bugün

erkeğin en güzel yeri

Kalbi, ruhu,aurası, bakışları ve gülümsemesidir.

Öyle güzel, öyle tatlı ve öyle içten gülümser ki size, ne olduğunuzu şaşırırsınız. Artık her erkekte onun gülümsemesini görür, ne zaman mutlu olsanız, ne zaman gülümseseniz onun gülümsemesi canlanır gözlerinizde, daha da mutlu olursunuz. Veya en mutsuz anınızda onu aklınıza getirirsiniz onun o sıcak, samimi gülümsemesi canlandığında gözünüzde tüm sıkıntılarınızdan arınıp mutlu olursunuz.

Bakışları, ah yok mu o bakışları, etkileyici, samimi ve içten bakışları. Gülen gözleri. Parlak, ışıldayan ve hafif ıslak gözleri. O kadar güzel bakar ki size, o kadar derin bakar ki içinize işler bakışları. Tüm söylemek istediklerini bakışlarına yükler ve o bakışlarıyla sizi etkilemiş, hayal alemine daldırmıştır bile.

Kalbi o yumuşak, merhametli, güzel kalbi. Sıcacık kalbi. Aşk dudaktan kalbe derler ama dudaktan kalbe değildir belki de. Onun gözlerine baktığınızda, aurasını hissettiğiniz anda kalbe iner aşk. Kalbi o kadar sıcak, derin ve etkileyicidir ki sizi kendine aşık eder, aşktan deli divane eder.

Ruhu, aurası o kadar güzel bir aurası vardır ki öyle güzel bir enerjisi, sizi kendinizden geçiren, benliğinizden ayıran o güzel aurası. Yeşim taşlarıyla, yosun taneriyle kaplı aurası, ışığı, pırıltısı.

Bir erkeğin en güzel yerleri buralarıdır efendim, sizi etkileyeceği yerler burasıdır.