bugün

ercan saatçi metin özülkü konuşması

yüz karası bir konuşmadır.

yani bir galatasaray taraftarı olmayı bir kenara bıraksak bile gerçekten insan olarak bakıldığında bile son derece edepsizce yapılmış bir konuşma. nereden baksan elinde kalır bir konuşma. bir kere hayatında yaptığı en büyük işin ertuğrul özkök'ün damadı olmak olan ercan saatçi bu ezikliğini resmen ve alenen ifşa etmiştir bu konuşmasıyla. tabi bunu geçiyoruz ama yaptığı terbiyesizlik affedilecek cinsten bir terbiyesizlik değil hakikaten.

biz ki millet olarak aile efradıyla birlikte akşamları televiyon seyreden bir insanlarız. yani genç kızlarımızla, çocuklarımızla, hanımlarımızla geçtiğimiz televizyon karşısında hem de fenerbahçe tv gibi saygın sandığımız bir televizyonda böyle bir edepsizliğin olması kabul edilebilir bir şey değil doğrusu. şahsen ben aile efradımla birlikte izlediğim bu programda bu sözleri duyunca yerin dibine girdim. hemen telefona sarılıp rtük'ten bunun hesabını sormasını istedim.

tabi bu ertuğrul özkök'ün damadı'nın yaptığı bu terbiyesizlik, hayatı boyunca sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu savunmuş ve insanlara hayasızca saldırmaktansa skoru kaybetmeyi yeğlemiş büyük bir klüp olan galatasarayımızı zerre miktarı etkilememiştir. bu sadece ve sadece ertuğrul özkök'ün damadının ve onun takımının tıynetini göstermiştir.

şimdi demeyin bana ki; ertuğurl özkök'ün damadı bir bok yemişse bu kendisini ilgilendirir bütün camianın ne suçu var? ama gerek sözlük ortamında gerekse de dışarıda gördüğüm kadarıyla bu durumdan fenerbahçe taraftarları zerre miktarı rahatsızlık duymamakta, rahatsızlık duymak bir yana nasıl keyiflendiklerini her türlü platformda dile getirmektedirler.

ancak biz büyük galatasaray taraftarı olarak hiç bir zaman böyle edepsizliklere prim verme taraftarı olmayacağız. biz galatasaray taraftarlarından böyle bir şey duyulması mümkün değildir. bu galatasaray taraftarının büyüklüğünden kaynaklanmaktadır. galatasarayımızın televizyon kanalını beş yaşındaki çocuklarımızla, hanımlarımızla kızlarımızla el ele gönül gönüle izleyebilir insanlarımız. böyle bir takımın taraftarı olmaktan dolayı gurur duyuyorum.