bugün
- from gold from dust12
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin10
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- bu saatte hala uluyamama sebebi2
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- vajinanın iç sıcaklığı10
- fiziği güzel sözlük kızları48
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- adalet ve kalkınma partisi4
- recep tayyip erdoğan27
- burna tuzlu su çekmek6
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- seni terkedeceğim4
- silikon memenin patlaması10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ekrem imamoğlu6
- nervio23
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- kopya çekmenin etiği5
- halka filmini izlerken telefonun çalması2
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- gocu19
- gurbet2
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- radiohead seven kız3
- seni çok özledim3
- gecenin ilerleyen saatlerinde soğuk kahve içmek2
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- iyi dostlar biriktirdim7
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- sümük fetişi3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- bastırılmış üzüntü4
- cinler size musallat olsa2
- yazarların akşama dair planları9
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- fatma betül sayan kaya59

6. katta bir hoş mekanın terasında tavla oynuyoruz. Tabi ben yeniyorum ama farkındayım adilik bende çünkü rakip kızımızın doğum günü. Her neyse mevkimiz tam terasın demirliklerinin olduğu yer. tabi doğum günü kızı mutsuz afra tafra moduna bağlamış bi… devamını gör

Adamlar yeni açacakları mağaza için sanatsal çalışma yaptırıyor. Helal olsun, işte bu ya. Biraz vizyon. O bina normalde sıradan dandik bir binaydı ama daha şimdiden dikkat çekiyor. Bazı şeyler çok zor değil veya çok fazladan maliyetli olmuyor. Fakir … devamını gör

Zaten ets tur'dan alacaktım tatili başka düzgün bir seçenek olmadığı için ama bilet kalmamıştı setur'da da, mecburen tatilbudur'dan aldım ama daha gitmeden problemler yaşıyorum. Kesin tarih dendi yıllık iznimi ona göre ayarladım tarih değişti, uygula… devamını gör

`akp`' nin kapatılmasının ardından, yerine kurulması planlanan, güneş ambemli parti. adresini de vereyim tam olsun:
Genel Merkez adresinin ise 620 TOKİ 33. Sokak No: 67/14 Mamak

Anket anonimdir (gizli) ama yine de bence en azından mobil veri + VPN kullanın.
Ankete katılmak için link:
https://loppy.be/poll/uhfqq8j6
Bilinmeyen bir linke tıklamaya çekinenler adresi yapay zekaya sorabilir. ilaveten virustotal.com'dan taratab… devamını gör

Anket anonimdir (gizli) ama yine de bence en azından mobil veri + VPN kullanın.
Ankete katılmak için link:
https://loppy.be/poll/uhfqq8j6
Bilinmeyen bir linke tıklamaya çekinenler adresi yapay zekaya sorabilir. ilaveten virustotal.com'dan taratab… devamını gör

Space.x başladığı yere geri döndü. Daha da düşebilir. Tepeden alan vardır kesin. Halka arz sürecinde hiç umrum olmadı.
(img:#2502751)

Baykal'a adam değil derdik hödö hödö derlerdi, Kemal için aynı, Ekrem için aynı, şimdi özgür için de aynı. Jahrein'in dediği gibi; ben umudumu muhalif seçmenin de aynı olduğunu görünce yitirdim. IG'den sürekli böyle şeyler paylaşmak nedir ya? Eskiler… devamını gör

Baykal'a adam değil derdik hödö hödö derlerdi, Kemal için aynı, Ekrem için aynı, şimdi özgür için de aynı. Jahrein'in dediği gibi; ben umudumu muhalif seçmenin de aynı olduğunu görünce yitirdim. IG'den sürekli böyle şeyler paylaşmak nedir ya? Eskiler… devamını gör

Gibi lâflar duymaya başladım : )) eskiden "hoca efendi hazretlerimize lâf söyletmeyiz" diyorlardı sonra ben zaten fetöcü değildim dediler. Şimdi de ak partili değilim reisciyim diyorlar : )) trajikomiksiniz. Şurda 6-7 yıl öncesine kadar koyduk mu diy… devamını gör

Şunu tecrübe ettim, pek gerek yok. Murat Muratoğlu, Selçuk geçer, özgür Demirtaş sürekli her şey kötü diyen, doğru düzgün faydası olmayan tipler. Özgür Demirtaş zaten 2020'de ev almayın diyerek milleti zarar ettirdi. Ücretli abonelikte de bi bok yok.… devamını gör

Adamlar koskoca marka kurup üretim yapıyor, marka adını yanlış yazıyor : ) üstat lan onun doğrusu.
(img:#2476374)

(img:#2474161)
Mesela bu. Yeter be, bitsin artık bu saçmalık. Bi de buna üniversite mezunu akademisyenler vs de inanıyor. Yemin ediyorum delirmelik bir milletiz.