bugün
- kiraz cicegi kolonyasi40
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip10
- on ikinci nesiller siktirsin gitsin3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız7
- yazmaması istenince yazmayan erkek3
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri5
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası4
- fransızların sömürgeci olması5
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması7
- karma bölü 100 çarpı ulupuanın yazar maaşı olması2
- zafer partisi2
- internette her şey serbest zannetmek2
- mehmet okuyan7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- ciddi ciddi survivor ı takip eden insan3
- corona sonrası dünya düzeni7
- yazarların en sevdiği meyve11
- verge2
- pasif gayler in ortak özellikleri3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- 90 ların unutulmaz bilim kurgu filmleri3
- bursa2
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu3
- nato vs allah3
- sözlüğün en kaliteli 5 yazarı3
- lise arkadaşları buluşma partisi2
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- sigara kullanmayıp alkol kullanan insan karizması3
- alttaki yazar nerde yaşıyor2
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- new era2
- iran dan sonra sıranın türkiye ye gelecek olması2
- vajinaya am diyen insan2
- tulumba tatlısı11
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- sözlük yazarlarının tatlıları19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- hastane randevusu3
- ergin orbey2
- bir anne sözü bırak4
- kuran da namazın olmaması21
- ressam mehmet raif ersoy3
- yazarların en sevdiği sözler9
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması2
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- trump a kafa atmak3
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
sevdiği entry'ler
kendi genel başkanını cumhurbaşkanlığına aday göstermeye götü yemeyen bir parti.
oy moy yok.
türkün adını avrupa başkentlerinde titreterek duyuran fatih sultan mehmet han'dır. kanuni de az titretmemiş ama o hazıra kondu.
sahi lan ülkede öyle bir meslek vardı değil mi? kendilerini göremeyince aylardır unuttuk.
iktidar olma hayalleri kuran tiplerin reisin ölümüne bel bağlamaları durumudur. allah insanı bu kadar çapsız yapmasın. yazık..
gezi onurdur aynen.
arap baharının ortasında, "vatan için" 17-25 aralık sürecinden 3 ay sonra sokaklara dökülüp, "atatürkçü" geçinip dibindeki "apoculara" ses çıkarmamak nasıl bir onursa o kadar onurdur işte.
arap baharının ortasında, "vatan için" 17-25 aralık sürecinden 3 ay sonra sokaklara dökülüp, "atatürkçü" geçinip dibindeki "apoculara" ses çıkarmamak nasıl bir onursa o kadar onurdur işte.
Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz..
Ulan siz harbi malsınız arkadaşlar yani gerçekten beyniniz yok. Bu kadar salak olunmaz yani. Adam mezardan kalkıp he ulan he yaptık dese bunlar hala yok diyecekler.
19 yaşındaydı diyen zaten kaynak belirtmeden söylüyor. Dün gece kafayı çektikten sonraki rüyalarını da anlatıyor olabilir.
Ama kadın diyor ki okula baslamak istemiyordum 15 yaşındaydım türkiyeye geldim böyle böyle oldu. Oldu yani oldu neyini anlamıyorsun mal mısın? Olmuş işte.
Tarihleri tutuyor, kadının kendi ifadeleri var ama bizimki hala benim atam yapmaz diyor. Abi siz gerçek manada bu adamı kusursuz (haşa) biliyorsunuz ilah gibi.
19 yaşındaydı diyen zaten kaynak belirtmeden söylüyor. Dün gece kafayı çektikten sonraki rüyalarını da anlatıyor olabilir.
Ama kadın diyor ki okula baslamak istemiyordum 15 yaşındaydım türkiyeye geldim böyle böyle oldu. Oldu yani oldu neyini anlamıyorsun mal mısın? Olmuş işte.
Tarihleri tutuyor, kadının kendi ifadeleri var ama bizimki hala benim atam yapmaz diyor. Abi siz gerçek manada bu adamı kusursuz (haşa) biliyorsunuz ilah gibi.
Sen sevmiyorsun ama millet tapıyor. Adamın yaptığı onca iş ortaya çıkıyor bunlar hala "hayır olamaz doğru değil " diye yorganın altında ağlıyorlar.
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: zilan deresi katliamı)
(bkz: rizenin bombalanması)
(bkz: sarığın yasaklanması)
(bkz: kuran harflerinin yasaklanması)
(bkz: allah demenin yasaklanması)
(bkz: savarona yatı)
(bkz: 51 yaşında erkek 14 yaşında kız ilişkisi)
(bkz: cumhuriyet dönemi tarih kitapları)
(bkz: yakılan ve satılan osmanlı arşivleri)
(bkz: dersim katliamı)
(bkz: zilan deresi katliamı)
(bkz: rizenin bombalanması)
(bkz: sarığın yasaklanması)
(bkz: kuran harflerinin yasaklanması)
(bkz: allah demenin yasaklanması)
(bkz: savarona yatı)
(bkz: 51 yaşında erkek 14 yaşında kız ilişkisi)
(bkz: cumhuriyet dönemi tarih kitapları)
(bkz: yakılan ve satılan osmanlı arşivleri)
rte nin tüm partilerin bir arada tek aday çıkaracak olmasına rağmen alayına tek hamlede yüzde 60 oy alarak alayını madara edecek olması durumudur. evet hatta net ötesi..
Üç büyük öcalancı. Birisi sihalarimiz piknik yapan insanlari vuruyor der teröristler için, biri sözde ermeni soykirimini anar ekstradan terörist sakineye methiyeler düzer, diğeri ise zaten açikça öcalanın heykelini dikeceğiz der.
"O, insanı bir damla sudan (meniden) yarattı. Fakat bakarsın ki (insan) Rabbine apaçık bir hasım oluvermiştir."
Nahl suresi 4. Ayet.
insanın nasıl nankör bir varlık olduğunu adete yüzüne şamar gibi vuruyor. Biz bir "hiç" iken "var" olmamızı isteyen Allah'a şimdi düşman kesilip "sen aslında yoksun. Ben kendi kendime oldum." demek elbette nankörlüğün en büyüğüdür.
Nahl suresi 4. Ayet.
insanın nasıl nankör bir varlık olduğunu adete yüzüne şamar gibi vuruyor. Biz bir "hiç" iken "var" olmamızı isteyen Allah'a şimdi düşman kesilip "sen aslında yoksun. Ben kendi kendime oldum." demek elbette nankörlüğün en büyüğüdür.
kıvırmaya gerek yok mustafa kemal dini yok etmek için elinden geleni yaptı ama başaramadı. camiyi müzeye çevirerek, gerçek din adamlarını asıp fetö tarzı adamların önünü açarak, gökten indiği sanılan kitap diyip kutsallara dil uzatarak. ama milletin iman gücü sayesinde başaramadı.