bugün
- kapadokya18
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı22
- güç ellerinde olsa halkın içinden geçecek kitle5
- akp bitince troller nolacak4
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- nerede çoluk çocuk var hep uludağ sözlük te olması3
- akchpliler3
- islam barış dinidir43
- sözlüğe fotoğraf atmak2
- bik bik bırakırsa ben de giderim3
- karısına köle olmak isteyen erkek4
- yeni partili sözlük yazarları26
- dolly parton4
- hayırlı bir iş için yarasa yakalamak3
- iyilik vs dürüstlük5
- nefes egzersizleri2
- ne okudunuz3
- sözlüğe veda edecek yazarların son konuşmaları3
- bizimkiler4
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- sarı torba satışının yasaklanması3
- sarapci koala53
- zeki insanların sevilmemesi5
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- anın görüntüsü19
- balon5
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- ibb davası4
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak2
- avanos7
- çömlek yapmak2
- kemal kılıçdaroğlu4
- çanta5
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- ne kadar yaşlısın22
- zorunlu eğitim8
- olympique lyon fenerbahçe maçı saat 22 de trt 1 de2
- olağan mucizeler2
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı4
- hard seven hatun6
- ankete gelin beyler31
- velvet45
- akp mhp dem ittifakı8
- öpüşmek vs ayak fetişi2
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- aynı eve çıkılacak iki yazar2
sevdiği entry'ler
kendi genel başkanını cumhurbaşkanlığına aday göstermeye götü yemeyen bir parti.
oy moy yok.
türkün adını avrupa başkentlerinde titreterek duyuran fatih sultan mehmet han'dır. kanuni de az titretmemiş ama o hazıra kondu.
sahi lan ülkede öyle bir meslek vardı değil mi? kendilerini göremeyince aylardır unuttuk.
iktidar olma hayalleri kuran tiplerin reisin ölümüne bel bağlamaları durumudur. allah insanı bu kadar çapsız yapmasın. yazık..
gezi onurdur aynen.
arap baharının ortasında, "vatan için" 17-25 aralık sürecinden 3 ay sonra sokaklara dökülüp, "atatürkçü" geçinip dibindeki "apoculara" ses çıkarmamak nasıl bir onursa o kadar onurdur işte.
arap baharının ortasında, "vatan için" 17-25 aralık sürecinden 3 ay sonra sokaklara dökülüp, "atatürkçü" geçinip dibindeki "apoculara" ses çıkarmamak nasıl bir onursa o kadar onurdur işte.
Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz..
Ulan siz harbi malsınız arkadaşlar yani gerçekten beyniniz yok. Bu kadar salak olunmaz yani. Adam mezardan kalkıp he ulan he yaptık dese bunlar hala yok diyecekler.
19 yaşındaydı diyen zaten kaynak belirtmeden söylüyor. Dün gece kafayı çektikten sonraki rüyalarını da anlatıyor olabilir.
Ama kadın diyor ki okula baslamak istemiyordum 15 yaşındaydım türkiyeye geldim böyle böyle oldu. Oldu yani oldu neyini anlamıyorsun mal mısın? Olmuş işte.
Tarihleri tutuyor, kadının kendi ifadeleri var ama bizimki hala benim atam yapmaz diyor. Abi siz gerçek manada bu adamı kusursuz (haşa) biliyorsunuz ilah gibi.
19 yaşındaydı diyen zaten kaynak belirtmeden söylüyor. Dün gece kafayı çektikten sonraki rüyalarını da anlatıyor olabilir.
Ama kadın diyor ki okula baslamak istemiyordum 15 yaşındaydım türkiyeye geldim böyle böyle oldu. Oldu yani oldu neyini anlamıyorsun mal mısın? Olmuş işte.
Tarihleri tutuyor, kadının kendi ifadeleri var ama bizimki hala benim atam yapmaz diyor. Abi siz gerçek manada bu adamı kusursuz (haşa) biliyorsunuz ilah gibi.
Sen sevmiyorsun ama millet tapıyor. Adamın yaptığı onca iş ortaya çıkıyor bunlar hala "hayır olamaz doğru değil " diye yorganın altında ağlıyorlar.
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: zilan deresi katliamı)
(bkz: rizenin bombalanması)
(bkz: sarığın yasaklanması)
(bkz: kuran harflerinin yasaklanması)
(bkz: allah demenin yasaklanması)
(bkz: savarona yatı)
(bkz: 51 yaşında erkek 14 yaşında kız ilişkisi)
(bkz: cumhuriyet dönemi tarih kitapları)
(bkz: yakılan ve satılan osmanlı arşivleri)
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: zilan deresi katliamı)
(bkz: rizenin bombalanması)
(bkz: sarığın yasaklanması)
(bkz: kuran harflerinin yasaklanması)
(bkz: allah demenin yasaklanması)
(bkz: savarona yatı)
(bkz: 51 yaşında erkek 14 yaşında kız ilişkisi)
(bkz: cumhuriyet dönemi tarih kitapları)
(bkz: yakılan ve satılan osmanlı arşivleri)
rte nin tüm partilerin bir arada tek aday çıkaracak olmasına rağmen alayına tek hamlede yüzde 60 oy alarak alayını madara edecek olması durumudur. evet hatta net ötesi..
Üç büyük öcalancı. Birisi sihalarimiz piknik yapan insanlari vuruyor der teröristler için, biri sözde ermeni soykirimini anar ekstradan terörist sakineye methiyeler düzer, diğeri ise zaten açikça öcalanın heykelini dikeceğiz der.
"O, insanı bir damla sudan (meniden) yarattı. Fakat bakarsın ki (insan) Rabbine apaçık bir hasım oluvermiştir."
Nahl suresi 4. Ayet.
insanın nasıl nankör bir varlık olduğunu adete yüzüne şamar gibi vuruyor. Biz bir "hiç" iken "var" olmamızı isteyen Allah'a şimdi düşman kesilip "sen aslında yoksun. Ben kendi kendime oldum." demek elbette nankörlüğün en büyüğüdür.
Nahl suresi 4. Ayet.
insanın nasıl nankör bir varlık olduğunu adete yüzüne şamar gibi vuruyor. Biz bir "hiç" iken "var" olmamızı isteyen Allah'a şimdi düşman kesilip "sen aslında yoksun. Ben kendi kendime oldum." demek elbette nankörlüğün en büyüğüdür.
kıvırmaya gerek yok mustafa kemal dini yok etmek için elinden geleni yaptı ama başaramadı. camiyi müzeye çevirerek, gerçek din adamlarını asıp fetö tarzı adamların önünü açarak, gökten indiği sanılan kitap diyip kutsallara dil uzatarak. ama milletin iman gücü sayesinde başaramadı.