bugün

galatasaray

Takimin futbol oynayamamasi kabul edilir bi sey degil onu bastan soyleyeyim. Sonra, her sene sampiyon olmak zorunda degiliz. Bazen lige agirlik verilir, bazen kupaya, bazen avrupaya. Buyuk takimsan agirlik verdigin alandan bir seylerle donersin. Kadro kalitesi falan buyuk camiada buyuk dert degil, hele de turkiyede. Yani bu sezon bitti gitti falan demeye gerek yok. Takim elinden geleni yapsin, ekstra eforla oynasin yine kafaya oynariz.

Amaaaa
Son sezonda galatasaray markasi ilerleyemeyerek en az 5 yil kaybetti. Yabanci siniri, turkiyede yasakli kulup kalmayinca kalkacak. Dun ve gecen hafta bunu bjk taraftari da anlamistir. Ba'nin varligi ile veli'nin, necip'in varligi arasında neler var goruyoruz.
Takimlar arasi ucurum derinleşmesin diye galatasaray durdurulacak sekilde kararlar alindi ve galatasaray buna iyi reaksiyon gosteremedi. Bir sekilde idare ederiz dendi, bu takim goturur dendi. Kagit uzerinde bakilinca gotururdu de. Ama oyuncu grubu bu durumu idrak etmek istemedi. Uzerine duseni yapmaktan hep kacindi. ingiltere sampiyonu teknik direktor geldi galatasayda kafa patlatti, bi onu denedi, bi buna kalkisti ama bizim kendi futbolcumuz, sampiyonluk yasamis-yasatmis uzerine duseni yapmak icin yeterli cabayi gostermedi.

Destansi 2 sezon yapti bu oyuncular. Kullerinden dogdular. Karsilarina gelen her rakibi eze eze gectiler. Belki de doydular, futbola biktilar. Ama taraftar hala bekliyor, her zaman. Simdi bu geberik hale bakinca ben direk sorumlu olarak iki pas yapamayan futbolculari sorumlu tutuyorum. Ve yonetim. Yonetim de bu oyunculara guvenip yapmasi gereken hamleleri hep aksatti, erteledi. Ve 5 sene kaybettik vee bu hicbi seyi dogru duzgun yapamayan noktaya geldik. Bu takimin sol bekinde kolarov, kanadinda nani, farfan oynayabilirdi. Oradan buraya geldik. Bu futbol devam edecekse eger bu tablonun bilancosu kesinlikle istifa olmali.
© copyright 2005 - 2026