bugün

8 kasım 2015 bursaspor beşiktaş maçı

necid'e penaltı çalma, quaresma'yı oyundan atma... kazanınca ''karga yüksekten, kartal yalnız uçararafsfsfggrg'' diye gevele. beşiktaş katledilmeye başlanınca nasıl olsa burada ağlayıp şerefli üçüncülüklerden bahsedeceksiniz. gelelim bursaspor-beşiktaş meselesine... rahmetli kazım kanat bile zamanında ''beşiktaş sahaya şerefsiz'' çıktı diye yazmıştı. kardeşim ister kabul et ister etme senin takımın o sezon şike yaptı. sinan engin bundan bir kaç sene önce çıktığı tv programında ''o zamanlar bişeyler oldu ama artık bursaspor taraftarı konuyu gereksiz uzatıyor'' demişti. madem şike dillenmeyecek sende çıkıp galatasaray'a 8-0 muhabbeti yapmayacaksın çünkü o zamanlar bişeyler oldu şimdi dillendirmenin anlamı yok. benim canım yanacak ben sorumlulara kin beslemeyeceğim öyle mi ? neyse, siz zaten ilerleyen haftalarda 180 derece döneceksiniz bende size dünkü maçı ve gelişen olayları zevkle hatırlatacağım.

maçı, beşiktaşı falan geçin de o teksas tribününde açılan pankarta vesile olan kim varsa alayının aq ! çocukluğumuzu, gençliğimizi verdiğimiz tribünün geldiği hale bakın. o pankartın açılmasını engellemeye çalışanlarında haysiyetini sikeyim ! amk passoliginin başımıza açtıklarına bakın ya ! ite köpeğe maskara olduk amk ötesi mi var !!

edit: buyrun efendim karşınızda kazım kanat. keşke onunla aynı duygularda olabilseydiniz. http://arsiv.sabah.com.tr...4/11/12/yaz55-80-134.html