bugün
- kemalistler29
- anın görüntüsü21
- yiğit bulut26
- pkk silah bırakırken chp'lilerin kudurması19
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak8
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi24
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz12
- kürtlerin iyi olduğu konular8
- osman gökçek8
- belediyeleri soyanları savunanlara ne denir12
- yaşar nuri öztürk12
- 1 bardak sütlü kahvenin maliyeti11
- fotokopici bi erkek19
- atatürkten sonra tek devlet adamı var o da bahçeli8
- akplilerin dini inancı10
- evcil hayvan beslemek12
- türkiye cennet cennet11
- fahrettin altun9
- kurbağa yiyen yılan videosu8
- puma11
- fahrettin altun'un görevden alınması17
- adidas10
- nike8
- devlet bahçelinin pkkyı bitirmesi9
- srebrenitsa katliamı9
- özel'e oy vermeleri karşılığında işe alınanlar16
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması14
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor9
- pandela 310
- fahrettin gider burhanettin gelir13
- uludağ sözlük yaz kampı10
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum11
- true silik yesin kampanyası10
- bitcoin13
- bozuk tohum10
- yazarların pipi boyu10
- haysenin129
- as maca9
- islam da kandillerin olmadığı gerçeği8
- türkiye niye almanya olamıyor18
- v a m p i r o v13
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır32
- true nickli yazar13
- pkk'lıların bir bir tahliye edilmesi9
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular12
- ülkedeki gizli pkk lılar8
- kamos8
- kemalistleri amerikaya asker yapsak14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı15

entry'ler (24)
2-1 sonuçlanan karşılaşma. fenerbahçe özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla takdirimi kazanmıştır.
iki, olmadı üç gün içinde açılması beklenen site. sunucu değişimi yapılmış olup, domain yönlendirilmesi beklenmekte.
daha 2(yazıyla iki) gün önce karşılaşmış olan iki(sayıyla 2) takımın mücadelesi olacaktır. fenerbahçe bir önceki maçı zar zor kazanmıştır. ama kazamıştır sonuça ve mutludur. o sonuçtan dolayı rehavete kapılmış bile olabilir. gençlerbirliği ise son dakikalarda kaybettiği kupa maçının etkisiyle daha iyi motive olarak çıkacaktır bu maça. dolayısıyla sonucunu merakla beklediğimiz karşılaşmadır.
an itibariyle sunucu problemi yüzünden kapalı site. ancak yöneticeler tarafından en yakın zamanda yeni sunucuya geçileceği ve bu tip sorunların bir daha yaşanmayacağı altı çizilerek söylenmektedir. bir de şunu belirtmekte fayda var. türkiyede bulunan en iyi fan sitesidir.
mükemmel ötesi bir yarış oyunu. gran tourismo serisinin devamı. gerçekçilik olsun, fizik modellemeleri olsun birinci sınıf. büyük olasılıkla piyasadaki en iyi yarış oyunlarından bir tanesi.
teknolojinin son şaçmalığı.
(bkz: ben buna gülerim)
(bkz: ben buna gülerim)
fenerbahçe'nin semih'in golüyle maçın bitimine birkaç dakika kala 2-1 öne geçtiği karşılaşma.
dakikada bir gol pozisyonu olan karşılaşma.
beklenenin ve eleştirilerin aksine fenerbahçe kalecisi serdar'ın panterleştiği karşılaşmadır.
Edit: ancak en sonunda serdar'ın direnişinin kırıldığı ve kalesinde golü gördüğü karşılaşma. evet efendim, durum şimdi 1-1.
Edit: ancak en sonunda serdar'ın direnişinin kırıldığı ve kalesinde golü gördüğü karşılaşma. evet efendim, durum şimdi 1-1.
an itibariyle semih'in çok önemli iki gol pozisyonunu harcadığı karşılaşma.
24 şubat 2007 itibariyle avrupa turnesine çıkmaya hazırlanan efsane.
axl rose bu şarkıyı, eski sevgilisi stephanie seymour'a yazmıştır.
yeni albümleri olan "libertad" için fotoğraf çekimlerini tamamlamış grup
kendisi hiçbir zaman guns n roses bateristi olarak kayıtlarda yerini alamamıştır.hep "replacement drummer" olarak nitelendirilmiştir albümlerde,bootleglerde
tam olarak zamanını hatırlamasamda, sanırım 2 sene kadar önce ülkemizi adler's appetite isimli grubuyla ziyaret etmiş eski guns n roses bateristi.
kusursuz besteye,kusursuz sözlere,kusursuz rifflere ve tabii ki kusursuz bir soloya sahip guns n roses'ın en gaz şarkılarından bir tanesi.
12 temmuz 2006 guns n roses konserinden sonra, beni en fazla sevindiren konser olayı.
guns n roses efsanesine punk ruhunu aşılayan efsanevi bass gitarist. guns n roses dan ayrıldıktan sonra kendi solo albümünü de yapmıştır
vokal tanrısı. dünyada insan olmayan vokaller sınıfındaki varlık.
1. axl rose
2.mike patton
3.f. mercury
(bkz: tanrılar)
1. axl rose
2.mike patton
3.f. mercury
(bkz: tanrılar)