bugün
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası10
- nervio'nun erkek olması26
- iltica34
- sözlükteki anaerkil düzen6
- game of thrones taki kerhaneci21
- izmir bombası10
- arapperest gürcüler4
- türkiye vs azerbaycan4
- yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları3
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- pastırma yazı2
- yolsuzluk3
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- seküler milliyetçiler2
- çalışarak zengin olmak2
- özelden muzunu atan yazar14
- 4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız4
- a milli takım'ın 38 yıl sonraki yenilgi serisi3
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- true'nun gündem hakkındaki açıklamaları4
- müge anlı ile tatlı sert2
- italya 3 türkiye 12
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek8
- rusya da laboratuvar faciası veba paniği5
- çalışırken birden gelen eve gitme isteği2
- belediyede çalışan temizlik işçisinin aldığı maaş5
- kıymalı börek5
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı9
- anın görüntüsü27
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tokatlanmak2
- fondan 20 milyar tl vurgun yapan bürokrat4
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu3
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- bana onu sormayin15
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek6
- istanbul'a formula 2 ve formula 3 müjdesi3
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- günün sözü3
- etli nohut vs kuru fasulye7
- dede bu saate niye aktif ki8
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- fatma betül sayan kaya41
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- parcalandim toparlanamiyorum38
- nervionun sevgili yapması8
- bana onu sormayin tatlışlığı11
beşiktaş'ın yabancı kontenjanının doluluğundan dolayı hangi futbolcuların gideceği sorunsalıdır.
tello'nun gitmesiyle beşiktaş'taki yabancı sayısı 11'ye düştü. bunlar;
matteo ferrari, tomas zapotocny, tomas sivok, roberto hilbert, rodrigo tabata, ricardo quaresma, matias delgado, fabian ernst, michael fink, da silva bobo, filip holosko.
guti'nin de geleceğini var sayarsak bu sayı 12'yi buluyor. hatta bir de forvet diyorlar ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum. o da gelecek olursa gitmesi gereken yabancı sayısı 3'e çıkıyor. yani 2 veya 3 yabancısını göndermek zorunda beşiktaş.
bunların içinde yeni transferler quaresma ve hilbert'in yanı sıra sivok, ernst, bobo ve maliyeti yüzünden ne yazık ki tabata'nın yeri garanti gibi duruyor. yani geriye kalanlar ferrari, zapotocny, delgado, fink ve holosko.
guti'nin gelmesiyle birlikte o bölgede oynayacak delgado veya fink'ten birinin kesin olarak gideceği görünüyor. bu ikisinin de gitmesi takımı etkilemez. ikisinin de bölgesi oldukça kalabalık. necip, uğur, tabata, guti, gerektiğinde nihat... vs vs.
bunun dışında zapotocny veya ferrari'den biri gidecek gibi gözüküyor. bu ikili içinden zapotocny'i schuster çok beğendi. ferrari gidecek gibi gözüküyor. ben bunun aksi olsun diye sabah akşam dua ediyorum açıkçası. ferrari form düşüklüğüne rağmen hala türkiye ligi'nin en iyi defans oyuncusudur şahsi kanaatimce.
bir de holosko var. talipleri oldukça fazla. schuster onu yeterince görmediği için gönderme ihtimali var. onun gidişi de beşiktaş'ı etkilemez. nihat, hilbert, quaresma, ekrem vs. var alternatif olarak. belki alternatif forvet olarak elde tutulmak istenebilir kendisi.
sonuç olarak elde kalan yabancılarla beşiktaş'ın harika bir kadrosunun olacağı kesin gibi gözüküyor. schuster türk futbolunu hemen çözer, adaptasyon sorunu yaşamazsa, yönetim futbolcuların parasını zamanında öderse bu takım sorun yaşamaz gibi gözüküyor. umarım yanılmam.
tello'nun gitmesiyle beşiktaş'taki yabancı sayısı 11'ye düştü. bunlar;
matteo ferrari, tomas zapotocny, tomas sivok, roberto hilbert, rodrigo tabata, ricardo quaresma, matias delgado, fabian ernst, michael fink, da silva bobo, filip holosko.
guti'nin de geleceğini var sayarsak bu sayı 12'yi buluyor. hatta bir de forvet diyorlar ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum. o da gelecek olursa gitmesi gereken yabancı sayısı 3'e çıkıyor. yani 2 veya 3 yabancısını göndermek zorunda beşiktaş.
bunların içinde yeni transferler quaresma ve hilbert'in yanı sıra sivok, ernst, bobo ve maliyeti yüzünden ne yazık ki tabata'nın yeri garanti gibi duruyor. yani geriye kalanlar ferrari, zapotocny, delgado, fink ve holosko.
guti'nin gelmesiyle birlikte o bölgede oynayacak delgado veya fink'ten birinin kesin olarak gideceği görünüyor. bu ikisinin de gitmesi takımı etkilemez. ikisinin de bölgesi oldukça kalabalık. necip, uğur, tabata, guti, gerektiğinde nihat... vs vs.
bunun dışında zapotocny veya ferrari'den biri gidecek gibi gözüküyor. bu ikili içinden zapotocny'i schuster çok beğendi. ferrari gidecek gibi gözüküyor. ben bunun aksi olsun diye sabah akşam dua ediyorum açıkçası. ferrari form düşüklüğüne rağmen hala türkiye ligi'nin en iyi defans oyuncusudur şahsi kanaatimce.
bir de holosko var. talipleri oldukça fazla. schuster onu yeterince görmediği için gönderme ihtimali var. onun gidişi de beşiktaş'ı etkilemez. nihat, hilbert, quaresma, ekrem vs. var alternatif olarak. belki alternatif forvet olarak elde tutulmak istenebilir kendisi.
sonuç olarak elde kalan yabancılarla beşiktaş'ın harika bir kadrosunun olacağı kesin gibi gözüküyor. schuster türk futbolunu hemen çözer, adaptasyon sorunu yaşamazsa, yönetim futbolcuların parasını zamanında öderse bu takım sorun yaşamaz gibi gözüküyor. umarım yanılmam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar