bugün
- habire1219
- ben geldim naneler15
- silvermist9
- habire12nin çaylak olması5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- gammaz çetesi9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sersem herif5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- dinler tarihi5
- cemaatçi polis3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- g i l d e d l i l y3
- renkli rüyalar oteli3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- basmane tren garı3
- yılana güven olur mu2
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- önder sav4
- maşa ile koca ayı online3
- ben sizin anonim11
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- torpille bir yerlere gelenler2
- imbat3
- çikolatalı kek4
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- akpartililerin apo sevdası5
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- mavibahçe alışveriş merkezi2
- atrahasis2
- insan olmaya ceyrek kala15
- bugün kendimi x gibi hissediyorum2
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- hoşgörü paradoksu2
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- beni ne kadar seviyorsunuz4
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
entry'ler (17)
ilişkilerde henüz toy bir kişinin ilk kez bir erkek arkadaşına evdeyim diye yalan söyleyip , dışarı bir kafeye gidip iki kız,iki erkek karşılıklı oturması,kahve içmesi ektiği kişininde aynı kafede tesadüfen bulunması bu kişiyi yakalaması ekildini öğrenmesi kırıp geçiren bir olaydır.
çok komik bir yakarıştır . terkedilen kocanın hazin hikayesidir.
"eline düştüm" adlı parçanın sözlerinde geçmektedir. oynak ,hoplatan zıplatan güzel bir parçadır .
kızların ğögüsleri sarkmasın ,göğüs uçları belli olmasın,yerinde dursun ve erkekleri tahrik etmesin diye taktıkları çamaşırdır.
16 Şubat 1970 tarihinde istanbul’da doğdu.
Ilk öğretiminii Kocamustafapasa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı.
Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi.
Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı.
Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.
1993 senesinde istanbulda özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı.
Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi.
Böylelikle o gune kadar yazdıgı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaldı ve ilk albümünü yaptı.
( bkz:http://www.gulum.net/biyo...php?op=goster&id=3854)
Ilk öğretiminii Kocamustafapasa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı.
Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirdi.
Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı.
Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.
1993 senesinde istanbulda özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı.
Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapması teklif edildi.
Böylelikle o gune kadar yazdıgı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaldı ve ilk albümünü yaptı.
( bkz:http://www.gulum.net/biyo...php?op=goster&id=3854)
bir nesneye çilek özü katılmış olması anlamına gelir.
Hititler devrinde Niğde bölgesi Nakita isimli bir yerleşme merkeziydi. Zayıf bir rivâyete göre de Niğde ismi, ilk çağ isimlerinden Cadyna'dan gelmektedir. islâm müelliflerinin eserlerinde ise Niğde için Nekidâ, Nekide olarak bahsedilir.
alıntıdır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%9Fde_(il)
alıntıdır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ni%C4%9Fde_(il)
dur anlamına gelir ama hiç bir suçlununda durduğu görülmemiştir.
saçmasapan ve geri düşünceye sahip kişilerce yapılan insanlık dışı bir olaydır. herkes özgürdür dinimizdede bu böyledir. cezamızı kesecek olan allah'tır. verilecek ceza hiç bir kula düşmez.
kedilerin mart ayında kırnaması gibi bir olaydır.yardım edilmesi gereken bir durumdur yoksa faciaya neden olabilir.
piçlikler yapar ama yerine ve zamanına göre.
öğrencilerin en rahat ortamlarıdır.öğrenci evinde kendinizi kaybedebilirsiniz.
Yay burcu insaninin içinde hiç bir kötülük yoktur. Onu yargilarken hasin olmayin. Iyi niyetlidir. Kendisine sempati duyulmasina ihtiyaci yoktur. Ondaki essiz anlayis, zeki ve atesli davranislar, genellikle Yay'i basarili insanlar arasina sokar. Yay'larin en belirgin özelligi dobra olmasdir. Yapmacik ve aldatmaca onlari dehsete düsürür.
alıntıdır.
alıntıdır.
yemeklerden sonra yenen tatlı çeşitlerinden birisidir.
Ankara'da yaşıyor ve ulusa buradan sesleniyor. Çok genç yaşlarda çıkardıığı ilk romanından beri; benzersiz üslûbu, yaşayışı, sert tavırları ve bağımsız yazarlığıyla, attığı her adımda tartışmalar yarattı.
Onu, Türkiye'nin en önemli yeraltı yazarı ve modernizm eleştirmeni yapan eserleri şunlardır: Ve Tanrı Ağladı, Cinnetim Cehennemdir, itin Biri, Yağmur Getiren Fırtına, Çöldeki Penguen, Zamanın Efendisi, Kadınlar Üstüne Ahmet Abi'nin Gözünden Kaçanlar, Boş Laflar Antolojisi, Yılgın Türkler, Seviyordum Söyleyemedim, vs..
alıntıdır.
Onu, Türkiye'nin en önemli yeraltı yazarı ve modernizm eleştirmeni yapan eserleri şunlardır: Ve Tanrı Ağladı, Cinnetim Cehennemdir, itin Biri, Yağmur Getiren Fırtına, Çöldeki Penguen, Zamanın Efendisi, Kadınlar Üstüne Ahmet Abi'nin Gözünden Kaçanlar, Boş Laflar Antolojisi, Yılgın Türkler, Seviyordum Söyleyemedim, vs..
alıntıdır.
sigaranın kullanımına son vermek amacıyla üretilmiş bir formüldür.
"şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" isimli kitabın yazarıdır.