bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- kürtler8
- anne2
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- beybi leydi7
- nah sana oy17
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- game of thrones taki kerhaneci16
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- velvet48
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- victor osimhen19
- gürcistan göçmenleri13
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- fake sanılmaktan flört edememek3
- almancıları sevmemek11
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- manyak olmaya karar verdim6
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
ygs sınavından çıkıp terli terli bu başlığı okuyan ' ula mat herkese zor muydu acaba hassiktir ya 10 işaretledim'ci genç kardeşler. toplaşın, anlatıyorum.
şimdi ben eski bir mühendisim. eski dememin nedenini boşver sığır, demek istediğim ben matematiğin allahını gördüm üniversitede. bunun sonucu olarak da 40'ta 40 işaretledim tabiki. yorum yapacak olursam, matematik zordu. için rahatlasın diye söylemiyorum. şimdi mühendis olmayabilirim ama daha ölmedik, matematik unutmadık. benim kadar matematiği iyi yapan cidden çok sayılıydı üniversitede. ve ben diyorum ki zordu. 1 dakikada yapılması esas değil mi? o problemleri okumak zaten 1 dk sürerdi. ve düşünmeniz gerek nasıl bir yoldan gideceğinizi. matematik düşünmeden olmaz olursa adı matematik olmaz bakkal da yapar 2 ile 2 yi topla... bu da en az 1 dk alır. işlemler de çok uğraştırıcıydı. 2 dk çözüm sürer en az, lise seviyesinde. yahu liseli çocuklardan bu kadar matematik, geometri beklemek nedir? sen okullarında bu kadar eğitim veriyor musun? her yerde mevcut olan imam-hatip liselerin bilim irfan yuvası falan mı?
fen içinse: bence fizikte işlemsiz sorular, işlemli sorulardan daha zor. kolay görünebilir ama sen 1,2 dersin 3'teki küçük bir kavramı fark edemezsin soru gider... kimya içinse bence asıl kimya budur. bırak arkadaş organiği falan, kimyayı hayatla birleştirin. basit de soruyorlar. eliyici soru yoktu. biyolojiyi allah vere yaptım, sadece bir üre sorusu vardı onun cevabı mantıksız geldi.
felsefeye ve dine baktım ikisi de hak getire zaten kalem oynamıyor.
gerisini çözmedim.
son olarak, sınavı silkeyim gençliğinize bir şey olmasın.
şimdi ben eski bir mühendisim. eski dememin nedenini boşver sığır, demek istediğim ben matematiğin allahını gördüm üniversitede. bunun sonucu olarak da 40'ta 40 işaretledim tabiki. yorum yapacak olursam, matematik zordu. için rahatlasın diye söylemiyorum. şimdi mühendis olmayabilirim ama daha ölmedik, matematik unutmadık. benim kadar matematiği iyi yapan cidden çok sayılıydı üniversitede. ve ben diyorum ki zordu. 1 dakikada yapılması esas değil mi? o problemleri okumak zaten 1 dk sürerdi. ve düşünmeniz gerek nasıl bir yoldan gideceğinizi. matematik düşünmeden olmaz olursa adı matematik olmaz bakkal da yapar 2 ile 2 yi topla... bu da en az 1 dk alır. işlemler de çok uğraştırıcıydı. 2 dk çözüm sürer en az, lise seviyesinde. yahu liseli çocuklardan bu kadar matematik, geometri beklemek nedir? sen okullarında bu kadar eğitim veriyor musun? her yerde mevcut olan imam-hatip liselerin bilim irfan yuvası falan mı?
fen içinse: bence fizikte işlemsiz sorular, işlemli sorulardan daha zor. kolay görünebilir ama sen 1,2 dersin 3'teki küçük bir kavramı fark edemezsin soru gider... kimya içinse bence asıl kimya budur. bırak arkadaş organiği falan, kimyayı hayatla birleştirin. basit de soruyorlar. eliyici soru yoktu. biyolojiyi allah vere yaptım, sadece bir üre sorusu vardı onun cevabı mantıksız geldi.
felsefeye ve dine baktım ikisi de hak getire zaten kalem oynamıyor.
gerisini çözmedim.
son olarak, sınavı silkeyim gençliğinize bir şey olmasın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar