bugün
- nasıl birisiniz13
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- ekrem imamoğlu11
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- akp bitince ne olacak23
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- aselsan satılırsa8
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- fusya semsiyeli yabanci17
- erdoğan meloni aşkı3
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- gocu8
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- her yerim pembe diyen kız3
- besim tibuk2
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- kürt lehçeleri2
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- ayak fetişi2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- cd devrinin bitmesi16
- kuranı kerim meali7
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi2
- çinli kızlar2
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- herzevekil6
- kizlarsoruyor com6
- ölümün en iyi tanımı17
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- çocuk istememe nedenleri6
entry'ler (44)
star tv'de yayınlanan "babalar ve evlatlar" adlı dizide "aslan" rolünde başrolde oynayan yeşilçam emektarı.
nihayet kendisini başrolde izliyoruz.
nihayet kendisini başrolde izliyoruz.
Reşat Nuri Güntekin'in "Harabelerin çiçekleri" adli kitabindaki 3 romandan ilki. Bu romanda, iyi bir eğitim gören, varlikli bir ailenin dünya güzeli bir erkek çocuğunun, 12 yaşindayken başina gelen talihsiz bir kazayi ve bu olayın onun hayatında sebep olduğu değişimleri duygusal bir dille anlatılıyor.
kocaeli - yahya kaptan'daki arasta park avm'deki cinema salonu. "40" adlı film izmit'te o gün için sadece orada oynuyordu, mecburen oraya gittim. filmin başlamasına 10 dakika kala bilet almak için gişeye gittiğimde kimseler yoktu. sonradan bir bayan geldi, "40" adlı film için bilet istediğimde, tek kişi için film oynatmadıklarını söyledi. "Tamam, beklerim, belki biri gelir" demem üzerine de, "Napıcaksınız anlamadım, hem çok saçma bi film niye izleyesiniz ki?" dedi. Hiç cevap vermedim, kenara çekilip beklemeye başladım. Sonra ne mi oldu? Benim gibi biri daha geldi, ve bu bayan paşa paşa biletimi kesip beni salona uğurladı..
PS: Film, saçma falan değildir, senaryosundan ziyade, görüntüler beni büyülemiştir..
PS: Film, saçma falan değildir, senaryosundan ziyade, görüntüler beni büyülemiştir..
şaka bittiğinde yaklaşık ikibin fark atmıştık diye hatırlıyorum.
bu hikaye, 1975 yılında (bkz: ömer kavur) yönetiminde filme çekilmiştir. başrollerde (bkz: serdar gökhan) ve (bkz: necla nazır) oynamıştır.
Türk edebiyatının en iyi kısa öykülerinden biridir.
Türk edebiyatının en iyi kısa öykülerinden biridir.
(bkz: çalgı çengi) adlı filmde (bkz: murat cemcir) ile birlikte başrolu paylaşan ve harikalar yaratan yetenekli oyuncu.
(bkz: çalgı çengi) adlı filmde (bkz: ahmet kural) ile birlikte başrolu paylaşan ve harikalar yaratan yetenekli oyuncu.
belki de düşük beklentiyle gittiğim için çok beğendiğim, çok da güldüğüm bir filmdi. ben daha önce sinema salonunda sesli kahkaha atıldığını duymamıştım. yalnız +15 yaş sınırı olduğunu belirteyim - küfür var ama göze batmıyor, karakterler ve espriler recep ivedik veya şafak sezer filmlerinde olduğu gibi abartı değil, günlük hayatın içinden, olması gerektiği gibi..
an itibariyle çökmüş gibi görünen hede.
karne ek bilgilerini giriyordum, tam da..
karne ek bilgilerini giriyordum, tam da..
bugün darty'de ilk defa karşılaştığım bir harici hard disk markası.
Alüminyum kasa 2.5 inç 1 TB'lık modeline 199 TL gibi uygun bir fiyata sahip oldum.
Alüminyum kasa 2.5 inç 1 TB'lık modeline 199 TL gibi uygun bir fiyata sahip oldum.
dün akşamki bölümde lamborghini gallardo lp 570-4 superleggera adındaki muhteşem güzelliği bizlere gösteren, a'dan z'ye bu otomobili anlatan, hatta lamborghini'nin ilginç tarihine de değinen, ntv ekranındaki kaliteli bir otomobil programı.
ginnungagup arkadaşımın da dediği gibi, saffet ebi otomobilleri anlatırken, onlarla kurduğu duygusal bağ görülmeye değer.
ginnungagup arkadaşımın da dediği gibi, saffet ebi otomobilleri anlatırken, onlarla kurduğu duygusal bağ görülmeye değer.
oxford yayınevinin bir yazarı. (Oxford University Press)
eserlerinden bazıları:
Project (benim hazırlık sınıfında okuduğum ve çok beğendiğim kitap serisi)
Hotline
eserlerinden bazıları:
Project (benim hazırlık sınıfında okuduğum ve çok beğendiğim kitap serisi)
Hotline
oxford yayınevinin (Oxford University Press) bir yazarı.
eserlerinden bazıları: WOW (Window on the World)
New Streetwise
bahsi geçen bu kitaplar, zamanında tarafımdan çok beğenilmiştir.
şu anda yaptığım işi buna borçluyum, diyebilirim.
eserlerinden bazıları: WOW (Window on the World)
New Streetwise
bahsi geçen bu kitaplar, zamanında tarafımdan çok beğenilmiştir.
şu anda yaptığım işi buna borçluyum, diyebilirim.
her yağmur yağişinda olduğu gibi, 28 Ekim 2010 akşami içinden geçen namazgah deresinin taşmasi sonucu terminal bölgesinin sular altinda kaldiği ve ben dahil pek çok kişinin mahsur kalip evlerine / işlerine gidemediği ve sonuçta 29 Ekim 2010 Cumhuriyet Bayrami kutlamalarinin ertelendiği ilçe.
(bkz: gül beyaz gül)
şarkı su gibi akıyor..
şarkı su gibi akıyor..
Alex de Souza'nin "ben futbolun oğluyum" sözü üzerine Ricardo Quaresma'nın cevabı.
kimse yazmamış: (bkz: frasier)
diğerleri yazılmış zaten..
diğerleri yazılmış zaten..
nar aromasından daha çok şerbet tadı aldığım, içmesenizde olur tadındaki içecek.
şekeri biraz daha az olsa, meyvenin o bildiğimiz buruk tadı alınabilirmiş belki.
şekeri biraz daha az olsa, meyvenin o bildiğimiz buruk tadı alınabilirmiş belki.
"U Dönüşü" adında soner sarıkabadayı imzalı hareketli bir pop şarkısını söyleyen, oldukça yakışıklı ve fit görünen bir şarkıcı.