bugün
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- ne kadar yaşlısın4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- trt tarafsız olmalı6
- fatma betül sayan kaya45
- zulzula cin kabilesi3
- patates kızartmak4
- barış alper yılmaz7
- asrın soygunu15
- sevgili3
- paranın devrinin bitmesi10
- eylül ayı2
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- x veya exe olunca şeytanivekorkunç bir kopyaolması2
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- romanya53
- türkiye28
- sarma saramayan kız10
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- futbol13
- istanbul da hava durumu2
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- italya12
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- kelimelik3
- abberline ın yeni hesabı11
- true'nun çaylak olması7
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- ekrem imamoğlu7
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- çalmaşur4
- dünya60
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- belçika10
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- almanya26
napolyon; "dünya tek bir ülke olsa, başkenti istanbul olurdu." demiştir. haklıdır. dünyanın insanı buradadır. bir yıl geçirdiğim, ama o bir yılımı üç yıla çeviren şehirdir. gerçekten de istanbul'da bir yıl, diğer herhangi bir yerdeki üçç yıla bedel olabilmektedir. bağımlısı olmadım henüz, ama itiraf etmek gerekirse, ondan uzak kaldığımda, sahaflar çarşısının çınarı hüseyin avni dede ile birer cümlelik atışmalarımızı, kenar köşe bir restoranında bir travestiyle karşılıklı yenen yemekleri, hiç tanımadığım bir adamın cüzdanı için arkadaşımla attığımız o deparda, karıştırırım korkusuyla dalamadığım -ki bir arkadaşım tehey ankaralardan gelmiştir, gezerken karıştırmışımdır- cağaloğlu sokaklarındaki hırsız kovalamacasında bize yardım eden esnafın elindeki tespihi, kadırga sahilinde "dükkan açmış", boncuk mermili tüfeği elime her alıp balonları nişanladığımda "sen atma" der gibi yüzüme bakan balon nişancısı çocuğu, mefisto kitabevinde yaşadığım sağ yayınevi sol yayınevi diyaloglarını, istiklalde yürümenin cidden de bir atardamarı diğer alyuvarlarla katetmek gibi tadını, otogara yetişmeye çalışırken "beni de götür" diye peşime takılan rita'nın koşuyu bir oyuna çevirişişini ve otobüsünü kaçırmasına rağmen beni otobüsüme bindirip ardımdan koşuşunu, sabah beşte zeytinburnunda tramvay bekleyişimi, olur olmaz yerlerde beliriveren dünyanın en entelektüel insanlarını, ve tabii en ilginç insanlarını, türkü söyleyen zenciyi.. özlüyorum. sonuç itibariyle, diğer herhangi bir yerde üç yılda yaşayamayacağınız kadar şeyi, bir yılınıza sığdırabildiğiniz muhteşem şehirdir. ütopyaların başkentidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar