bugün

sözlük yazarlarının itirafları

-bazen kendimden ve yapabileceklerimden korkuyorum. hiç bişey yapmıyorum o ayrı ama kendi gücüm beni korkutuyor, kendimi kontrol edememekten korkuyorum.
-kendime koyduğum hedeflerim ve bir türlü kaldıramadığım duvarlarım var. bir gün kalkacak o duvarlar normal hayatıma geri döneceğim bundan eminim ama daha zamanım var benim, kolay atlatamıyorum herşeyi herkes gibi, bende kolay biri değilim zaten.
-bugün ilk defa, 5 yıllık okul hayatım boyunca ilk defa korkunç bişey yaptım. şimdi anlatmayacağım bunu okulum bitsin öyle anlatacağım.
-ben hiç ergen olmadım, yani öyle ergen tripleri byapmadım. aman şunu kıskandırayım, buna laf atayım, bunu üzeyim, buna çemkireyim. hayır hiç yapmadım, haaaa bana yapılmadımı yapıldı tabi ama elden gelen birşey yok.
-sözleyecek sözüm çokama söylemiyorum, söyleyemiyorumve sanırım söyleyemeden de ölücem.
-hayat o kadar garip ki, 1 yıl önce 1 ay önce 1 hafta önce hatta 1 saat önce hayatım okadar değişikti ki şimdiki hali gelecekteki halinden korkmama sebep oluyor. hatta en bomba itiraf: kontrol edemediğim herşey beni korkutuyor ve ne yazık ki insanların hayatıma müdahale etmelerini kontrol edemiyorum.
-şimdi bazı şeyler bekliyorum, bu beklediğim şeyler oluncada yapacağım şeyler var. aslında okadar basit ki beklediklerim, yüzümü güldürecek ufak şeyler. *******
-para kazanmaya başladım yaklaşık 4 aydır, düzenli para kazanıyorum ve bu inanılmaz güzel bişey.
-4 aydır para kazanıyorum ve deli gibi harcıyorum. "alış-veriş insaları mutlu eder" sözü vahşi kapitalizmin bir oyunu inanmayın ama geçici mutluluklar için birebir.
-göründüğüm gibi biri değilim, hele hele okadar güçlü hiç değilim ama olmak isterdim.
-saçlarım ciddi uzun, yani öyle uzun saç değil, uuuuzzzzzuuuuun saç. yolda insanların dönüp baktığı, durdurup soru sorduğu kadar da güzel ve bakımlı. geçenlerde dişçim " oooo prenses hoşgeldin, varya bigün karşına bi herif çıkacak seni mahvedicek sende bu saçları kestireceksin, bende ozaman sana çok gülücem" dedi. korkudan kırıklarını bile aldıramıyorum.
-anlatacak çok şeyim var ama anlatmıycam, ilk defa içime atıcam. bu zamana kadar hep konuştum nedense kendimi anlatma çabası içindeydim. ama ne gerek var ki bunlara.
-eskiden saçımdaki beyazları 1 2 3 diye sayabiliyordum, şimdi sayamayacağım kadar arttılar ve gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor...
-geçen gün hiç tanımadığım daha 5 dakika önce standta tanıştığım birinin muhabbet amaçlı "eee enişte napıyor" sorusuna "enişte yok ki" diye cevap verdiğimde aldığım cevap tokat gibi çarptı. çok ilginç şeyler söyledi bana, hayat felsefem değişti ve artık basit biri olmaya karar verdim, normal insanların çekinmeden bana erişebileceği biri.
-megaloman değilim ama burnu yere düşse eğilip almıcak bir duruşum var ki almamda zaten.
-burun demişken aklıma geldi gogol'ün burun hikayesini çok severim, gerçi gogol'ün bütün yazdıklarını severim ben.
-kafka, ahhhh kafka dava kitabı, bağırmak isteyipte bağıramadığımız bir rüya gibiydi, mükemmeldi.
-eskidentelefonla uyuyorum diye çemkiren annem artık birlikte uyuduğum kitaplarım odama sığmıyor diye çemkiriyor. bakalım nereye kadar gidicez.
-telefonla uyumak ve kitapla uyumak arasındaki fark ne diyecek olursanız. telefonla uyuduğum dönemlerde aldığım bütün derslerden kalıyordum ki okulum 5 yıl oldu **şimdi hiç bir şekilde çalışmadığım sırf okul çıkışında bedava veriyorlar diye çözdüğüm kpss denemelerinden en fazla 3 yanlışım çıkıyor.**
-inanılmaz bir kariyer yapıcam, çocukta yapıcam. evlenmek istiyorum.
-aşık olunmaz, aşk yaşanır felsefesini benimsediğim için aşık olduğum adamla değil karşılıklı aşk yaşadığım biriyle evleneceğim. evlenme tarihine gelince "belki yarın belki yarından da yakın" olabilir. şu duvarlarımı yıktığım gün, insaların bana yaklaşmasına izin verdiğim gün evlenicem. umarım fazla naz aşık usandırmazda o güne kadar beklerler.
-candan erçetin'in kader şarkısı mükemmel. "...dünyalar kurarız dengimizi bulamadan..."
-geçenlerde sanırım hayatımın en ciddi evlilik teklifiyle karşı karşıya kaldım ve komikti yani ben bu şekilde olmasını düşünmemiştim.
-gitgide zayıflıyorum, yakında anoreksiya tehlikesiyle karşı karşıya kalıcam.
-uyumak istiyorum ama uyandığımda 7 ay geçmiş olmasını istiyorum.
-7 ayın çok çabuk geçmesini ve iyi sonuçlarla geçmesini isiyorum bunun için çeşitli sebeplerim var.
-geçenlerde bir falcıya gittim ve ohaaaaa dedim. 6-7 ayın var dedi, bekliyorum bakalım. umut fakirin ekmeğiymiş.
-kafamı dinlemek istiyorum denir ya ben kafamı "dinlemekten" bıktım.
-geçen yıl mezuniyet balom oldu gitmedim, bu yılda mezuniyet balom var gitmiycem, belkide yüklediğim anlamlar yüzünden çok şey kaçırıyorum ama üzülmek istemiyorum artık, orası için kurduğum hayallerin olmadığını görmek istemiyorum.