bugün
- üniversite sınavı kaldırılmalıdır10
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin36
- demir çelik5
- arda güler7
- buz gibi bira8
- kale3112'deki kale hangi kale10
- sıcak şarap4
- şi ve trump'ın ticaret anlaşması2
- gece vardiyası3
- bursa6
- babybombshell2
- sözlük kızlarının küfürbaz olması6
- sözlükte flört etmemek9
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- en iyi pizza içeriği10
- arkadaşlar lütfen4
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- acı gerçekler14
- köy9
- en lezzetli balık24
- paradox interactive3
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- beşiktaş8
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- karşı cinsteki en itici özellik16
- 25 eylül 2026 fidan'ın libya toplantısı2
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı5
- dünyanın en kötü hissi3
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- aşk bir hastalıkmış sanki2
- agaçlarla dertleşmek3
- yıllar ona hiç acımamış3
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- zendaya4
- anın görüntüsü23
- sözlüğün embesillerle dolu olması6
- gammazlar göreve8
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- ezoterizm4
- köy vs şehir hayatı2
- sözlükte aile kurmak8
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- queen ravenna'nın evine kız kaçıran atmak2
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- ağlamak7
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
entry'ler (116)
Zall sil beni zall.
Bir haftadır geceleri kanal t seyrediyorum.
Her gece anastasia mı olur arkadaş. Bu saatler de bakıyorum var mı diye varmış deyip. Kapatıyorum.
- imdat bana tecavüz ediyorlar.
(bkz: hazırlık öğrencisi)
Futbol denince akla gelen oyundur. Futbol topunda da bir mantık hatası yoktur.
Futbol denince akla gelen oyundur. Futbol topunda da bir mantık hatası yoktur.
Havaya atılan mermiler nereye düşüyor.
Ne zaman birşey yazsam, peşime herkes birşeyler yazıyor ve benim yazdığım başlık ikinci sayfaya gidiyor. Hedef ben miyim? Anlamadım gitti.
Yeğen evde avatarı seyrediyor
- kızım şirinlerin büyümüş.
- kızım şirinlerin büyümüş.
Mekendan ziyade arkadaş artık köpek gibi dışarda sevişeceksiniz.
Fıtıfıtı(hızlı okuyun) sesine hayran olduğum dizidir.
Not 1: fıtıfıtı yı hızlı okuyun
Not 2: bir ses daha vardı ama onu yazamayacağım.
Not 3: sesler beni benden aldı.
Not 1: fıtıfıtı yı hızlı okuyun
Not 2: bir ses daha vardı ama onu yazamayacağım.
Not 3: sesler beni benden aldı.
Genelde halka açık tuvaletlerde olur.
Daha hızlı olabilir. G3ün mermi çıkış hızı 800m/saniyedir.
Başlığı görüp girdiğinizde, hemen hemen sizinle aynı şeyleri düşünmüş, başka bir yazarın, sizden hızlı olmasından kaynaklanır.
Not: hep bana mı oluyo.
Not2: bir de en son o yazmış arada birşey olsa bende yazayım ama nerde. Beyenip çıkıyorum.
Not: hep bana mı oluyo.
Not2: bir de en son o yazmış arada birşey olsa bende yazayım ama nerde. Beyenip çıkıyorum.
Teröriste ağlayacağıma hayvan olurum daha iyi. Aaaaaaiiiii aaaapiiiiiiiiiç
Gülyabani resmini gece görünce tırsıyorum. Gördüm tırstım.
4 sayfa ilerleyince utancımı yendim.
1. Sınıftaydım günlerden cuma idi, çok kakam gelmişti. Tuvaletlerde her hafta bir kere illa tıkanır, vidanjör açardı. Yine tıkanmıştı ve zaten içersinin bok kokusundan durulmaz haldeydi. Tutmaya karar verdim. Artık son saatlere geldikçe yerimde duramıyordum adeta bir Ceylan gibi sekiyordum. Neyse tam bitti derken istiklal marşı vardı. Müdür sanki ibneliğine uzatıyorda uzatıyor.... Uzatıyor uzatıyor....iyi tatiler lafını duyunca koştura koştura çıkışa doğru yöneldim. O an anlıyordum. Neden istiklal marşı bitince bazıları acel acele çıkıyordu. Sanki tabakhaneye bok yetiştiriyorlar. Evet gerçektende bok yetiştiriyorlar. Neyse okul bahçe kapısından çıktım. Yanımda koşan birine sen git ben vuruldum der gibi baktım.evet Altıma sıçmıştım. Utanıyor ne yapacağımı bilmiyordum. Kapının yanına oturdum bacaklarımla boku sıkıştırıyordum donumun içine. herkesin gitmesini bekledim. Sınıftan bazıları çekiştiriyo gelsene olum niye gelmiyon diyor. Sonra bok kokusuna dayanamayıp gidiyorlardı. 15 dk sonra Abim gelmişti. " ne yapıyon burda lan! lan altına mı şıçtın! hadi gel eve gidelim babam merak etti" bacakları mı aça aça eve gitmiştim.
Not: evde ne olduğunu hiç hatırlamıyorum.
1. Sınıftaydım günlerden cuma idi, çok kakam gelmişti. Tuvaletlerde her hafta bir kere illa tıkanır, vidanjör açardı. Yine tıkanmıştı ve zaten içersinin bok kokusundan durulmaz haldeydi. Tutmaya karar verdim. Artık son saatlere geldikçe yerimde duramıyordum adeta bir Ceylan gibi sekiyordum. Neyse tam bitti derken istiklal marşı vardı. Müdür sanki ibneliğine uzatıyorda uzatıyor.... Uzatıyor uzatıyor....iyi tatiler lafını duyunca koştura koştura çıkışa doğru yöneldim. O an anlıyordum. Neden istiklal marşı bitince bazıları acel acele çıkıyordu. Sanki tabakhaneye bok yetiştiriyorlar. Evet gerçektende bok yetiştiriyorlar. Neyse okul bahçe kapısından çıktım. Yanımda koşan birine sen git ben vuruldum der gibi baktım.evet Altıma sıçmıştım. Utanıyor ne yapacağımı bilmiyordum. Kapının yanına oturdum bacaklarımla boku sıkıştırıyordum donumun içine. herkesin gitmesini bekledim. Sınıftan bazıları çekiştiriyo gelsene olum niye gelmiyon diyor. Sonra bok kokusuna dayanamayıp gidiyorlardı. 15 dk sonra Abim gelmişti. " ne yapıyon burda lan! lan altına mı şıçtın! hadi gel eve gidelim babam merak etti" bacakları mı aça aça eve gitmiştim.
Not: evde ne olduğunu hiç hatırlamıyorum.
Kasaba minnet edeceğine kes sikini ye.