bugün
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması7
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- tememda kenka nalaka11
- dune5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı57
- çingeneyle sevişmek5
- nervio10
- istanbul un çok pahalı olması7
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu4
- kasiyer kızdan hoşlanmak9
- oğuzhan uğur13
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- trt'nin devre arası konserini göstermemesi2
- zamanbaba mokv dir6
- uyku bozukluğu2
- messi uzaylı panpa goat amk2
- eski eşin hesabı3
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak3
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek5
- bot'un feyki olması2
- canim benim cok tatlisin4
- üç cisim problemi2
- arkadaşlar görüşürüz2
- truenun yetkili olması7
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- düşünüyorum2
- 2990 tl tutan rakama düz 3000 çek demek2
- gammazlık8
- gonulden bagli5
- ülfet2
- dhalsim9
- kitap okumak2
- bulgara kumara gitmek2
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- true nickli yazar16
- hoşlanıp da söyleyememek2
- 15 mayıs gecesi3
- epimiz edirneliyiz ba2
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- lamine yamal3
- true nickli namussuz kadın düşkünü5
- artı oy artışı2
- odyssey3
- muslettin amca3
entry'ler (17)
ilişkilerde henüz toy bir kişinin ilk kez bir erkek arkadaşına evdeyim diye yalan söyleyip , dışarı bir kafeye gidip iki kız,iki erkek karşılıklı oturması,kahve içmesi ektiği kişininde aynı kafede tesadüfen bulunması bu kişiyi yakalaması ekildini öğrenmesi kırıp geçiren bir olaydır.
çok komik bir yakarıştır . terkedilen kocanın hazin hikayesidir.
"eline düştüm" adlı parçanın sözlerinde geçmektedir. oynak ,hoplatan zıplatan güzel bir parçadır .
kızların ğögüsleri sarkmasın ,göğüs uçları belli olmasın,yerinde dursun ve erkekleri tahrik etmesin diye taktıkları çamaşırdır.
16 Şubat 1970 tarihinde istanbul’da doğdu.
Ilk öğretiminii Kocamustafapasa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı.
Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi.
Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı.
Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.
1993 senesinde istanbulda özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı.
Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi.
Böylelikle o gune kadar yazdıgı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaldı ve ilk albümünü yaptı.
( bkz:http://www.gulum.net/biyo...php?op=goster&id=3854)
Ilk öğretiminii Kocamustafapasa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı.
Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi.
Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı.
Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.
1993 senesinde istanbulda özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı.
Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi.
Böylelikle o gune kadar yazdıgı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaldı ve ilk albümünü yaptı.
( bkz:http://www.gulum.net/biyo...php?op=goster&id=3854)
bir nesneye çilek özü katılmış olması anlamına gelir.
Hititler devrinde Niğde bölgesi Nakita isimli bir yerleşme merkeziydi. Zayıf bir rivâyete göre de Niğde ismi, ilk çağ isimlerinden Cadyna'dan gelmektedir. islâm müelliflerinin eserlerinde ise Niğde için Nekidâ, Nekide olarak bahsedilir.
alıntıdır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%9Fde_(il)
alıntıdır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%9Fde_(il)
dur anlamına gelir ama hiç bir suçlununda durduğu görülmemiştir.
saçmasapan ve geri düşünceye sahip kişilerce yapılan insanlık dışı bir olaydır. herkes özgürdür dinimizdede bu böyledir. cezamızı kesecek olan allah'tır. verilecek ceza hiç bir kula düşmez.
kedilerin mart ayında kırnaması gibi bir olaydır.yardım edilmesi gereken bir durumdur yoksa faciaya neden olabilir.
piçlikler yapar ama yerine ve zamanına göre.
öğrencilerin en rahat ortamlarıdır.öğrenci evinde kendinizi kaybedebilirsiniz.
Yay burcu insaninin içinde hiç bir kötülük yoktur. Onu yargilarken hasin olmayin. Iyi niyetlidir. Kendisine sempati duyulmasina ihtiyaci yoktur. Ondaki essiz anlayis, zeki ve atesli davranislar, genellikle Yay'i basarili insanlar arasina sokar. Yay'larin en belirgin özelligi dobra olmasdir. Yapmacik ve aldatmaca onlari dehsete düsürür.
alıntıdır.
alıntıdır.
yemeklerden sonra yenen tatlı çeşitlerinden birisidir.
Ankara'da yaşıyor ve ulusa buradan sesleniyor. Çok genç yaşlarda çıkardıığı ilk romanından beri; benzersiz üslûbu, yaşayışı, sert tavırları ve bağımsız yazarlığıyla, attığı her adımda tartışmalar yarattı.
Onu, Türkiye'nin en önemli yeraltı yazarı ve modernizm eleştirmeni yapan eserleri şunlardır: Ve Tanrı Ağladı, Cinnetim Cehennemdir, itin Biri, Yağmur Getiren Fırtına, Çöldeki Penguen, Zamanın Efendisi, Kadınlar Üstüne Ahmet Abi'nin Gözünden Kaçanlar, Boş Laflar Antolojisi, Yılgın Türkler, Seviyordum Söyleyemedim, vs..
alıntıdır.
Onu, Türkiye'nin en önemli yeraltı yazarı ve modernizm eleştirmeni yapan eserleri şunlardır: Ve Tanrı Ağladı, Cinnetim Cehennemdir, itin Biri, Yağmur Getiren Fırtına, Çöldeki Penguen, Zamanın Efendisi, Kadınlar Üstüne Ahmet Abi'nin Gözünden Kaçanlar, Boş Laflar Antolojisi, Yılgın Türkler, Seviyordum Söyleyemedim, vs..
alıntıdır.
sigaranın kullanımına son vermek amacıyla üretilmiş bir formüldür.
"şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" isimli kitabın yazarıdır.