bugün

fani

sagopa kajmer ve kolera'nın, ikimizi anlatan bir şey isimli albümünde bulunan 13. parçası.
şöyle yüzeysel bir şekilde dinlenildiğinde, albümün en iyi parçası niteliğinde.

düzeltme: albümde daha iyi parçalar mevcut.

sago & kolo:
Başta başka bir hikayeden söz et canım sıkık, duymak istemessin inleyenlerin yüzü asık, ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık, içine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık. 7/24 gözüm açık, kaçık evimden çık, kapı açık, açı açık, çık açıkla açık açık, hikayelerim karanlık, yoo yerine göredir hayranlık, haremlik ya da selamlık, tüm insanlar sofralık, zinciri çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı, dünlerini bildiğim bugünler gibidir, kesat yarın sızı, kendini prens sanar breh, 100 yılın bakımsızı.. bak benim üstüme gelme diyaloglarımız hep fiyasko, kendine gelmeli, kendini bilmeyen kendi cinsel amigo, sensin o, başarım solo, ben yaptıysam o banko, adım sago ben tombala sen birinci çinko. (o ooo oooo) ağır bilanço kolera etti linç, hatta her gün nakavt yerde zeyna dinç, mutlak cesaret direnç, Havlar köpekler iğrenç, özentiler kopya french, kalitem 5 üstünden penç.

Nakarat:
Beni öldürdüğün deyse bari, 7.5 milyar hepsi fani, yanılmaz şahidim 40 yıllık kâni, dünya süreli rüya ve herkes fani.
Kendini melek sananların hepsi canî, 7 kat dibe çekti seni de zebani, illeti zillet üzerime geldi yani, başım öne düşer ama olamam mani.

sago & kolo:
Hapis oldu izni kalsın sağır duymazsa kör işitir, tüm yalanlar işitilir, korku adamı donuna işetir, tir tir titretir, boynum bu yıl filtredir, söyle neren diyettir, paçoz hayatım diyezdir. suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim. hissettiğim hissettiğin neden budur ki yazarım uyarı somuttur elde tutulamasa da umut sözüm uçarım şeytan bir gün elbet bir kez yenecek seni yok ki kaçarın, topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat, kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at, bak çaldığının çaresine bak, üzerimden sağlam haram, seni gidi boku seyrek düşen at, ilk virajda düştü jant, yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selebant, çok kolay olan oldu olanı sindir iç bi kantkart, yatıştırıcı fark bu, elimde mikro pankart, psikopat renon en az 1000 kişiyle oynar gokart, satışlarında var şike, ifadelerin komplike, kapali yol bu turnike, çok bilenler çok keke, yüzünde hayalet leke, bayram hatrı bilmez teke, Bağdat yakın ağlar Mekke, Mutlu olmak zor ya neyse..

Nakarat:
Beni öldürdüğün deyse bari, 7.5 milyar hepsi fani, yanılmaz şahidim 40 yıllık kâni, dünya süreli rüya ve herkes fani.
Kendini melek sananların hepsi canî, 7 kat dibe çekti seni de zebani, illeti zillet üzerime geldi yani, başım öne düşer ama olamam mani.

sago:
2007 senesi moruk, aklımıza gelenleri söylüyoruz. hepsi doğru, hepsi gerçek, şüphen mi var he?? bak yüzüme, neler söylüyorum, hepsi doğru, hepimiz faniyiz, hepimiz gidiciyiz, belki yarın, belki daha yakın. burası dünya moruk, her şey zor, düşünmek bile, şüphe yok..
güncel Önemli Başlıklar