bugün

izmir

ahmet priştina öldükten sonra hiçbir şey değişmeyen güzel ve yalnız memleketim.aziz kocaoğlu, namı diğer aziz abi, sadece chpli diye seçiliyor ve 11 yıldır şehire ne verdiğini bilen yok, varsa da yobaz kemalisttir onlar. her yağmur yağdığında izmir'e, yollar göle döner, bornova'da üniversitenin ordan geçenlere bence ödül verilmesi lazım yağmurlu günlerde. sadece otobüsler değişiyor senelerdir, ve belli yerlere kongre merkezleri yapılıyor. kaldırımlar değişiyor bütçe tamamlansın ve yeni yılda daha fazla bütçe alınsın diye.

şehirde ne altyapı var ne de düzen. izban denen banliyöyü hükümet el atmasaydı sanırım yıllarca bekleyecektik metro gibi. yıllar oldu metro bitecek. izmir gibi bir şehir, sırf akpli belediye gelmesin diye oyuncak oluyor bunların elinde. akpli falan değilim, ama eğer benim şehrime hizmet gelecekse neden akp'ye oy vermeyeyim? izmir'in nesi eksik konya'dan, kayseri'den, denizli'den?

hele hele şu toplu taşıma düzenlemesi yok mu aman yarabbi. insanlar 100 metreci oldu çıktı. adliyeye giden 2 otobüsü kaldırdı mesela konak'tan. onun yerine metroya binmeli ve ordan da yürümeli ya da inip dolmuşa binmeliyiz.

vallahi helal olsun benim hemşehrilerime. köy olarak kalmak istiyorsak aynen devam edelim.
© copyright 2005 - 2026