bugün

behzat ç.

--spoiler--
* hayalet'in selim'e "tek çocuk musun sen" diye sorduğu an süperdi. insan paylaşmayı bilmeli beyler, yoksa şekil a selim gibi olursunuz.
* eda lan, taş kalpli misin nesin? harun utanmasa kapının önünde yatacak, hala afra tafra yapıyosun çocuğa. selim'in seni boynuzladığını öğren de göreyim seni. harun sen de yüz verme lan! ama verirsin sen, zaafın var. neyse.
* hayalet'in kısa ama "iz bırakan" aşkı da güzeldi. her sevdiği de bi cezaevine girmese olmaz. senaristler, yapın hayalet'e bir güzellik artık!
* senaristlere bağırıp duruyorduk, akbaba hakkında biraz bilgi verin, bir şeyler öğrenelim diye. gelen esrarengiz telefon ve akbaba'nın cinayet haberlerinin arkasına sakladığı fotoğraf... fotoğraftaki hatunu ben mine tugay 'a benzettim, bakalım. inşallah kadroya katılan yeni oyunculardan olur o da.
* zafer algöz hep dizide kalsa ya la.
* "tabak güzel ama çekin a... k....". işte bu yüzden seviyoruz seni behzat, adamım.
* o kıl müdürü bir tek ben mi i. melih gökçek 'e benzettim?
* ve savcı esra'nın behzat'a olan sitemi, aşkını itiraf edişi... sonra o sevişme sahnesi... işte budur, uzun zamandır beklediğimiz olaydı. erdal b. , eşin * seni o sahneden sonra kıskanmadıysa bir daha da kıskanmaz.
--spoiler--

ve son olarak iz bırakanlar unutulmaz 'la yazımızı noktalayalım. behzat ç. izleyin, izlettirin.

http://fizy.com/#s/12f5m1

edit: spoiler eksikliği
© copyright 2005 - 2026