bugün
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- deniz göktaş34
- kadın ürolog olmaması3
- macron koşacak diye park kapatan akepe34
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar2
- söyleyecek çok şeyi olduğu halde konuşmayan insan3
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması7
- magnezyum2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ona bir şey söyle16
- nasıl birisiniz12
- are you iran2
- boşanmak2
- akp bitince ne olacak23
- ekrem imamoğlu11
- fusya semsiyeli yabanci17
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- aselsan satılırsa8
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- ölümün en iyi tanımı17
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar5
- ciguli kral20
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- otel odasında ölü bulunmak12
- cd devrinin bitmesi16
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- bezelye yemeği9
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- kuranı kerim meali7
- gocu8
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- futbol20
- çocuk istememe nedenleri6
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- uzun entry giren yazar enayiliği11
entry'ler (41)
Büyükçekmece'den Çorlu'ya direksiyon sallayıp sabah saat 5:30 da orada olduktan sonra 326. sıraya kaydolup 7. grupta sınava girip,saat 14:00 da işlemleri biten ve tırsa tırsa 12 ağustosu bekleyen yazar benim,evet o benim.
(bkz: yusuf yusuf)
(bkz: yusuf yusuf)
1 Ağustos günü Çorlu da saatlerce güneşin alnında tırsa tırsa bekleyip mensup olduğum konudur.
çok fazla gerek olmayan bir durum-taktiktir.Lakin Gökhan Gönül maç esnasında zaten sağ kanadın her santimetresinde oynamaktadır.
Allah'ım ;
"tanrım" demiyorum çünkü 99 tane her derde deva ismin var ve "tanrım" bu isimlerin arasında yok.Konuya geleyim ; seni tanımayan,şirk koşan ve aleyhinde başlık açanlarla beni cennete de cehenneme de koysan ben yine adaletinden ve merhametinden asla şüphe duymayacağım.
Aciz kulun.
"tanrım" demiyorum çünkü 99 tane her derde deva ismin var ve "tanrım" bu isimlerin arasında yok.Konuya geleyim ; seni tanımayan,şirk koşan ve aleyhinde başlık açanlarla beni cennete de cehenneme de koysan ben yine adaletinden ve merhametinden asla şüphe duymayacağım.
Aciz kulun.
yılmaz morgülün kıçından element uydurmasıdır.
ham çökelekle bize sormadan piyasaya çıkan ve hala düşüşte olan atilla taş'ın ilk çıktığı günden berı kötü dans ediyor olması ve de en acı olan durum kendini iyi dans ediyor sanmasıdır.
kültür ve zeka seviyesiyle idolüm olmuş adamdır.bir de an itibariyle ayağındaki ayakkabılara da tav oldum.
sefilleri bulan victor hugo ya kontra yaparak çökeleği bulan ilim irfan adamıdır.
(bkz: disko kralı)
(bkz: disko kralı)
aynı mahallede oturduğumuz Dilber adlı bir kız arkadaşa telefon numaramı verdim ve yarım saat sonra kendi telefonundan bana attığı mesaj :"slm ben Dilber,numaram 0536xxxxxxx kaydet"
sözlük gibi görünse de sohbet muhabbet havasında geçen forum tarzı bir sözlük (!).yazarlar birbirlerine de ampa diyor,hiç çekinmeden am-göt muhabbetleri yapılıyor.
eğer ilköğretim öğrencileriyse onlara gülerek ve aynı şekilde karşılık vermek eğlenceli olabiliyor,çocuklar da eğleniyor.
kaan kural la beraber olduğunu duyduğumda yıkıldığım ve gerçekten kırıldığım kişi.
askere gitmeden 2. evliliğini yapan adamdır.
doğup büyüdüğün ve hala yaşamaktan mutlu olduğum yerdir.belediye başkanının galatasaray lı olmasından dolayı uefa kupası anısına 'şampiyonlar anıtı' bulunan,sahilinde gecelerı volta atmaktan bıkılmayacak biryer.
Devlet Bahçeli'nin püskevit sayesinde unutturduğu yıldır.
Avustralyada bir gencin 7. kattan düşerek ölmesine neden olan sosyal ayaklanma.
gay lerin yakışıklı olduğu görüşünü doğrulayan ve devam ettiren adamdır.*
tek başına uyuyarak,tek başına yemek yiyerek,tek başına takılarak kendisine esrarengiz bir profil çizmeye çalışan yarışmacıdır.
inci'nin gazına gelip seçime girmek için eşinin bileziklerine kadar satan eskişehir bağımsız millet vekili adayıdır.