bugün

webaslan com

artık fenerbahçe haberleri de vermeye başlamış sitedir.roberto carlos transferinden sonra yalan haberlerin yalan olduğunu belirten milliyet gazetesi haberini sitede yayınlamışlardır.haberde adriano,ronaldo ve trezeguet ile ilgilenen fenerbahçe'nin transferde hangi aşamada olduğu anlatılıyor.acaba diyorum bu galatasaray yönetimine bir ayar verme girişimi midir?yıldız transfer edemeyen galatasaray yönetimine "bak fener alıyor siz niye almıyorsunuz" deme şekilleri midir?ilgiyle takip ediyoruz...

ahan da link http://www.webaslan.com/haberler/23160.php

düzeltisel editasyon:entariyi girdikten sonra haber kaldırılmıştır.abiler lincoln haberini koymaya çalışırkene sanırım bir hata yaptılar ve aynı gazetedeki fenerbahçe haberini siteye eklediler.

bakınız buradadır sitenin yapmış olduğu hata:
http://img523.imageshack.us/my.php?image=adsznm3.jpg

denizin serin sularından gelen edit: birinci editte tarafımdan yapılan önerme tamamen kıçtan sallama olup, hiç bir mantıklı açıklaması bulunamamıştır. yapılan hatanın siteyi hazırlayan abilerin, webaslan.com ile birlikte fenerbahce.com adlı sitenin de hazırlayıcıları oldukları tarafımdan kavranılan bir gerçektir. yapılan hata tamamen hazırlayan abinin renk körü olmasından kaynaklanıyor olabilir. yani zaten kırmızıyla lacivert de o kadar birbirinden ayrı renkler değiller.