bugün
- antipanik9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- türkiye20
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- zorunlu eğitim18
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- sarapci koala69
- rafael leao24
- günün sözü20
- recep tayyip erdoğan23
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- ismet özel der ki3
- fener balı15
- ayağı şiir kokan kadın6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- biraderizm felsefesi6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- bir dinciyle tartışmak5
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- teröriste sövmek artık yasak23
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- cin görmüş yazarlar4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- akp2
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
yaklasik bes saattir soylene soylene akraba olmaya cabaladigim firmadir kendileri. olaylar soyle gelismistir sozluk: itunes'u uzun zamandir sadece ipod icin kullanmakta olan bir vatandasim ben. telefonuma herhangi bir video yuklemek icin asirlar sonra iphone ile baglandim kendilerine. 1000 kusur parca es kaza iphone'a yuklenmesin diye muzik, video vs. ne var ne yoksa listemi temizledim. her pislige karsi onceden hazirlikliyim yani, neme lazim apple bu, saka olmaz.
karsima soyle bir yazi cikti baglanir baglanmaz: 'a new version of hede hodo is available for your iphone, would you like to download?' manyagim ya ben, hade olsun dedim. demez olaydim. yaklasik dort saat programin inmesini bekledim, yaklasik bir kusur saat programin iphone'a yuklenmesini bekledim. 'sync' etti, 'activate' etti, zort etti derken itunes ekraninda turkce meali ile bir yazi cikti: lutfen pin kodu olmayan bir sim kart takiniz. niye?!
hadi pin kodunu iptal edelim dedik, ne mumkun. telefon kilitli, nereyi tiklasan pin kodu olmayan kart tak deyip duruyor, inadi inat. o kadar uzun zaman gecmis ki, sim kart nasil cikarilir onu da unutmusum. internete baktim, ogrendim ancak simdi de sim kart cikarma ignesi nerede, ondan haberim yok. evi dagittim, bir saat icinde nihayet onu da buldum. ama artik vucudumdaki her yerden dumanlar cikiyor, resmen duduklu tencere misali enginlere sigmayip tasiyorum.
igne de bulundu, sirada yedek bir telefon bulunup icine sim karti yerlestirmek ve pin kodunu iptal etmek kaldi. evet, onu da basardim. inanilmaz ama gercek, telefonumu guncelleyebildim, hem de sadece ve sadece bes saat icinde! hayat ne guzel degil mi? iphone'lar falan... artik mutluyum, huzurluyum. telefonunu en nihayetinde aktive edebilmis bir sevgi kelebegi olarak tum kalbimle diyorum ki; apple sana kafam girsin.
karsima soyle bir yazi cikti baglanir baglanmaz: 'a new version of hede hodo is available for your iphone, would you like to download?' manyagim ya ben, hade olsun dedim. demez olaydim. yaklasik dort saat programin inmesini bekledim, yaklasik bir kusur saat programin iphone'a yuklenmesini bekledim. 'sync' etti, 'activate' etti, zort etti derken itunes ekraninda turkce meali ile bir yazi cikti: lutfen pin kodu olmayan bir sim kart takiniz. niye?!
hadi pin kodunu iptal edelim dedik, ne mumkun. telefon kilitli, nereyi tiklasan pin kodu olmayan kart tak deyip duruyor, inadi inat. o kadar uzun zaman gecmis ki, sim kart nasil cikarilir onu da unutmusum. internete baktim, ogrendim ancak simdi de sim kart cikarma ignesi nerede, ondan haberim yok. evi dagittim, bir saat icinde nihayet onu da buldum. ama artik vucudumdaki her yerden dumanlar cikiyor, resmen duduklu tencere misali enginlere sigmayip tasiyorum.
igne de bulundu, sirada yedek bir telefon bulunup icine sim karti yerlestirmek ve pin kodunu iptal etmek kaldi. evet, onu da basardim. inanilmaz ama gercek, telefonumu guncelleyebildim, hem de sadece ve sadece bes saat icinde! hayat ne guzel degil mi? iphone'lar falan... artik mutluyum, huzurluyum. telefonunu en nihayetinde aktive edebilmis bir sevgi kelebegi olarak tum kalbimle diyorum ki; apple sana kafam girsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar