bugün
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist18
- oruç tutmayanların bahaneleri9
- frank lucas adam mıdır11
- meral akşener13
- kemal kılıçdaroğlu23
- ülkemde kürt istemiyorum11
- sahurdayız uludağ sözlük33
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği24
- deprem10
- muharrem ince71
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar21
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap26
- doğu perinçek10
- anın görüntüsü16
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar10
- habakkuk20
- ekşi sözlük12
- ramazan9
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları22
- fatsa da altın siyanür havuzunun taşması14
- 2023 ramazan ının ilk dayağı19
- cansız maddelerin canlı oluşturabilmesi14
- tanışılan en ünlü kişi19
- sahurda ne yenmeli30
- bodrum vs marmaris14
- yavuz ağıralioğlu32
- lubunya 02 nasip değilmiş14
- erdoğanın diploması yoksa nasıl yedek subay oldu11
- pure purple violet13
- ben allahın elçisiyim10
- türklüğün en değerli değerimiz olduğu gerçeği10
- kara erik habbesi18
- hüseyin nihal atsız16
- sözlükte tehdit edilmek18
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler20
- yalnizca deli yalnizca sair10
- antep lahmacun vs urfa lahmacun11
- celal şengör9
- erdoğan'ın diploması yok32
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması20
- aykolik bıyıksız8
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar10
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır13
- aykoliği tek yumrukla bayıltmak8
- ychp'nin 2018 de perinçek için imza toplaması10
- 1 kg kıyma 280 tl19
- uludağsözlük iftar buluşması8
- 23 yaşında evlenmek19
- gökhan zan11
- togg12

entry'ler (24)
2-1 sonuçlanan karşılaşma. fenerbahçe özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla takdirimi kazanmıştır.
iki, olmadı üç gün içinde açılması beklenen site. sunucu değişimi yapılmış olup, domain yönlendirilmesi beklenmekte.
daha 2(yazıyla iki) gün önce karşılaşmış olan iki(sayıyla 2) takımın mücadelesi olacaktır. fenerbahçe bir önceki maçı zar zor kazanmıştır. ama kazamıştır sonuça ve mutludur. o sonuçtan dolayı rehavete kapılmış bile olabilir. gençlerbirliği ise son dakikalarda kaybettiği kupa maçının etkisiyle daha iyi motive olarak çıkacaktır bu maça. dolayısıyla sonucunu merakla beklediğimiz karşılaşmadır.
an itibariyle sunucu problemi yüzünden kapalı site. ancak yöneticeler tarafından en yakın zamanda yeni sunucuya geçileceği ve bu tip sorunların bir daha yaşanmayacağı altı çizilerek söylenmektedir. bir de şunu belirtmekte fayda var. türkiyede bulunan en iyi fan sitesidir.
mükemmel ötesi bir yarış oyunu. gran tourismo serisinin devamı. gerçekçilik olsun, fizik modellemeleri olsun birinci sınıf. büyük olasılıkla piyasadaki en iyi yarış oyunlarından bir tanesi.
teknolojinin son şaçmalığı.
(bkz: ben buna gülerim)
(bkz: ben buna gülerim)
fenerbahçe'nin semih'in golüyle maçın bitimine birkaç dakika kala 2-1 öne geçtiği karşılaşma.
dakikada bir gol pozisyonu olan karşılaşma.
beklenenin ve eleştirilerin aksine fenerbahçe kalecisi serdar'ın panterleştiği karşılaşmadır.
Edit: ancak en sonunda serdar'ın direnişinin kırıldığı ve kalesinde golü gördüğü karşılaşma. evet efendim, durum şimdi 1-1.
Edit: ancak en sonunda serdar'ın direnişinin kırıldığı ve kalesinde golü gördüğü karşılaşma. evet efendim, durum şimdi 1-1.
an itibariyle semih'in çok önemli iki gol pozisyonunu harcadığı karşılaşma.
24 şubat 2007 itibariyle avrupa turnesine çıkmaya hazırlanan efsane.
axl rose bu şarkıyı, eski sevgilisi stephanie seymour'a yazmıştır.
yeni albümleri olan "libertad" için fotoğraf çekimlerini tamamlamış grup
kendisi hiçbir zaman guns n roses bateristi olarak kayıtlarda yerini alamamıştır.hep "replacement drummer" olarak nitelendirilmiştir albümlerde,bootleglerde
tam olarak zamanını hatırlamasamda, sanırım 2 sene kadar önce ülkemizi adler's appetite isimli grubuyla ziyaret etmiş eski guns n roses bateristi.
kusursuz besteye,kusursuz sözlere,kusursuz rifflere ve tabii ki kusursuz bir soloya sahip guns n roses'ın en gaz şarkılarından bir tanesi.
12 temmuz 2006 guns n roses konserinden sonra, beni en fazla sevindiren konser olayı.
guns n roses efsanesine punk ruhunu aşılayan efsanevi bass gitarist. guns n roses dan ayrıldıktan sonra kendi solo albümünü de yapmıştır
vokal tanrısı. dünyada insan olmayan vokaller sınıfındaki varlık.
1. axl rose
2.mike patton
3.f. mercury
(bkz: tanrılar)
1. axl rose
2.mike patton
3.f. mercury
(bkz: tanrılar)