bugün
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- kedilerin yedigi ilginc seyler9
- arkadaşlar bakar mısınız14
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi5
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması10
- açık oylayamamak6
- galatasaray büyüklüğü12
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- kıbrısı ingilize veren padişah5
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- fenerbahçe nin kurucusu4
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- mobland2
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- emevi dini4
- bardak3
- prosedür evliliği3
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- türkçeye sistemli saldırı7
- yapılan ilginç salaklıklar4
- ispartalı kızlar9
- meksika açmazı macerası8
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- çok sıkılmak2
- güne acı bir gerçek bırak8
- her yerden engelleyen kız6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- nasihat heyeti2
- pembe kulaklık takan erkek2
- muhallebi köpürtmek4
- tayt6
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- mehmet akif alakurt2
- kadınların sevgililerine aldığı geyimsi kıyafetler2
- anadol3
- popo liposuction6
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- fatma betül sayan kaya69
allahın romen cluj'unun oyuncusuna ceza sahasına giderken arkasından 4 tane arsenalli oyuncu yetişemiyor, yetişince clujlu oyuncu 4 kişinin arasından ne yapıp edip şutunu çekiyor, ama fabregas topu alıp iki adım atmadan romen(bakın bunu ısrarla vurguluyorum romen takımı ya) oyuncu topu alıyor..fabregas amı götü dağıtıyor yerlerde sürünüyor...
bu oyunda rakibin yaptığı hiçbir şeyi senin yapmana izin vermiyor makine...rakip topu alıyor istediği gibi etrafında dönüyor.topu saklıyor.ceza sahasına girebiliyor...hadi sen kontratakta tek başına ceza sahasına girmeye çalış bakalım...drogba gibi bir hayvan romen cluj oyuncusuyla omuz omuza gidemiyor..dakikasında tökezleyip düşüyor..oysa romen takımının oyuncusu rahatlıkla arsenal sahasına tek başına yardırıyor ve dünyanın en pahalı defans oyuncuları adamı değil yıkmak, adama yetişemiyor bile..
topu havadan orta mı yaptın...unut artık onu..o top rakipte...top havadan sana süzülene kadar senin adamının olduğu yere mutlaka rakip gelir.iyi de kardeşim hamleyi düşünüp yapan benim...topun yönünü değiştirmek diye bir şey var..tee karşı kanattaki boş adamıma atıyorum.nasıl olurda benim attığım adam alamadan, bin metreden senin adamım gelir topu alır yahu?..diyelim ki top senin ayağına düştü, sen topu önüne asla alamazsın..düzeltene kadar rakip alır topu...
futbolda hamle üstünlüğü diye bir şey vardır.hareketi düşünüp yapan herzaman avantajlıdır..bir adım öndedir..
pes 2011 hariç... benim düşünüp, benim attığım pasa, benim oyuncu hareketlenene kadar çoktan rakip gelip alıyor topu...diyelim çizgiden yardırıyorsun ve aniden duracaksın...sen durduğunda rakip çoktan durmuş oluyor.normalde bu bir feyktir ve rakibin korner çizgisinden dıları uçması gerek değil mi.hayır..böyle enteresan bir oyun.seken her topa önce rakip hareketleniyor...falan falan...
siz siz olun kanser olmak istemiyorsanız...en iyi oyuncu seviyesinde bilgisayara karşı oynamayın.
bu oyunda rakibin yaptığı hiçbir şeyi senin yapmana izin vermiyor makine...rakip topu alıyor istediği gibi etrafında dönüyor.topu saklıyor.ceza sahasına girebiliyor...hadi sen kontratakta tek başına ceza sahasına girmeye çalış bakalım...drogba gibi bir hayvan romen cluj oyuncusuyla omuz omuza gidemiyor..dakikasında tökezleyip düşüyor..oysa romen takımının oyuncusu rahatlıkla arsenal sahasına tek başına yardırıyor ve dünyanın en pahalı defans oyuncuları adamı değil yıkmak, adama yetişemiyor bile..
topu havadan orta mı yaptın...unut artık onu..o top rakipte...top havadan sana süzülene kadar senin adamının olduğu yere mutlaka rakip gelir.iyi de kardeşim hamleyi düşünüp yapan benim...topun yönünü değiştirmek diye bir şey var..tee karşı kanattaki boş adamıma atıyorum.nasıl olurda benim attığım adam alamadan, bin metreden senin adamım gelir topu alır yahu?..diyelim ki top senin ayağına düştü, sen topu önüne asla alamazsın..düzeltene kadar rakip alır topu...
futbolda hamle üstünlüğü diye bir şey vardır.hareketi düşünüp yapan herzaman avantajlıdır..bir adım öndedir..
pes 2011 hariç... benim düşünüp, benim attığım pasa, benim oyuncu hareketlenene kadar çoktan rakip gelip alıyor topu...diyelim çizgiden yardırıyorsun ve aniden duracaksın...sen durduğunda rakip çoktan durmuş oluyor.normalde bu bir feyktir ve rakibin korner çizgisinden dıları uçması gerek değil mi.hayır..böyle enteresan bir oyun.seken her topa önce rakip hareketleniyor...falan falan...
siz siz olun kanser olmak istemiyorsanız...en iyi oyuncu seviyesinde bilgisayara karşı oynamayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar