bugün
- kas yığını sözlük erkekleri4
- başlıkları tutmayan sözlük yazarı3
- nickten isim tahmini yapmak25
- oscar alma yontemleri2
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- kedi3
- kim bu gizli artıcı4
- müslüman cinler5
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması2
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- on layn listesi3
- kavgacı bir insan olmak2
- taze ekmek3
- geceye bir şarkı bırak11
- kıl erkeğin süsüdür14
- on layn listesü isterük2
- akrep burcu5
- yazarların imrendiği kişi4
- kalkın be3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- travesti sesi çekiciliği6
- grup seksin mantığı10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- dünyaya çocuk getirmek10
- yeni parti46
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü3
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- sabah sabah katil olma sebebi2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
- nohut yaptım nası olmuş10
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- arabayı yavaş süren tipler16
- dünyanın en samimi cümlesi6
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gece denize girmek5
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- tai lung18
- şarap içemeyen erkek6
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
kürt sorunundan daha büyük bir sorundur. sorun olmasının tek nedeni soruncuların olmasıdır. her yönüyle karışık bir ülkenin en karışık sorunudur. kimileri türkiye iran olmasın der , kimileri türkiye zaten iran der , kimileri ikisini de demeyip toplumun yarasını kapatmak ister. kimse insanın ibadetine karışmaz , karışamaz bunda hem fikiriz. türkiye'de gecenin bilmem kaçına kadar eğlenenlere , üniversite'nin ortasında kızları kucaklarına alıp gezenlere kimse karışmıyor. herkesin yaşam tarzına saygılı toplum. gece klüplerine gitmeyip , üniversitede erkeklerin kucağına oturmayanlara neden saygısız toplum. toplum içinde yaşamanın kurallarını bileceksin deniyor ya nerde kurallar.
türbanlı bir yakınımla akşam yürüyüşüne çıktım. köşeye tünemiş ellerinde bira şişeleriyle oturan bir grup gencin önünden geçtik. geçmez olaydık. bizim yaklaştığımızı gören gencin biri birayı imalı bir şekilde bize bakarak tepesine dikti. sonra aralarında konuşup gülüştüler. bir farzı yerine getiren birine saygısızlık yapıyorsun hem de bu saygısızlığı yaparken aracının kendisi günah. ablam dedi ben onların bu caddenin ortasında bira içtiklerini yadırgamadım ama onlar beni yadırgadı. ah be dedim bu yaramız hep kanayacak. çok kötü bilinçleniyor insanlar. bir nesile türban öcü gibi gösteriliyor. toplum bilinci her bireye saygı duymaktan geçer. toplum anlayışının peşinden koşan insanlar hendeklerden hendek beğensin. biz ne iran'ız ne ingiltere'yiz
ikisinin ortasıyız. bu ülkede rejim değişecek zannedenler çok başka rejimler öğretiyor insanlara. terörü aşmak isteyenlerin ve türbanı aşmak isteyenlerin ellerinden alınıyor ülke. ülke terörü aşamadığı gibi türbanıda aşamayacak bu gidişle. annesi türban giyen askerin annesiyle görüşmesi yasak , türban giyen öğrencinin üniversiteye girmesi yasak hatta türban giyen bayanın yolda yürümesini bile yasak hale getirecekler. laiklik din ile devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır ya biz bu tanımı yıllardır yanlış kullanıyormuşuz. laiklik devletin din işlerine karışması olmuş. sen türban giydin oğlunu askeriyede ziyaret etme. sen türban giydin üniversitede eğitim görme. sen türban giydin caddede bira içenlerin yanından geçme.
sözün özü allahım yardım et yardım et ölüyorum ülkenin yolu yol değil ben bunu biliyorum.
(bkz: pop kültüründe allah)
türbanlı bir yakınımla akşam yürüyüşüne çıktım. köşeye tünemiş ellerinde bira şişeleriyle oturan bir grup gencin önünden geçtik. geçmez olaydık. bizim yaklaştığımızı gören gencin biri birayı imalı bir şekilde bize bakarak tepesine dikti. sonra aralarında konuşup gülüştüler. bir farzı yerine getiren birine saygısızlık yapıyorsun hem de bu saygısızlığı yaparken aracının kendisi günah. ablam dedi ben onların bu caddenin ortasında bira içtiklerini yadırgamadım ama onlar beni yadırgadı. ah be dedim bu yaramız hep kanayacak. çok kötü bilinçleniyor insanlar. bir nesile türban öcü gibi gösteriliyor. toplum bilinci her bireye saygı duymaktan geçer. toplum anlayışının peşinden koşan insanlar hendeklerden hendek beğensin. biz ne iran'ız ne ingiltere'yiz
ikisinin ortasıyız. bu ülkede rejim değişecek zannedenler çok başka rejimler öğretiyor insanlara. terörü aşmak isteyenlerin ve türbanı aşmak isteyenlerin ellerinden alınıyor ülke. ülke terörü aşamadığı gibi türbanıda aşamayacak bu gidişle. annesi türban giyen askerin annesiyle görüşmesi yasak , türban giyen öğrencinin üniversiteye girmesi yasak hatta türban giyen bayanın yolda yürümesini bile yasak hale getirecekler. laiklik din ile devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır ya biz bu tanımı yıllardır yanlış kullanıyormuşuz. laiklik devletin din işlerine karışması olmuş. sen türban giydin oğlunu askeriyede ziyaret etme. sen türban giydin üniversitede eğitim görme. sen türban giydin caddede bira içenlerin yanından geçme.
sözün özü allahım yardım et yardım et ölüyorum ülkenin yolu yol değil ben bunu biliyorum.
(bkz: pop kültüründe allah)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar