bugün

facebook

ulan ne meret birşey miş bu feyzzzzzbuk denilen nane. her gün birisinden mail geliyor senin de fayyzzbuka katılmanı istiyorum da bilmem ne. valla forward mailleri bunlara tercih ederim. hatta okuldan arkadaşlarım, mahalle felsefecisi ni feeeyyyzzbukta görmek istiyoruz grubu mu ne yapmışlar. tabi ki sen şimdi feyyyyzzzbuka gidip beni orada bulacağını sanıyorsan boşuna heveslenme. mahalle felsefecisi diye çağırmıyorlar çünkü. bilmiyorlar ki burada yazmaya çalıştığımı. valla bilse türbanlı arkadaşlar beni topa dizerdi herhalde ifşa ettim kendilerini diye. neyse bu konuya girmek istemiyorum şimdilik. gerçi çok tartışırdık bu konuları da ne ben onları ne onlar beni ikna edemedi sonuçta. gelmek istediğim konu bu kızların-oğlanların fotoğraflarından bir tane adam akıllı ön profilden seksi bir bakış fırlatmadan olanını görmedim. seksi dediysem onların gözünde seksi demek istedim. bana göre maymunun en sevimli hali. ha ben çekinmedim mi öyle fotoğlar, elbetteki çekindim. gelebilir her genç in başına . mühim olan anladığın an çark etmek. hadi çekindin deyip kıvırabilirim mesela şimdi. evet, hadi çekindin o yorumlar ne alaşkına. ne iş yaparsınız -fotoğraflara yorum yaparım. bence güzel bir meslek.
ne işe yarar bu feyyyzzbuk bi inceleyelim. sürekli antik kuntik yandan üstten alttan çekilmiş fotoğrafların sürekli yenilendiği bu geri zekalıların da bunlara yorum yapmaktan başka bir halta yaradığını gördüm. ha bir de poker falan oynanıyor bak o güzel:)
bir de normalde sevgili bulamayan adamların hepsi de burda. anca çektirdiği yandan üstten...(fazla uzatmayayım bu sefer) fotoğraflarla tavlayabileceği insanı bulmaya yarıyor anladığım kadarıyla. sonra vay efendim beni anlamadı, moloz çıktı, şuydu buydu derken hooop başkasının kollarına. o da kim mi? hemen söyleyeyim. babanesinin amcasının oğlunun kız kardeşinin yeğeninin okul arkadaşının kız kardeşi. tanıdık yani. o yüzden eklemiş zaten feeeyyyzzzbukuna. olsun yine de ya. iyi bişey bi yerde feeyyyzzzbbukk. netice de hayata bunun için geldiğine inanan insanlar bi dünya. ee onlar da ortalığa saçılıp salyalarını akıta akıta gezeceklerine hiç değilse feeyyyzzzbuktan sevgili edinirler. bu yüzden kullananları sonuna kadar destekliyorum. hadi bakalım.
© copyright 2005 - 2026