bugün
- velvet47
- hamburger kırmızı çizgimiz10
- türk rock tarihinin kıymeti anlaşılamamış grupları5
- karşısından gelen güzel kıza bakmayan erkek7
- en merak ettiğin ulu yazarı12
- merak ediyorsan yaz7
- düşün ki o bunu okuyor7
- hırsızların evdeki altını bulamamasını sağlamak5
- ya sevgilisi varsa3
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl2
- rizeli bir gürcü denince ilk akla gelen isim2
- kemalistlerin rakıyı çok sevmesi4
- mehdiyet chp ile gelecek2
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- nervio19
- tum hi ho2
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- sivrisinekten şikayet etmek2
- tekneden denize balıklama atlamak4
- anna rf2
- sürekli kafeye giden insan2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan10
- yeni parti25
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- deve sidiği bitmiş şeriatçı davranışı3
- kemoş3
- sürprizlerle dolu2
- g'i l d'e d l'i l y16
- habire1239
- kebap vs lahmacun3
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- okulda zorunlu kıyafet dayatması3
- 22 temmuz 2026 istanbul da şiddetli fırtına2
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- teknenin burnunda dikilip ufka bakmak2
- puura10
- uludağ sözlük gazozu8
- başınıza gelen ilginç olaylar4
- cumhuriyet halk partisi12
- kürt devleti8
- galatasaray'ın oyuncularına teklif olmaması3
- siyasal islamcı cahiller3
- ismet gürbüz'e yazarlardan sorular3
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- biraderler fetöcü mü sorusu3
- true yahudi mi10
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- türkiye'deki doğum oranının artması için öneriler3
- aylık 480 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (30)
saygı.
saygı.
saygı.
saygı.
saygı.
zannetmiyorum.
ayakta alışladım bee.
Gay falan değil beyler bayanlar. Onun üniversite yıllarında sağ sol çatışması falan filan vardı. Diyarbakırlının biri yakalıyor bunu ve yanılmıyorsam ya daşşaklarını sıkıyorlar ceviz kıracağıyla yada kesiyorlardı. Şuan kendisi bir prof ile birlikte aynı evi paylaşmaktadır.
Numan kurtulmuş
Galip ensarioğlu
Mehmet metiner
Nihat doğan bunlar halay başı.
Galip ensarioğlu
Mehmet metiner
Nihat doğan bunlar halay başı.
35 bin TL arkadaşlar kuru masraf sadece altınlar hariç.
koyun sürüsü aq ne beklicen.
insan olmadan din olmaz.
Dursun özbek piçi gitmeyene kadar galatasaray etkisiz elemandır kabullenelim.
Hiç şaşırmıyoruz arkadaşlar çünkü yol yapıyorlar ha bu arada ekonomimizle bizi sınamaya çalışmayınız sayın amerika ve ismail bey pardon israil bey.
9 yaşlarındaydım ilk okul 3. sınıf öğrencisiydim o zamanlar. Dayım sigara almaya yollamıştı beni. Bende merak etmiştim sürekli nedir bu sigara neden içer ki insan ? Diye sorgulardım hep kendi kendime. Nedense kendileri içiyor fakat bizlere gelince ' Sigara içmek, sigara içilen ortamda bulunmamak ' tarzı klişeleşmiş laflar ile uzak tutma çabaları içindelerdi. Her neyse işte dayıya sigarayı almaya gittim ve aldım. Tabii bir dal'da kendime aldım açık sigara deriz biz burda. Yaktım ulan içime bi çektim ' heyt beeeee ' artık bende büyük adam oldum dedim kendi kendime ki demez olaydım. Uzun lafın kısası beyler bayanlar abiler ablalar dedeler neneler içtiğim ilk sigara meraktan ve hırstan.
Deli gibi sevdiğim bir kız vardı bundan 3-4 ay falan önce. Buna ben zerre farklı gözle bakmıyordum lakin onun bakış açısı farklıymış ve bu ilişkimiz 6-7 ay kadar sürdü. Bazı hal ve hareketleri beni uyuz etmeye başlamıştı artık. Kuzenimi onunla en samimi arkadaşı olması için örgütledim ve bunu kısa sürede başardım. Sonra benimle param mal ve mülkümün olduğu için birlikte olduğunu öğrendim kuzenim vasıtasıyla. Beynimden vurulmuşa döndüm adeta. işin tuhaf yanı tüm bu olanlara rağmen ona karşı hiç bir eylem yapamamamdı. Sizce ne yapmalıydım ?
Valla açık konuşmak gerekirse 12 yıl okudum ve ingilizceden bana arta kalan 'Yes ay dozont' oldu başkada bir şey öğrenemedik.
Herşeyden önce rahat olacaksın kardeşim. Yapmacık olmayacaksın kendin olacaksın. Hafif neşeli birazda ağır olacaksın tabii. Göz teması kurmaya gayret et özellikle ve sarılmak isterse öküz gibi dudaktan değil de alnından opeceksin.
Bazı kimseler yeryüzüne islamı hakim kılmak için, küfür düzeninin dar’ün-nedveleri olan meclislerde parti kurup, bunu bir araç olarak kullanabileceklerini iddia ediyorlar. Bunu iddia edenler ya islam’dan habersiz, ya hiç kafası çalışmayan kimseler, ya da Allah’ın istediği islamı planlı bir şekilde ortadan kaldırmak için çalışan kimselerdir.
Zira parti kurarak iktidara adaylık koymak tağutluk talebinde bulunmaktan başka birşey değildir. Çünkü Allah’ın hükümleri dışında hükümler koyan ve Allah’ın hükümlerinden başka hükümlerle hükmeden bir kişi veya meclis yalnız Allah’ın hakkı olan hüküm verme yetkisini kendi üzerine almış, haddini aşmış ve tağut olmuş olur. Bu iş Allah’ın rızasını kazanmak ve onun dinini hakim kılmak amacıyla yapılsa dahi.
Zira parti kurarak iktidara adaylık koymak tağutluk talebinde bulunmaktan başka birşey değildir. Çünkü Allah’ın hükümleri dışında hükümler koyan ve Allah’ın hükümlerinden başka hükümlerle hükmeden bir kişi veya meclis yalnız Allah’ın hakkı olan hüküm verme yetkisini kendi üzerine almış, haddini aşmış ve tağut olmuş olur. Bu iş Allah’ın rızasını kazanmak ve onun dinini hakim kılmak amacıyla yapılsa dahi.
bu dünyadan kimse bakire olarak göçmez. Çünkü hayat bir şekilde muhakkak becerir insanı.
Açacağın başlığı sikiyim kardeş. Ülkeninde memleketinde anasını siktiniz beeee.
Eyyyyyyy amerika eyyyyyyyyy israil eyyyy teröre destek veren avrupa.
uçaksavar yetmez ya patriot tank top falan getireydiniz aga bee.
Hamileyim ama bakireyim sonuç olarak bu çıkıyor ortaya.