bugün
g1adius
g1adius4 gün önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
g1adius
g1adius7 gün önce
izmirli teyze ne zaman ayılacak
Baykal'a adam değil derdik hödö hödö derlerdi, Kemal için aynı, Ekrem için aynı, şimdi özgür için de aynı. Jahrein'in dediği gibi; ben umudumu muhalif seçmenin de aynı olduğunu görünce yitirdim. IG'den sürekli böyle şeyler paylaşmak nedir ya? Eskiler… devamını gör
g1adius
g1adius7 gün önce
izmirli teyze ne zaman ayılacak
Baykal'a adam değil derdik hödö hödö derlerdi, Kemal için aynı, Ekrem için aynı, şimdi özgür için de aynı. Jahrein'in dediği gibi; ben umudumu muhalif seçmenin de aynı olduğunu görünce yitirdim. IG'den sürekli böyle şeyler paylaşmak nedir ya? Eskiler… devamını gör
g1adius
g1adius8 gün önce
yazarları gülümseten şeyler
Daha güzel güldüren az şey vardır. (img:#2499283)
g1adius
g1adius8 gün önce
yazarları gülümseten şeyler
Daha güzel güldüren az şey vardır. (img:#2499283)
g1adius
g1adius1 ay önce
ben ak partili değilim reisciyim
Gibi lâflar duymaya başladım : )) eskiden "hoca efendi hazretlerimize lâf söyletmeyiz" diyorlardı sonra ben zaten fetöcü değildim dediler. Şimdi de ak partili değilim reisciyim diyorlar : )) trajikomiksiniz. Şurda 6-7 yıl öncesine kadar koyduk mu diy… devamını gör
g1adius
g1adius1 ay önce
ekonomist takip etmek
Şunu tecrübe ettim, pek gerek yok. Murat Muratoğlu, Selçuk geçer, özgür Demirtaş sürekli her şey kötü diyen, doğru düzgün faydası olmayan tipler. Özgür Demirtaş zaten 2020'de ev almayın diyerek milleti zarar ettirdi. Ücretli abonelikte de bi bok yok.… devamını gör
g1adius
g1adius2 ay önce
wse nin iğrenç reklamı
ingilizce kursları can çekişiyor reklamdan belli. Bari uyuz birini koymasaydiniz. (img:#2487240)
g1adius
g1adius3 ay önce
üstad markası
Adamlar koskoca marka kurup üretim yapıyor, marka adını yanlış yazıyor : ) üstat lan onun doğrusu. (img:#2476374)
g1adius
g1adius4 ay önce
yazarların görünce ya bi sg dediği şeyler
(img:#2474161) Mesela bu. Yeter be, bitsin artık bu saçmalık. Bi de buna üniversite mezunu akademisyenler vs de inanıyor. Yemin ediyorum delirmelik bir milletiz.
g1adius
g1adius4 ay önce
orta doğu nun eşekleri
Pkk'lilerdir. Türklere orta asya'nın eşekleri diyen bu sözde sivri zekalılar, ab/d-israil bunları satınca eşek gibi ağlıyorlar şimdi. K.ırak'ta kendi heykellerini de dikmişlerdi zaten : ) (img:#2469211)
g1adius
g1adius5 ay önce
anın görüntüsü
g1adius
g1adius5 ay önce
anın görüntüsü
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
28 Kasım 2025 de gerçekleşecek ziyaret. son ve yeni papa 14. leo 7. konsilin düzenlendiği tarihi İznik göl bazilikasına bir ziyaret gerçeklestirecek. papanın ziyaret takviminde ayrıca bursa, İstanbul Ayasofya cami ve CB Erdoğan da yer alacak. bu ara… devamını gör
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
28 Kasım 2025 de gerçekleşecek ziyaret. son ve yeni papa 14. leo 7. konsilin düzenlendiği tarihi İznik göl bazilikasına bir ziyaret gerçeklestirecek. papanın ziyaret takviminde ayrıca bursa, İstanbul Ayasofya cami ve CB Erdoğan da yer alacak. bu ara… devamını gör
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius6 ay önce
papanın iznik ziyareti
g1adius
g1adius7 ay önce
2030 özel mülkiyetin sonu mu
Önce resimlere bakın (tam ekran) (img:#2456383) (img:#2456382) Sorulara doğru cevap vermesiyle ve kaynak göstermesi ile ünlü Perplexity ai çelişkili cevaplar veriyor bu konuda. Tweet 2016'da atılmış. Tweetteki linke tıklayınca sayfanın silinm… devamını gör
g1adius
g1adius7 ay önce
2030 özel mülkiyetin sonu mu
Önce resimlere bakın (tam ekran) (img:#2456383) (img:#2456382) Sorulara doğru cevap vermesiyle ve kaynak göstermesi ile ünlü Perplexity ai çelişkili cevaplar veriyor bu konuda. Tweet 2016'da atılmış. Tweetteki linke tıklayınca sayfanın silinm… devamını gör
g1adius
g1adius7 ay önce
bu nasıl logo lan
(img:#2455939) benim tarayıcı ile ilgili bir sorun mu yoksa ulu'nun tasarımcısı falan mı yok?
© copyright 2005 - 2026