assassin s creed 2

senaryonun feci batırdığı oyun . ilkinde hadi neyse dedik , ama 2.sinde..
o ne kadar saçma bir finaldi öyle
--spoiler--
sen kalk süper güçlü , ölümcül , dahi vs vs tapınak şovalyeleri gel bizim elemanı yakalamak için kılıçlı adamlar gönder , ne kılıcı lan? ne kılıcı? kaçıncı yy de yaşıyonuz olm siz? paranız yoksa 1 tane şok tabancası alacak kadardamı fakirsiniz? fakir olsanız süper genetik teknolojili geçmiş gösteren aleti nasıl yaptınız?
ben biliyorum nolduğunu gerçi , oyunu yapan senaryo yazma özürlü gençler "abi oyun orta çağ oyunu , günümüz de geçmesine rağmen suikast bıçağını taktık ya şimdi düşmanlarda kılıçla gelsin keleş ile uzi ile m-16 yada onun gibi bişile gelirlerse olmaz . kılıçla gelsinler venedikte olduğu gibi öldürelim ehi ehi" . ilk oyundada assasinler binayı basıyordu , görmüyorduk sadece seslerini dinliyorduk , aşşağıdan çatır çatır otomatik tüfek sesleri geliyordu . beceremiyorlardı bizi kurtarmayı . ama o sırf sesleri dinlediğimiz kısım bile bizi atmosfere sokmayı beceriyor , kurtarma işini becerememeleride oyuna gerçekçilik katıyordu . burda ise "madem orta çağ oyunu kılıçla gelecekler kaçarı yok hacı " diyorlar . herhalde 3. oyunda tüfek falan kullanırsak o zaman tüfekle gelecekler .
o ibibik profosörü öldürmememizde ayrı bir saçmalıktır . ezel dizisindeki gibi ayar verip gittiler varmı böyle bişi?
--spoiler--
kısacası ilk oyun sağlam bir gelecek vaadetmiş , 2. side o geleceği alıp tuvalete atmış , üzerine de sağlam bir diarrhea bırakmış , sonrada sifonu çekmiştir.