bugün

sevdiği entry'ler

roka yedim ölür müyüm

Ben çocukken evcilik oyunu sırasında inek olup Çimen yemiştim o zaman bile ölmedim, rokadan bir şey olmaz ya.

erkeklerin kadınlara güvenlik borcu olması

asıl kadınların erkeklere can borcu yok ama ödüyoruz. kadın sanrısıymış.

köy denince akla gelen şeyler

Buzağının peşinden Kardeşimle beraber Dizlerimize kadar bataklığa girmemiz, çıktıktan sonra eve gelip üstümüzü değiştirip bu defa babaanneme yakalanmamak için çeşmede buz gibi suda kıyafetleri yıkamamız… tabiki akabinde ben hasta olmuştum cjjd. Şimdi derede o kadar su yok ki, o bataklık bile kurudu lan…

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün 3. Tenefüste okula gidip oğlumu uzaktan izledim. Oyun oynarlarken arkadaşı bir çocuğa çarptı çocukta hiç dönüp bakmadan çarpan çocuğu yere savurdu ve gitti. Sonra oğlum ve arkadaşları dört kişi toplanıp o çocuğun peşinden gidip karşısına dikildiler. Ve ben tüm bunları hayretler içerisinde izledim. Konuşup anlaştılar. Birbirlerine böyle sahip çıkmaları çok hoşuma gitti ve kavga etmemeleri. ilkokul 2. Sınıf çocuğuydu hepsi. Okullarda zorbalık olmasaydı keşke. Bir yandan o kadar üzücü ki.

acıbadem kurabiyesi

bu kendi başına çok iyi bir lezzet.
birde bununla yapılan pasta var, üsküdar merkezde bir pastane
bununla pasta yapıyor ki, öyle fena birşey oluyor sormayın a dostlar.

konya antalya otobüs seferinde yaşanan cinsel seks

hiç oral ı olmamışlar.

hayvan büro amirliğinin aracına bindirilen it

polis ne yapsın. elinden gelen ancak bu. acıları var. onlara hak vermek gerek. bu ülkede suçlunun hakkı olduğu kadar masumun hakkı yok. maalesef..

samsun

türkiye'nin underrated büyükşehirlerinden birisi. atakum sahilinin herhangi bir ege-akdeniz şehrinden farkı yoktur. trabzonlu, ordulu, sinoplu ve amasyalılar çok yaşar bu şehirde. havalar ısındıkça küresel ısınma arttıkça ileride daha da patlayacağını düşünüyorum.

sözlükten bir kızı kaçırıp giresun'a gitmek

Kızlar kanmayın fındık toplatacak..

vefat eden yazar sözlükte bunu nasıl duyurabilir

Ölmeden önce moonlight sonataya mesaj atsın.

anın görüntüsü

görsel

Hollanda yine bildiğiniz gibi. Sokaklar turuncuya döndü.
© copyright 2005 - 2026