sagopa kajmer

argo ve küfürlü rap sözleriyle para ve şöhretin tadına varamayıp yeni bir arayış içine girip yeni bir misyon ve vizyon üstlenerek üstelik bunu ; "doğru yolu buldum" , "sagopayı öldürdüm yunus şahidim","artık tövbe ettim","ben bu işi para için yapmıyorum(severler öyle yalanı)" "islam, namaz , hadis" gibi destekleyici sahte söz ve ilgi alanlarıyla şöhretine şöhret katıp egosunu tatmin etmeye çalışan, zeki bir insanın kendi kendini göt edip, yandaşçı arayan savunucu düşüncelerine; "siktir lan ibne herkes kendine bi yol buluyor sende böyle bir yol buldun milleti mee diye önüne katmaya çalışıyorsun" dediği, televizyon programlarında konuştukça battığını bildiği ve bizler gibi öyle evinde rahatca entry (evinde yaptığı rap sözleri) girebilip işki belirli bir kesime dilini canlı olarak konuşturma kabiliyeti nice insanlar gibi olmadığı için bunu bile hayran kitlesi toplamya çalışarak kendini yüceltici sözlerle açıklık getirmeye çalışıyor. (ör: cezanın medyada fazla görünüp ve bunu başarabilmesini paranın kölesi yakıştırması ile çirkef atarak kendisinin bu yüzden çıkmadığını söylemesi acizliğinin göstergesidir. şimdi biraz tecrübe sahibi olduda kendide çıkma cesareti gösterebiliyor.)ajdar ile kendisi arasında artık fazla bir fark görmüyorum. ikiside para, şöhret adına her türlü oyunu ve rolü üstleniyorlar. ajdar deli rolünde kendisi üstad rolünde halbuki poff.
şundan emin olabilirsiniz ki sözlük yazarlarının yarısı biraz kassa kendisi kadar replikler yazabilirler. adamı nasıl üstad ettiler anlamadım. ilk başlarda ben sırra sahibim içinizdeki maneviyatı ben doldururum rolündeki üstad şimdi içindeki maneviyatı doldurmak istiyorsan namaz kıl diyor kesin o düşünceside değişmiştir doğru yolu bularak !
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026