bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı49
- deniz undav türkiye'yi seçseydi3
- kayahan'ın en güzel şarkısı8
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- biraderler kulübü2
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- bizim çocuklar başardı4
- şu memelere bak6
- montella salağı3
- topuklu ayakkabı2
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- gumus2
- erkeklerin akılsızlıkları2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- vincenzo montella14
- hurdacı geldi4
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- rahibe2
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- risale-i nur8
- sosyal medya4
- sek erkek arabası3
- son görülen rüya3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kıskıvrak3
- göbeksiz kadın kalmaması7
- hamburger3
- dakika 1 gol 15
- ölme enerjisi2
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- montella'nın mağlubiyet açıklaması3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe2
- bitmeyen ekonomik kriz2
- kezolarda vasıfsız histeri2
- kavga3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- göbek eritme taktikleri7
- yks 20262
- barajların üstünü naylon muşambayla örtmek2
- aylık 357 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- acun ılıcalı'nın kol saatinin 139 milyon tl olması2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- 19 haziran 2026 recep tayyip erdoğan açıklaması3
- en son aldığınız iltifat8
gün içerisinde abartılacak derece içilmiyorsa bırakılmasını gereksiz buluyorum.
yine abartılacak derecede içilmiyorsa maddi olarak zarara uğrattığını da düşünmüyorum çünkü sigaraya varmadan da bir sürü boşa para harcıyoruz neden sigara aralarından sivrilsin ki?
yaşamımız netflix dizileri gibi ilerlemiyor, bazen bir sigara yakası geliyor insanın.
azaltılması cidden gerekli ve az miktarda sigaranın hiçbir zararı yok, hastalıkları en çok gen tetikler.
yıllar önce bir anda bırakmıştım. bir ay hiç içmedim ve bir ayın sonunda sigara yerine farklı arayışa girme meyilimi fark edip tekrar sigaraya başladım. bıraktığım süre pek uzun değildi ama hiçbir farkı yoktu benim için. bana göre hayatındaki tek başarısı sigarayı bırakmak olan insanların uydurduğu bir şey tat ve nefes. düzenli egzersiz yapan insanın vücudu her yaşında çakı gibi olur yine genleri müsaade ediyorsa... tat konusu ise duyusal bir düş tamamen. sigara tattan ziyade kokuyu etkileyen bir şey ki tat ve koku duyuları birbirini etkiler ve beyinde yakın bağlıdır. sigaradan koku yetisini kaybeden hiç duymadım.
ed: akşam saatlerinde sigarayı içmemeyi denerseniz hem kendinizi gözlemlersiniz hem de vücudunuz rahatlamış olacağı için daha kolay bırakırsınız.
yine abartılacak derecede içilmiyorsa maddi olarak zarara uğrattığını da düşünmüyorum çünkü sigaraya varmadan da bir sürü boşa para harcıyoruz neden sigara aralarından sivrilsin ki?
yaşamımız netflix dizileri gibi ilerlemiyor, bazen bir sigara yakası geliyor insanın.
azaltılması cidden gerekli ve az miktarda sigaranın hiçbir zararı yok, hastalıkları en çok gen tetikler.
yıllar önce bir anda bırakmıştım. bir ay hiç içmedim ve bir ayın sonunda sigara yerine farklı arayışa girme meyilimi fark edip tekrar sigaraya başladım. bıraktığım süre pek uzun değildi ama hiçbir farkı yoktu benim için. bana göre hayatındaki tek başarısı sigarayı bırakmak olan insanların uydurduğu bir şey tat ve nefes. düzenli egzersiz yapan insanın vücudu her yaşında çakı gibi olur yine genleri müsaade ediyorsa... tat konusu ise duyusal bir düş tamamen. sigara tattan ziyade kokuyu etkileyen bir şey ki tat ve koku duyuları birbirini etkiler ve beyinde yakın bağlıdır. sigaradan koku yetisini kaybeden hiç duymadım.
ed: akşam saatlerinde sigarayı içmemeyi denerseniz hem kendinizi gözlemlersiniz hem de vücudunuz rahatlamış olacağı için daha kolay bırakırsınız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar