bugün

sevdiği entry'ler

gocu

Bkono farkında değilsin ama itibarsızlığın dibine vurdurdum bu akşam seni. Bunu bile anlayamayacak seviyede olduğundan açıklama gereği duydum artık. Kimse senden yana rey belirtmedi. Sence neden? Bir düşün ya, birileri benden yana fikir beyan ederken, neden kimse seni benim elimden almaya kalkmadı? Herkes her şeyin farkında, sen hariç. Geçmiş olsun.

81'e 3 tertip

4 tertip içinde göt tertip derdik * polemik yapma alt devre koş oradan üst devrene bir çay kap gel benimle mi bot bağladın. 82/1 ve 82/2 leri de gönderin mıntakaya hadi bakayım bu saatten sonra biz mi yapacağız..

aslolan fenerbahce dir

Sude denen orospu evladı siktir git. Ananı sikmiyim şimdi senin. Amına koydumun ergeni seni.

zall'ın çok meşgul biri olması

gocu zall ile öbüşüyor muymuş ?

gammazlığı elinden alınan yazar

--spoiler--

len 6 0 yenildiğimiz maçta bende askerdeyim oradan anla. hatta o gün gazete almıştım tosscu diye vermişlerdi başlığı. golleri atanların sırasıyla baş harflerini. biliyorsun tostumu yedim bekliyorum sözü modaydı o yıllar.

--spoiler--

ikna çaban gözlerimi yaşarttısjdjdjsjs.

kemalizmin gericilik olması

100 yıl öncesinin düşüncesi olduğu için doğru önermedir. evet.

kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak

Gocu büyük götsün.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

görsel

tokmakçısına aşure yapan kız

Tokmakçısının kartonunu çalan ibne değildir en azından din diyanet mübarek ay bilir.

velvet

pesto sosu nerede?

edit: Bu arada geçen yapay zekaya yanıma yakışacak bir partner çiz dedim ve istediğim gibi çizmedi ama senin fotoğraftaki tam da istediğim gibi bir partner anasını satayım.

diamond bosphorus

görsel
görsel

her başlığı ciddiye alan dalyarak

bu başlık böyle mi açılır diyen dalyarak diyen kişidir.

m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu

Sarı teker değil mi lan bu, ewed

chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü

akp tarafından atanandan sonrasını okumadım çünkü ben sorgulayan çağdaş ve demokrat seçmenim.

mel mel bakan gibson

yetkisi zall tarafindan elinden alindi. bütün hayati sözlükten ibaret oldugu icin ancak burada at kosturur. eger adam olsaydi arkadaslari fake hesap kullandigi halde onlara da islem yaptirirdi. bide savundugu adam diamond denen sözlüge bir sürü hesapla gelip gitmis birisi. düsünün bu herifin ne kadar tarafsiz oldugunu. senin adamliga sokayim ben.

diamond bosphorus'a tanga giydirmek

sinsi kari kilikli orospu evladina benzeyen bir piçe uygulanan fantezidir. ahahaha amk ibnesi.

profiline kendi resmini koyan yazarın asıl amacı

Vurdurmaktır aksi düşünülemez.
© copyright 2005 - 2026