bugün

intikam almak

çok fitne, fesat, düzenbaz bir kardeşe sahipseniz;
aynı anda bakkaldan alınan çikolatayı, siz ambalajına kadar yalayıp yuttuktan 15 dakika sonra çıkarıp, tadını çıkara çıkara karşınızda yemesi. geviş getiren inek keyfiyatı ile dişlerindeki çikolata kalıntılarını göstermek için sürekli gülümsemesi.
elbet alınacaktır bu intikamın bedeli denip, sineye çekilir o yıllarda..

aradan 15 yıl geçer..

merhaba tatlım..bu kartpostalı sana en sevdiğin yerden, prag'dan gönderiyorum. burada hava çok güzel, tıpkı senin hayal ettiğin gibi. hem dediğin gibi dolmuşta yok burda. 10 katlı metrolarla ulaşım sağlanıyor. çok gelişik lan buranın her bir yeri. caddeleri tarih kokuyor. bilirsin fotoğrafçılıkta iyimdir, çektiğim bir kaç kare'yi türkiyeye döndüğümde sana gönderirim. bakarsın belkide hiç dönmem, tıpkı senin dediğin gibi ölene dek buarada yaşarım. kısmet.. buradan kendime bi tütü etek, bi çift disaynır çizme, bi vintaj şapka aldım. herşey harika..
sen nasılsın tatlım? üzerindeki yapay deri ceketini,grunge tarzı oduncu gömleğini ve kadıköy otobüs yazahanesinin önündeki halin gözümün önünden hiç gitmiyor. eminim gene aynı haldesindir.
son olarak tatlım, buranın çikolatalırıda çok hoş, süt ve kakao dengesini nasıl ayarlıyorlar pek bilmiyorum ama damağın resmen orgazm oluyor. çikolatayı bütün göndermek isterdim ama olmadı. ambalajını koyuyorum yalarsın artık..

seni seviyorum tatlım..

arz i endam/prag