bugün

sevdiği entry'ler

cumhuriyet halk partisi

kendi genel başkanını cumhurbaşkanlığına aday göstermeye götü yemeyen bir parti.

muharrem ince'ye oy verecek sözlük yazarları

oy moy yok.

gelmiş geçmiş en büyük türk milliyetçisi

türkün adını avrupa başkentlerinde titreterek duyuran fatih sultan mehmet han'dır. kanuni de az titretmemiş ama o hazıra kondu.

öğretmenliğin aslında serbest meslek olması

sahi lan ülkede öyle bir meslek vardı değil mi? kendilerini göremeyince aylardır unuttuk.

recep tayyip erdoğan öldü iddiası

iktidar olma hayalleri kuran tiplerin reisin ölümüne bel bağlamaları durumudur. allah insanı bu kadar çapsız yapmasın. yazık..

recep tayyip erdoğan

gezi onurdur aynen.

arap baharının ortasında, "vatan için" 17-25 aralık sürecinden 3 ay sonra sokaklara dökülüp, "atatürkçü" geçinip dibindeki "apoculara" ses çıkarmamak nasıl bir onursa o kadar onurdur işte.

islam'ın bitiş tarihi

Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz..

atatürk e 15 yaşında bekaretimi verdim

Ulan siz harbi malsınız arkadaşlar yani gerçekten beyniniz yok. Bu kadar salak olunmaz yani. Adam mezardan kalkıp he ulan he yaptık dese bunlar hala yok diyecekler.

19 yaşındaydı diyen zaten kaynak belirtmeden söylüyor. Dün gece kafayı çektikten sonraki rüyalarını da anlatıyor olabilir.

Ama kadın diyor ki okula baslamak istemiyordum 15 yaşındaydım türkiyeye geldim böyle böyle oldu. Oldu yani oldu neyini anlamıyorsun mal mısın? Olmuş işte.

Tarihleri tutuyor, kadının kendi ifadeleri var ama bizimki hala benim atam yapmaz diyor. Abi siz gerçek manada bu adamı kusursuz (haşa) biliyorsunuz ilah gibi.

atatürk ü sevmiyorum

Sen sevmiyorsun ama millet tapıyor. Adamın yaptığı onca iş ortaya çıkıyor bunlar hala "hayır olamaz doğru değil " diye yorganın altında ağlıyorlar.

(bkz: dersim katliamı)
(bkz: zilan deresi katliamı)
(bkz: rizenin bombalanması)
(bkz: sarığın yasaklanması)
(bkz: kuran harflerinin yasaklanması)
(bkz: allah demenin yasaklanması)
(bkz: savarona yatı)
(bkz: 51 yaşında erkek 14 yaşında kız ilişkisi)
(bkz: cumhuriyet dönemi tarih kitapları)
(bkz: yakılan ve satılan osmanlı arşivleri)

2023 cumhurbaşkanlığı seçimi

rte nin tüm partilerin bir arada tek aday çıkaracak olmasına rağmen alayına tek hamlede yüzde 60 oy alarak alayını madara edecek olması durumudur. evet hatta net ötesi..

sezgin tanrıkulu canan kaftancıoğlu s demirtaş

Üç büyük öcalancı. Birisi sihalarimiz piknik yapan insanlari vuruyor der teröristler için, biri sözde ermeni soykirimini anar ekstradan terörist sakineye methiyeler düzer, diğeri ise zaten açikça öcalanın heykelini dikeceğiz der.

geceye bir ayet bırakın

"O, insanı bir damla sudan (meniden) yarattı. Fakat bakarsın ki (insan) Rabbine apaçık bir hasım oluvermiştir."
Nahl suresi 4. Ayet.

insanın nasıl nankör bir varlık olduğunu adete yüzüne şamar gibi vuruyor. Biz bir "hiç" iken "var" olmamızı isteyen Allah'a şimdi düşman kesilip "sen aslında yoksun. Ben kendi kendime oldum." demek elbette nankörlüğün en büyüğüdür.

abdurrahman dilipak

galiba şeriat'ı getirecek. *
görsel

gökten indiği sanılan kitapların dogmaları

kıvırmaya gerek yok mustafa kemal dini yok etmek için elinden geleni yaptı ama başaramadı. camiyi müzeye çevirerek, gerçek din adamlarını asıp fetö tarzı adamların önünü açarak, gökten indiği sanılan kitap diyip kutsallara dil uzatarak. ama milletin iman gücü sayesinde başaramadı.
© copyright 2005 - 2026