galatasaray

Çöp takımdır efendim. Her sene bala göte kupa alırlar, senede 2 kere td değişirler, taraftarı sürekli kavga eder ve tek savunmaları genelde 'bizim uefa kupamız var' cümleleridir. Ayrıca bu takımın teknik direktörlerine de acıyorum geldikleri zaman büyük iltifatlar efendim sevinç gösterileri yapılır. Fakat aldığı bir mağlubiyette yuhlanmaya başlar. Ayrıca aldıkları her oyuncuya dünya yıldızı muamelesi yapılır. Borçtan maç yapamayacak vaziyettedirler. Hep ezeli rakipleri Fenerbahçe yi kötülerler fakat kötüledikleri takımın kadro değerinin yarısı kadar bile yokturlar. Kupaların takımıyız diye gezerler fakat aldıkları birkaç teneke kupadır ve hepsini genelde şans ile diğer bir şekilde ise muslera ile alırlar. O kadar fan sayfası vardır ama genelde hiç başarılarından bahsetmezler, diğer takımları kötülemeye yönelik paylaşım yaparlar. E bir yandan haklılar aldıkları birkaç teneke kupadan başka bir başarıları yok. Ayrıca ilk 11lerinde türk sayısı sadece 3 tür. Fransa ile adları anılmaktadır ve tüm Türkiye ne zaman lig1 e geçeceğini merakla beklemektedir.
© copyright 2005 - 2026