yapıyor merak etmeyin.
Ama biliyorum ki, zamanında o itler beni sürekli çaylak ediyorlardısözlükte yazmama izin vermiyorlardı.
Adi herifler.

Köpekler seri üzgün.

zall in yaptigi gammaz anketi

Kesin ulen Zall son derece adil davranarak anket yaptı itlik yapan gammazlar sepetlendi bitti. Hâlâ ağlıyorlar ya hay Allahım ya Rabbim.

Zall sonradan radikal kararlar alarak.
1. Moderatörü de sepetledi ve Yapay zekayı moderatör yaptı. Ne güzel yaptı aslanım benim.
2. Herkesi gammaz yaparak denetim mekanizmasını güçlendirdi. Harika oldu.
Şimdi o itlik yapan gammazlar ağlıyor.
Kudurun.

yazarların on üzerinden komiklikleri

Bal gibi sarhoşsun hem de sabah sabah ispirto kokusu sözlüğe yayıldı sie git ezik sarhoş siee.
© copyright 2005 - 2026