10 yıl sonraki kendine bir mesaj bırak

Eğer aksi bir şey çıkmazsa yaşamaya devam edeceğini varsayaraktan yazıyorum otopsi.
Kendine değer ver ve kalbinin sesini dinle. Evet, şu an için her şey sana bir mantıktan ibaret geliyor olabilir ama bil ki her şey sadece mantıktan ibaret değildir. Olamaz.
Zarar görmekten korktuğun için tatmaktan kaçtığın tüm şeyleri umarım yaşamaktan pişman olmamış bir şekilde deneyimlersin.
Sonra... kendini sev, ayaklarının üstünde durmayı başaracak, başaran o kız çocuğuna sarıl çünkü biliyorum ki buna ihtiyacı var. Hayat sen yok olduğun anda anlamını yitirecek ve bitecek. Bitecek şeyler için uzun sürecek duygular, hisler yaşama. Biriktirme. Hak edilene hak ettiği değeri vermeyi bil. Aslında çok var da uzatmanın anlamı yok, eminim ki o güne dek zaten biliyor olacaksın. Sadece son olarak yazmayı bırakma. Her şeyi bırak ama yazmayı asla. Yazmak, içindeki o kız çocuğuna her gün bir adım yaklaşman ve iç huzurun demek. Mutluluğun, en çok sen olduğun anlar demek. O zaman ki ben seninle nasıl anlaşır, ne kadar sever bilemem ama şu an ki ben sana inanıyor ve güveniyorum. Sağlıklı ve mutlu kal.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026