bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gocu'nun solak olması4
- domdomusa3
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak3
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- favori diziniz2
- 500 takipçi2
- sol elle osbir çekmek2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- dinozor döner3
- ben geldim laleler3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- dünyanın tersine dönmesi5
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- yorgun mermi19
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- para5
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- tavuk sevmemek5
- oğlum o senin yengen yengen2
- hepinizin agzina biber surcem6
- cansever4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- hangi manifest kızısın4
- gıyasettin nerede sorusu3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- etek giyen erkek10
- superman ile venom birleşse3
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sürekli dizi6
- fairuz3
- 9 ağustos 20262
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- gece gece arayan dolandırıcı3
- dolar3
- galatasaray10
- gocu5
- bikbik hanfendi3
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlüğün içinden geçmek2
- güzel kadın3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- laptop4
- 20192
- karadağ2
argo ve küfürlü rap sözleriyle para ve şöhretin tadına varamayıp yeni bir arayış içine girip yeni bir misyon ve vizyon üstlenerek üstelik bunu ; "doğru yolu buldum" , "sagopayı öldürdüm yunus şahidim","artık tövbe ettim","ben bu işi para için yapmıyorum(severler öyle yalanı)" "islam, namaz , hadis" gibi destekleyici sahte söz ve ilgi alanlarıyla şöhretine şöhret katıp egosunu tatmin etmeye çalışan, zeki bir insanın kendi kendini göt edip, yandaşçı arayan savunucu düşüncelerine; "siktir lan ibne herkes kendine bi yol buluyor sende böyle bir yol buldun milleti mee diye önüne katmaya çalışıyorsun" dediği, televizyon programlarında konuştukça battığını bildiği ve bizler gibi öyle evinde rahatca entry (evinde yaptığı rap sözleri) girebilip işki belirli bir kesime dilini canlı olarak konuşturma kabiliyeti nice insanlar gibi olmadığı için bunu bile hayran kitlesi toplamya çalışarak kendini yüceltici sözlerle açıklık getirmeye çalışıyor. (ör: cezanın medyada fazla görünüp ve bunu başarabilmesini paranın kölesi yakıştırması ile çirkef atarak kendisinin bu yüzden çıkmadığını söylemesi acizliğinin göstergesidir. şimdi biraz tecrübe sahibi olduda kendide çıkma cesareti gösterebiliyor.)ajdar ile kendisi arasında artık fazla bir fark görmüyorum. ikiside para, şöhret adına her türlü oyunu ve rolü üstleniyorlar. ajdar deli rolünde kendisi üstad rolünde halbuki poff.
şundan emin olabilirsiniz ki sözlük yazarlarının yarısı biraz kassa kendisi kadar replikler yazabilirler. adamı nasıl üstad ettiler anlamadım. ilk başlarda ben sırra sahibim içinizdeki maneviyatı ben doldururum rolündeki üstad şimdi içindeki maneviyatı doldurmak istiyorsan namaz kıl diyor kesin o düşünceside değişmiştir doğru yolu bularak !
şundan emin olabilirsiniz ki sözlük yazarlarının yarısı biraz kassa kendisi kadar replikler yazabilirler. adamı nasıl üstad ettiler anlamadım. ilk başlarda ben sırra sahibim içinizdeki maneviyatı ben doldururum rolündeki üstad şimdi içindeki maneviyatı doldurmak istiyorsan namaz kıl diyor kesin o düşünceside değişmiştir doğru yolu bularak !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar