bugün

the walking dead

--spoiler--s02-bölüm03--
3.bölümü en az ilki kadar "ohannessburg" dedirtti. müthiş bir şaşırtmaca verdiler. artık shane'nin ne kadar orospu çocuğu bir adam olduğunu anladık. ak. senin.

-şişman iyi adama üzüldüm doğrusu. amerikan filmlerinin çoğunda görülen "gerilim filmlerinde şişko adam olmanın zararları" klişesi yüzünden bok yoluna gitti. acıdım valla. biraz da iki küçük çocuğun mallığına geberdi adam.

-daryl ise artık has adamım. şu sarışına çakmasını dört gözle bekliyorum. ormanda birbirlerine çok yakıştılar. zombi ile üçlü yaparlar mı dedim ama kız zombi'ye acıyıp öldürtünce hayaller suya düştü. neyse işte. bu daryl olmasa siki tutacaklar bence. iş bitirici adam. abisi gibi de değil. bu arada çocukluk hikayesi beni de güldürdü.

-aksiyonu yine süperdi. daha ilk girişte aksiyonu verdiler. parça parça bölüm sonuna kadar devam etti. zombilerin, şişman abimizle oç. shane'i mal bulmuş mağribi gibi kovaladığı sahneler iyiydi, gerilimliydi, heyecanlıydı. sonunu merak ettim. çünkü bölüm başında shhane'e birşey olduğu belliydi zaten. ama rick'ten sonra tombik arkadaşa da pislik yaptı. bakalım foyaları ne zaman ortaya çıkacak.

-şu kayıp küçük kız olayı da iyicene merak ettirmeye başladı. kaç bölümdür hangi deliğe girdiyse ortaya çıkmadı hala. öldüğünü sanmıyorum ama. şu carl ve küçük kız kurtulsa da yol macerası kaldığı yerden devam etse. o minübüs çok sakat bir yerde çünkü. her an walkerlar gelip kolbastı oynayabilirler.
--spoiler--s02-bölüm03--

inşallah 4.bölüm de 3.bölüm gibi olur.
© copyright 2005 - 2026