bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz8
- bir kilo patatesin 50 lira olması12
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- en güzel sevişme11
- akciğerden gelen cikleme sesleri4
- enayimiknatisii9
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- güne bir şarkı bırak11
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- sigmund freud vs carl gustav jung3
- namazında niyazında erkek10
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- tai lung9
- bu koyden olsam ne olacak18
- yeni parti33
- nervio35
- vermio11
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- true'yi yedirmeyiz7
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- pinhani4
- insan olmaya ceyrek kala19
- geceleri ne yapılır4
- chp nin camileri ahır yapması6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- 2 zamanlı motosiklet sesi2
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan3
- ahmet sezer bey15
- sözlükte aşık olmam3
- velvet53
- ioçk'nın müziği4
- true'yi eskorta emanet etmek10
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- seri gizli artı oy veren melek15
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- nervionun merak ettiği yazar21
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır3
- erecto birader del kopar4
- rizeli kızlar3
- beni kim artılıyor amk5
entry'ler (10)
sınavdan önce, trafik sorularını görünce dalga geçtiğim utanmasalar kırmızı ışıkta naparsın, napardın? diye sorcaklar dediğim ve sınavda beni utandırmayıp! kırmızı ışıkta ne yapılır diye soran sınav. motor zor ve gereksiz. *
istanbul'un en çeşitli insan ve mekan profilini barındıran caddedir. günümüz gençliğinin ikinci evidir. pasajları alışveriş,barları gece hayatının hoş mekanlarıdır
time travel konusunu çok ilginç yaratıcı hatta büyüleyiciği bir şekilde işleyen, mad world çaldığı sahneyle (bkz: oha fln olmak)etkisi yaratan sinema şahaseri. herkes izlemeli ve sevdiklerine izletmeyi görev bilmelidir. filmden güzel ayrıntılar için * * * derim. fazlasını söylemem, spoiler olaylarına girmem :)
Fince'de melek anlamına gelen kelimecik.ayrıca uzun zamanlardır kullandığım kadim nick'im olur kendileri
Fince de melek fallen angel anlamındadır ve aynı zamanda him'in sarışın gitaristinin lakabıdır.
inanılmaz trafiği yüzünden dışarı çıkıp dolaşma isteğini kaybettiren şehir. bir de sürekli kavşak yapma hevesinde bir belediye ye sahiptirle ki apayrı bir konu.
16. yüzyılda yaşamış bir macar kraliçesi olan sözde vampir kontesimiz acımasızlığı ve sapkınca hareketleriyle taihte yerini almıştır. bakire genç kızların kanlarıyla banyo yaparsa hiç yaşlanmayacağına inanann bu zat hizmetçileriyle beraber yaklaşık 650 kızı çeşitli işkencelerle öldürmüştür. kış soğuğunda üzerlerine soğuk su dökmek, tırnak etlerine iğne batırmak hatta çok bağıranların ağızlarını dikmek kontesin en sevdiği işkenceelerdenmiş.öldürdüğü kızların zaman zaman kanlarını da içtiği söylentisi onun halk arasında bir vampir olarak anılmasına neden olmuştur.
neredeyse tüm kuzey ülkeleri gibi metal müzik dünyasına sayısız grup kazandırmış ülke. ayrıca bu sene eurovision'a lordi grubunu sokup birinci olarak tüm avrupa'ya da güzel bir ayar vermişlerdir.
istanbul'da olduğu iddia edilse de,kendinizi asla öyle hissedemediğiniz üniversitedir. Eğitim kalitelidir, zordur. Herkesin eline bir bilgisayar verirler ama öle milletin zannettiği gibi eğlence olsun diye değildir, bu okulda herşey bilgisayardan yapılır. Herkes herşey için birbirine e-mail atar. öyle garip bir yerdir. Bir süre sonra kendinden nefret ettirebilir.Dayanmak lazım, sonuçta Türkiye de gidilebilcek kaliteli 2-3 okuldan biridir.