bugün

fenerbahçe

özeleştiri yapmayan ama bolca eleştiren fanatikleri ve başkanları aziz yıldırım yüzünden haklı bir antipati kazanmış, moussa sow, gökhan gönül, dirk kuyt, joseph yobo, salih uçan gibi değerli futbolcuları sebebiyle takdir edilen kulübümüz.
çok fazla fenerbahçeli arkadaşım vardı. hala da var gerçi ama 3 temmuz 2011' den sonra objektifliklerini kaybettiklerine inanıyorum. örnek vermem gerekirse, kendisi aynı zamanda eski bir yazarımızdı, bırakın galatasaray ve fenerbahçe' yi, futbolla alakası olmayan bir fotoğrafı facebook' ta paylaştığımda bile '' şompoyon cimbom değil mi ? hehe '' gibisinden yorumlar yapmaya başladı. çoğu ile de aynı ya da benzer olayları yaşadım ve yine çoğuyla irtibatı kopardım. bir zamanlar objektiflikleri sebebiyle sevdiğim bu adamlar, eleştirmeye bayılıp özeleştiri kabul etmeyen fanatikler oluverdi. çok üzgünüm bu konuda. artık çoğuyla futbol tartışmıyorum. ama hala oturup futbol sohbeti yaptığımız fenerbahçeli dostlarım da var. ' bukalemun ' gibi, ' ben tek siz hepiniz ' gibi artık can sıkıcı hale gelmiş nitelemeleri kullanmadan konuşabildiğim kişiler bunlar...
fenerbahçe iyi bir kulüptür ama aynı galatasaray, beşiktaş ve diğer kulüpler gibi futbolumuzdaki kaostan sorumludur. hiçbir kulüp de '' ben masumum '' diyemez.
© copyright 2005 - 2026