bugün

entry'ler (16)

boğa burcu kadını

en eğlenceli kadın burcudur.

itici erkek tipleri

her gördüğü kıza ayırt etmeden bakanlar, sürekli kadınlardan bahsedenler. aşırı çapkınlığıyla ilgi toplamaya çalışanlar çok komik olduklarının farkına bir varsalar.

unutulmaz kezban sözleri

çok eskiden bir kızı arkadaşıyla konuşurken duymuştum. "Yatağımdaki adam bana ait değil" dedi.

en etkileyici kadın isimleri

hepsi eski Türk filmlerinde kullanılmıştır. Alev, Mehtap, Okşan, Hülya.

kızların cahil olması

alakasızdır. o kişinin daha çok ne tür insanlarla takıldığına bağlıdır.

bu tarz benim

artık iki tane olan program. bir tanesine zor katlandık, şimdi iki oldu!

the purge anarchy

harika bir film. kapitalizm ancak bu kadar iyi eleştirilebilir. izlemeyenlere tavsiye edilesi bir film.

münir özkul

Büyük usta.

ben noeli değil yılbaşını kutluyorum yavşaklığı

Herkese karışmayı kendine görev edinenlerin söylediği laf! Yavşak diye insanlara küfür etmenin günah olduğunu bile bilmeyenlerin yazdığı laf dizesi

yılbaşını kutlayanların allah belasını versin

Herkesin ne yaptığından size ne ya. Pek meraklılar etrafı kısıtlamaya. Sen istemezsen kutlamazsın. Herkes senin istediğini yapmaya mecbur mu? Insanları kısıtlamak iÇin birbirleriyle yarışa girmiş bunlar. Ben daha Çok kısıtlarım, hayır ben daha Çok kısıtlarım. Güldürmeyin insanları kendinize!

en yakındaki kitabın yazarı

metin hara - aşkın istilası yol. güzel kitap

işkence yapsanız yöntemleriniz neler olurdu

karşısında iskender yerdim, soslu tereyağlı.

yazarlara göre bir telefonda bulunması gerekenler

Google'a pomegranate phone yazın. Çıkan Youtube videosunu izleyin lütfen. Bence telefon öyle olmalıdır . kahve yaptığını söylesem abartmış olmam valla Çıksa alırım bizimkilere. Kahve yapmaktan kurtulurum fena mı... Ya tabii artık şu şarj problemini halletseler iyi olur! Ne bu ya.

taylor swift

Her sevgilisine şarkı yazan kız. Hatta sadece sevgililerine değil, etrafta görebileceğiniz her objeye yazabiliyor.

internetten alışveriş yapmak

Sürekli düşünmektir, "eyvah lan ben dikkat ettim mi? Bu site güvenli mi? Kesin kart numaramı kopyaladılar. Ben en iyisi bankayı arayım." Ya da "ya bunlar gümrükte takılırsa" sıkıntısı! Görmeden alışveriş yapmakta ne demek. Yapıyoruz azizim hepimiz yapıyoruz işte.

en az arıza yapan arabalar

Valla yıllardır kullanıyoruz. Bence kesinlikle Honda. Sorun çıkamadı değil ama diğer markalara göre oldukça başarılı!
© copyright 2005 - 2026