bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası8
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- ya bi siktirin gidin15
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- nick vermeden bir yazara seslen13
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- şapka takar mısınız12
- bana onu sormayin17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- evandro roncatto2
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- vahşi kelebeğim3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- düş sokağı sakinleri2
- istanbul12
- cm 03 042
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- cemil tugay11
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- özgür özel2
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sezen taş7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- bizim paketçi honda dio başka bişey demio2
- boşanmış anne babanın çocuğu olmak2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
entry'ler (41)
Büyükçekmece'den Çorlu'ya direksiyon sallayıp sabah saat 5:30 da orada olduktan sonra 326. sıraya kaydolup 7. grupta sınava girip,saat 14:00 da işlemleri biten ve tırsa tırsa 12 ağustosu bekleyen yazar benim,evet o benim.
(bkz: yusuf yusuf)
(bkz: yusuf yusuf)
1 Ağustos günü Çorlu da saatlerce güneşin alnında tırsa tırsa bekleyip mensup olduğum konudur.
çok fazla gerek olmayan bir durum-taktiktir.Lakin Gökhan Gönül maç esnasında zaten sağ kanadın her santimetresinde oynamaktadır.
Allah'ım ;
"tanrım" demiyorum çünkü 99 tane her derde deva ismin var ve "tanrım" bu isimlerin arasında yok.Konuya geleyim ; seni tanımayan,şirk koşan ve aleyhinde başlık açanlarla beni cennete de cehenneme de koysan ben yine adaletinden ve merhametinden asla şüphe duymayacağım.
Aciz kulun.
"tanrım" demiyorum çünkü 99 tane her derde deva ismin var ve "tanrım" bu isimlerin arasında yok.Konuya geleyim ; seni tanımayan,şirk koşan ve aleyhinde başlık açanlarla beni cennete de cehenneme de koysan ben yine adaletinden ve merhametinden asla şüphe duymayacağım.
Aciz kulun.
yılmaz morgülün kıçından element uydurmasıdır.
ham çökelekle bize sormadan piyasaya çıkan ve hala düşüşte olan atilla taş'ın ilk çıktığı günden berı kötü dans ediyor olması ve de en acı olan durum kendini iyi dans ediyor sanmasıdır.
kültür ve zeka seviyesiyle idolüm olmuş adamdır.bir de an itibariyle ayağındaki ayakkabılara da tav oldum.
sefilleri bulan victor hugo ya kontra yaparak çökeleği bulan ilim irfan adamıdır.
(bkz: disko kralı)
(bkz: disko kralı)
aynı mahallede oturduğumuz Dilber adlı bir kız arkadaşa telefon numaramı verdim ve yarım saat sonra kendi telefonundan bana attığı mesaj :"slm ben Dilber,numaram 0536xxxxxxx kaydet"
sözlük gibi görünse de sohbet muhabbet havasında geçen forum tarzı bir sözlük (!).yazarlar birbirlerine de ampa diyor,hiç çekinmeden am-göt muhabbetleri yapılıyor.
eğer ilköğretim öğrencileriyse onlara gülerek ve aynı şekilde karşılık vermek eğlenceli olabiliyor,çocuklar da eğleniyor.
kaan kural la beraber olduğunu duyduğumda yıkıldığım ve gerçekten kırıldığım kişi.
askere gitmeden 2. evliliğini yapan adamdır.
doğup büyüdüğün ve hala yaşamaktan mutlu olduğum yerdir.belediye başkanının galatasaray lı olmasından dolayı uefa kupası anısına 'şampiyonlar anıtı' bulunan,sahilinde gecelerı volta atmaktan bıkılmayacak biryer.
Devlet Bahçeli'nin püskevit sayesinde unutturduğu yıldır.
Avustralyada bir gencin 7. kattan düşerek ölmesine neden olan sosyal ayaklanma.
gay lerin yakışıklı olduğu görüşünü doğrulayan ve devam ettiren adamdır.*
tek başına uyuyarak,tek başına yemek yiyerek,tek başına takılarak kendisine esrarengiz bir profil çizmeye çalışan yarışmacıdır.
inci'nin gazına gelip seçime girmek için eşinin bileziklerine kadar satan eskişehir bağımsız millet vekili adayıdır.