bugün

taraf

acilen tepesine vurulup susturulması gereken gazete. bugünki manşetinde aşağıdaki soruları sormuş gazete.
bak hala konuşuyor;

genelkurmay askeri savcılığı, taraf ın yayımladığı ''akp ve gülen i bitirme planı'' belgesinin fotokopi olduğu gerekçesiyle ''kovuşturmaya yer yok'' kararı verdi. şu sorular cevap bekliyor...

1- kurmay albay dursun çiçek in imzasıyla ilgili
kararınızı verirken şüphelinin askeri savcılık ifadesinde attığı sahte imzayı neden tümüyle soruşturma dışı bıraktınız?

2- jandarma, emniyet ve adli tıp raporlarındaki ''imza benzer'' saptaması kesin kanaat olmasa bile ciddi şüphe ihtiva ederken, neden bu şüphenin üstüne gitmediniz?

3- tübitak ın, fotokopi üzerinde belgenin orijinalinde olmayan unsurların eklenmesi yoluyla tahrifat yapılmadığı saptamasını neden görmezden geldiniz?

4- kurmay albay çiçek in devre arkadaşı olan ve ofisinde söz konusu belgenin bulunduğu ergenekon zanlısı serdar öztürk le ilişkisini incelediniz mi, ne sonuca vardınız?

5- kurmay albay çiçek in imza örneklerinin belgedeki imzayla benzerliği ortadayken, şüphelinin evindeki bilgisayarı incelemek için neden beş gün beklediniz?

6- belgenin fotokopi olmasına dayanarak ''kovuşturmaya gerek yok'' diyorsunuz. neden belgenin aslı bulunmadan soruşturmayı durduruyorsunuz?

7- planın genelkurmay karargahında hazırlanmadığını söylüyorsunuz ama neden türk silahlı kuvvetleri nin herhangi bir biriminde hazırlanmadığını açıklamıyorsunuz?

8- irticayla mücadele eylem planı için sahte demiyorsunuz, gerçek de demiyorsunuz. bu şartlarda bu soruşturmayı nasıl bitirebiliyorsunuz?
© copyright 2005 - 2026