g n r
g n r4 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
g n r
g n r5 yıl önce
takva sahibi fincan
Fal kapatmaya karşı önlemini almış fincandır kendileri. buyurun: (img:#2096141)
g n r
g n r9 yıl önce
kitap okumanın en güzel şekli
(img:#1460775) Şüphesiz en rahat kıyafetlerle o kitabı okumaktır. Bundan daha güzel şekilde kitap okunamaz. insan böyle kitap okursa 2 güne kalmaz profesör olur. Evet.
g n r
g n r9 yıl önce
kitap okumanın en güzel şekli
(img:#1460775) Şüphesiz en rahat kıyafetlerle o kitabı okumaktır. Bundan daha güzel şekilde kitap okunamaz. insan böyle kitap okursa 2 güne kalmaz profesör olur. Evet.
g n r
g n r9 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
g n r
g n r9 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
g n r
g n r9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
g n r
g n r9 yıl önce
türkiye ye cennet vatan diyen tip
yozgatlı olma ihtimali yüksek , akp'li ve asalak bir tiptir.
g n r
g n r9 yıl önce
disko topu
`diskotek`lerde tavandan sarkan ve üzerinde gelen ışığı yansıtan küçük ayna partikülleri bulunan eğlenceli top. düşünülenin aksine balon kadar hafiftir.açık yaka gömlek,ispanyol paça pantolon ve tecavüzcü coşkun tipi bir sakalla biraraya geldiğinde r… devamını gör
g n r
g n r9 yıl önce
disko topu
`diskotek`lerde tavandan sarkan ve üzerinde gelen ışığı yansıtan küçük ayna partikülleri bulunan eğlenceli top. düşünülenin aksine balon kadar hafiftir.açık yaka gömlek,ispanyol paça pantolon ve tecavüzcü coşkun tipi bir sakalla biraraya geldiğinde r… devamını gör
g n r
g n r9 yıl önce
disko topu
g n r
g n r9 yıl önce
disko topu
g n r
g n r9 yıl önce
sözlük yazarlarının düzenli olarak yaptığı sporlar
yazarların hep bilgisayar başında enrty girmeyen sosyal bir varlık olduğunu anlatan başlık önerme. efendim tabiki de ice hockey, bir hockey oyuncusu ve kursiyer olarak buz pateni yapmayan kalmasın diyorum. (bkz:buz pateni)
g n r
g n r10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
g n r
g n r10 yıl önce
istanbul da yaşayan yazarlar
Şişlide oturan zeki yazarlardır.
g n r
g n r10 yıl önce
yaran film replikleri
ukte. -bu sefer kızların sonu geldi. +kızlar dokuz canlıdır bi b.k olmaz~hababam sınıfı tatilde~
g n r
g n r10 yıl önce
yaran film replikleri
ukte. -bu sefer kızların sonu geldi. +kızlar dokuz canlıdır bi b.k olmaz~hababam sınıfı tatilde~
g n r
g n r10 yıl önce
yaran film replikleri
g n r
g n r10 yıl önce
yaran film diyalogları
g n r
g n r10 yıl önce
kelimelik
Kelimelerin sürekli değiştiği oyun. Bi oyunda kabul edilen kelime öbür oyunda kabul edilmiyor. kafasına göre özel isim kabul ediyor. ayrica Oyun kurallarında lego kabul edilir derken aslında edilmiyor. Ne skim bi oyun haline geldi anlamadım.
g n r
g n r10 yıl önce
kelimelik
Kelimelerin sürekli değiştiği oyun. Bi oyunda kabul edilen kelime öbür oyunda kabul edilmiyor. kafasına göre özel isim kabul ediyor. ayrica Oyun kurallarında lego kabul edilir derken aslında edilmiyor. Ne skim bi oyun haline geldi anlamadım.
g n r
g n r10 yıl önce
kelimelik
g n r
g n r10 yıl önce
beslenebilecek en iyi evcil hayvan
köpek (husky).
g n r
g n r10 yıl önce
beslenebilecek en iyi evcil hayvan
köpek (husky).
© copyright 2005 - 2026