bugün
- bir bela geliyor32
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- hamas6
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı24
- film önerileri10
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- artık özlemek istemiyorum6
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- damarlı kol kası fetişi11
- tai lung7
- karması eksi olan bayan yazar6
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- her derdini içine atan insan5
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- g i l d e d l i l y4
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- günde 3 litre su içmek3
- bugün can sıkan şeyler10
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir3
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- emniyet teşkilatı3
- duyusal biri olmak5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- iftira atmak4
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- matematikten bile espri çıkarmak4
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek2
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- bekarlık8
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- sözlükten çıkış yapmak3
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- burcunu açıklamayan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- ismail kartal32
- üzülünce üşümek4
- beni seven var mı aranızda5
- zor zamanlarını tek başına atlatan insan3
- gocu35
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- sokak köpekleri3
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- yeni partiye isim önerileri5
vay arkadaş o nasıl finaldi öyle diye düşündürmüş dizi.
--spoiler--
yoksa adamım sherlock öldü mü diye şöyle 1-2 saniye düşündürdüyse de muhtemelen atlayıp ölmemesinde molly'den istediği şeyin bi payı var. şimdi bi sene beklicez tabi ne istedi molly'den diye.
bi de şey olabilir watson'a bisikletli eleman çarptı yere düştü kafayı vurdu betona hayal mi gördü ki o yerdeki eleman moriarty olmasın diye de düşünmüyor değilim. atlar gibi yapıp moriarty'nin ölüsünü atmıştır belki üstünü başını giydirerek bi şekilde watson'ın da kafa yerinde değil moriarty'i sherlock olarak görmüştür.
moriarty'nin mahkemedeki sakızından da bişey çıkar mı diye bekledim hatta bütün sırrı o çözücek kimse anlamıcak ben daha ilk sahnede anlamıştım dicem millete dedim ama fıs, hiç bi bok çıkmadı amk.
kıvırcık saçlı orospu polis de moriarty'nin adamı mı ki o fitledi herkesi çünkü sherlock'a karşı.
ayrıca the dark knight'ın sonundaki "beni herkes kötü bilsin" diyerek polisten kaçan batman'e de mi selam çakış vardı anlamadım ben, hayır madem güya intihar edicen et arkadaş niye ben kötüyüm herkes beni kötü bilsin diye atlıyorsun aşağıya efendi gibi atla atlıcaksan da ölme tabii.
neyse la ölmedi nası olsa bi sene beklicez artık zaten shameless başladı, nisanda o biter game of thrones başlar, mayısta o biter behzat ç'ye devam ederiz, haziran'da o biter yazın zaten dizi izlenmez kopkop yapılır, deniz, güneş, karı kız başlar, eylül'de o biter dexterrrrr başlar, sonra aralıkta o biter ocak başında sherlock 3.sezon yardıra yardıra başlar kısa yani o kadar büyütmeyelim 1 seneyi.
--spoiler--
--spoiler--
yoksa adamım sherlock öldü mü diye şöyle 1-2 saniye düşündürdüyse de muhtemelen atlayıp ölmemesinde molly'den istediği şeyin bi payı var. şimdi bi sene beklicez tabi ne istedi molly'den diye.
bi de şey olabilir watson'a bisikletli eleman çarptı yere düştü kafayı vurdu betona hayal mi gördü ki o yerdeki eleman moriarty olmasın diye de düşünmüyor değilim. atlar gibi yapıp moriarty'nin ölüsünü atmıştır belki üstünü başını giydirerek bi şekilde watson'ın da kafa yerinde değil moriarty'i sherlock olarak görmüştür.
moriarty'nin mahkemedeki sakızından da bişey çıkar mı diye bekledim hatta bütün sırrı o çözücek kimse anlamıcak ben daha ilk sahnede anlamıştım dicem millete dedim ama fıs, hiç bi bok çıkmadı amk.
kıvırcık saçlı orospu polis de moriarty'nin adamı mı ki o fitledi herkesi çünkü sherlock'a karşı.
ayrıca the dark knight'ın sonundaki "beni herkes kötü bilsin" diyerek polisten kaçan batman'e de mi selam çakış vardı anlamadım ben, hayır madem güya intihar edicen et arkadaş niye ben kötüyüm herkes beni kötü bilsin diye atlıyorsun aşağıya efendi gibi atla atlıcaksan da ölme tabii.
neyse la ölmedi nası olsa bi sene beklicez artık zaten shameless başladı, nisanda o biter game of thrones başlar, mayısta o biter behzat ç'ye devam ederiz, haziran'da o biter yazın zaten dizi izlenmez kopkop yapılır, deniz, güneş, karı kız başlar, eylül'de o biter dexterrrrr başlar, sonra aralıkta o biter ocak başında sherlock 3.sezon yardıra yardıra başlar kısa yani o kadar büyütmeyelim 1 seneyi.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar