bugün

akp ve mhp'ye oy verenler ne düşünüyor

--spoiler--

Yalnız Chp de şu anda AKP, MHP ve DEM ile birlikte onun altını çizelim. Dördü ittifak halinde. Boşuna alttan alttan chp aklamaya cilalamaya çalışmayın yani yemezler.

--spoiler--

chp nin akp veya mhp den farkı yok. yıllardır söylüyoruz bunları kimse skine takmıyor.. muhalif demek chp li olmak demek değil ve rte ye tapanlar bunu anlayamıyorlar yıllardır. yıllardır akp ve mhp ye oy verenleri "cehape dem ile ittifak yapıyor" diye "biz milliyetçiyiz" diyerek ayakta uyuttular. evet chp dem ile açıktan ittifak yapıyor ama akp ve mhp de dem ile gizli gizli ittifak halindeler. dün bu tamamen ortaya serildi inşallah cumhurcular uyanır diyeceğim ama onların uyanmak gibi bir arzuları yok kendi pembe hayal dünyalarında yaşayıp keriz yerine konmayı tercih ediyorlar.

22 senedir sürekli keriz yerine konuluyorlar. mavi marmara meselesinde, feto meselesinde, çözüm süreci meselesinde, 17-25 aralıkta ortaya dökülen yolsuzluklarda, rus uçağı meselesinde, rahip brunson meselesinde, israil meselesinde, suriye meselesinde, şimdilerde filistin meselesinde resmen keriz yerine konuluyorlar ama hala uyanamıyorlar. hala daha "devlet politikası bunu gerektirir" diyen ibişler var. lan madem devlet politikası bunu gerektiriyor yıllardır neden dem partiye veya pkk ya öfke kusuyordunuz ? terörist ile pazarlık olur mu ? o beğenmediğin amerika ve israilin devlet politikasına bak binlerce vatandaşı ölecek bile olsa terörist ile pazarlık yapmıyorlar. sen koskoca türk devletisin amerikanın israilin tarihi ne sen 2000 senelik devletsin onlar daha 200 senelik devlet bile değiller ama terörist ile pazarlık yapmayıp dik duruyorlar sen duramıyorsun. ülkenin bekası apo itinin meclise gelip konuşmasına mı kaldı yani.
© copyright 2005 - 2026