ankara

ciddi anlamda yaşanılası hiçbir sokacağı caddesi ve hatta semti bulunmayan şehir.

merak ediyorum siz sevdiklerinizle nerede toplanıyorsunuz. gene bıktım gene bıktım. bokum gibi şehir. bokum daha üstün hatta. semte sokağa ayırsan daha çok insan toplar bokum yani. bu kadar edemedin bravo ankara.

yahu bi turist gelse başkentinizi göreyim dese bu bok yığınını mı görecek allağınsen. allahtan istanbul falan var da kurtarıyoruz. ülkemizi falan da yansıtmıyoruz. neden başkent olmuş anlamam. ee memur kenti falan filan diyorsunuz da memuru batsın hepsinin asık suratına sıçayım. ellerinde çantalar olan siyah kaşeli gözlüklü adamlar iphone larıyla sürekli yapacakları işleri konuşuyorlar ve bunu yaşamak veyahut hayat zannediyorlar.

daha da beteri sevgilinizle gidebileceğiniz şayet erkekseniz yanınızda kız dolaştıracağınız hiçbir yer yok. bahçelievlerde yarım saatte sıkılırsınız. tunalıya çıksanız geberirsiniz. kafelerde paranız suyunu çeker kızılayda herkes sevgilinize bakar rahatsız olursunuz. öpemezsiniz bile.

ya burda nasıl yaşanır amk kenti ya. tayyip başkent seçse burayı seçerdi. ah be atam hatayı burda yapmışsın işte. muhafakarlıktan ölecekler yani. ah ulan be atam be.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026