bugün
- sözlükte flörtleşmek8
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl7
- türk müsün6
- mavi gözlü erkek4
- pandela43
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- azgın türbanlı10
- normal sozluk6
- sözlükte dertleşme2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- uçağa binmek3
- küfürlü konuşmak2
- yaşlılara moruk demek4
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- evlenmekten korkmak10
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- pazartesi diyete başlıyorum3
- gizem altunsoy4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- nermin3
- alttaki yazara aşık ol11
- el alemin köpekliğini yapmak2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- velvet ile revani yemek7
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- olgayella2
- manifest2
- gerdek namazı10
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- qazi muhammed3
- senegal7
- izlenmiş en kusursuz film5
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- deniz göktaş17
- istanbul ticaret odası ücretliler geçinme endeksi2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- amerika israil arası kızışma7
- üstteki yazar kimle evlensin5
- hayat pahalılığının giderek artması3
entry'ler (19)
Takip edilesi bir insan, değerlendirmelerine bir bakmak lazım. Ancak tarafsız bakılması doğru olacaktır. Çünkü bir taraf direkt deli saçması bir taraf direkt dahi gibi bakıyor.
üyeliğimi başlattım, şimdilik pek bir şey ancak zamanla gelişir diye umuyorum.
Sohbet eğitmeni çıktı, ilginç.
Anksiyetinin yani kaygılarının farkında olmak, bu farkındalığın neticesinde kaygı boyutumuza göre profesyonel yardım almak. Örneğin panik ataklarımız mı var, yaygın anksiyete mi, agorofobi mi yoksa sosyal fobi mi tabiki bir de derecesi önemli bunları belirleyip destek alma iyi gelecektir.
Sosyal destek, bedensel aktivite ve rahatlama alıştırmaları iyi gelebilecek diğer yöntemlerdir.
Sosyal destek, bedensel aktivite ve rahatlama alıştırmaları iyi gelebilecek diğer yöntemlerdir.
ne oldu gündem olmuşum?
edit: eskiymiş pardon. bi an havaya girdim
edit: eskiymiş pardon. bi an havaya girdim
Hayat kısa,
Kuşlar uçuyor.
Kuşlar uçuyor.
Hayat kısa,
Kuşlar uçuyor.
Kuşlar uçuyor.
Neden sürekli bir genelleme peşinde koşuyoruz biliyor musun? Çünkü bu kolay olan, tek tek anlamaya çalışmak yerine "kızlar oruç tutmaz", "bunlar dinsiz" diğer taraftan "böyle diyenleri sabun yapacaksın", "Müslümanların hepsi böyle yobaz" gibi çoğaltabileceğimiz örnekler kolayımıza geliyor ne yazık ki.
o zaman özlü bir sözle eşlik edeyim: Zorsa sev; sevmiyorsa zorlama. *
Bazı genel "şeyler" olsa da kişiden kişiye değişen yaşam olaylarıdır. Kayıp ve yas süreci ile diğer travmatik olaylar, kaygılar, stresler genel yıpratıcılar olmalarına rağmen dozları kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bunlar dışında yaşıyor olmakla ilişkili olayların tamamı yıpratıcı olabilir.
Bence hiç alakası yok. Türkçede ne yazık ki böyle bir algı var. Noktalı virgülü nereye koyarsın? Yakıştığı yere. Ünlemi nereye koyarsın? Yakıştığı yere, canım nereye isterse...
Bu diğer işaretler içinde geçerli. Yazım bilgisi ve noktalama işaretleri hakkında herkese bilgilendirmeler yapılmalı. Bir de önerim var instagramdaki bazı sayfalar kelime anlamıyla başladıkları yolculuklarına bu vizyonu da ekleyerek devam etsinler, değişimi izleyelim.
Bu diğer işaretler içinde geçerli. Yazım bilgisi ve noktalama işaretleri hakkında herkese bilgilendirmeler yapılmalı. Bir de önerim var instagramdaki bazı sayfalar kelime anlamıyla başladıkları yolculuklarına bu vizyonu da ekleyerek devam etsinler, değişimi izleyelim.
Bir problemi olması gerektiğine dair kesin yargıları bence modern insanın en buyuk problemidir.
ben yeniyim ama daha önce de takip ettiğimden anladığım üzere; düşünce ayrılıkları önemsenmiyor ve hatta herkes kendi düşüncesi ile ilgili oldukça saldırgan. Bence bu konu düşünülmeli.
Aşk mı ne aşkı la, aşk ne arar sözlükte!
ne lisesi üniversite bitti işte ilk yılım bitti hala yok.
halihazırda yanma devam ediyor mu yoksa yandın bitti mi diye cevap yazılır. Çünkü zaman kayması şeysi var.
Ciddi bir ilişkiye hazırlık evresindeyim, tırtıl gibi düşünüyorum bu zamanla bir kelebek olacak ama inşallah ömrü o kadar kısa olmaz.
Zeka, gülümseme, kısa saç, abartısız makyaj.
Sosyal medya kullanmak (özellikle instagram ve twitter)
ev ve araba ilanları.
ev ve araba ilanları.