bugün

galatasaray

--spoiler--
bu takım, 2000'li yıllara kadar silik bi takımdı. fenerbahçe'nin gölgesindeydi. hala öyle ya neyse. ne zaman haluk ulusoy geldi, bunlar kendilerini bir şey sanmaya başladı. haluk ulusoy denen insan müsveddesi, bunlara haksız şampiyonluklar kazandırdı. güya 4 sene üstüste şampiyon olmuşlarmış. he gülüm he öyle. bütün 16 takım size yatsın, sizde şampiyon olduk sanın. uefa kupası'nı da tesadüfen aldınız. dandik dandik takımlar çıktı. ama ligde bariz haluk ulusoy sayesinde şampiyon oldunuz 4 yıl. madem hakkınızla şampiyon oldunuz; niye o zaman hem uefa'yı aldığınız hem de 4 yıl üstüste şampiyon olduğunuz dönem, kendi sahanızda bile fenerbahçe'yi yenemediniz? zaten kadıköy'ü saymıyorum 15 yıldır yenemiyorsunuz. güya 4 yıl şampiyon olduk dediğiniz dönemlerde bile fenerbahçe'ye ezildiniz. yani; o diğer 16 takım size yatıyordu haluk ulusoy amcanız sayesinde. başarılı bi operasyonla şike döndürdünüz o yıllarda. arif erdem denen emek hırsız, her kendini yere attığında penaltı verdi hakemler. niye? haluk amcanız sağ olsun. şimdi arif bu emek hırsızlığını kazma burak'a devretmiş. sen gel ligde 4 yıl şampiyon ol, ama fenerbahçe'yi 1 kere bile yeneme? ahahaha çok komikmiş. diğer 16 takımın yattığının ispatı. ayrıca fenerbahçe'nin sayılmayan 9 şampiyonluğu daha var. onlar da eklense 28 şampiyonluk, 5 yıldız.. onlar eklenmiyor diyenler önce bi araştırma yapsınlar, beşiktaşa eklendi onlar. 2002 yılında eklendi ve bu sayede 2. yıldızı taktılar. e o zaman hani fenerbahçe'nin hakkı? geçiniz bunları efendin geçiniz. herkes kimin ne olduğunu biliyor.

galatasaray; asla şanlı fenerbahçe'nin tırnağı olamayacak, emek hırsızlarını içinde barındıran takımdır kısacası. hadi şimdi eksileyin cinconlular.

--spoiler--
kimilerinin uykularını kaçıran , tırnak yedirten takımdır.. bunların başkanları da uefa kupasına tesadüf der. kolay takımları eleyip kupayı aldı der. (bkz: he yarram he)
leeds united , arsenal , dortmund zaten 3. lig takımları. oysa fenerbahçe lazio , vaslui gibi her sene şampiyonlar ligi finali oynayan takımları yenerek gelmişti uefa yarı finale. ve ortalığı birbirine katmışlardı. kupayı almadan hesap yapıyorlardı. (bkz: hasiktir diyorum hasiktir)