bugün

behzat ç.

bu diziyse diğerleri ne? diğerleri diziyse bu ne?

--spoiler--
30. bölümden sonra artık bu esere dizi demek hakaret olur. öncelikle, oyunculuklar her zamanki gibi 10 numaraydı. hayalet ve akbaba'nın rollerinin artması ve oyunculuklarının da her bölüm üzerine koyması gitgide daha da güzelleştiriyor diziyi. amına koyum bölüm o kadar güzeldi ki insan ne yazacağını şaşırıyor. akbaba bir daha öyle kabus görme amına koyum korktum lan. insan erik yerken bu kadar korkunç olur mu? bir kabus sahnesi bu kadar gerçekçi olur mu? hayatında bir zamanlar da olsa bir kız olduğunu bilmek de sevindiriciydi. hayalet bulur inşallah. hayalet demişken, gazetecinin arabana bindiği zamanki oyunculuğun çok iyiydi. benim başıma gelse ben de heralde öyle tutulurdum amına koyum.
aslı tandoğan çok güzelsin. sen hep kal dizide.
harun, ah harun! siktir et amına koyum edasını da selimini de. hayatına bak. o kızı da bırakacansan ki bırakacaksın belli, hemen bırak amına koyum.
öyle bir bölümdü ki,bütün behzat ç. severlerin ortak arzusu savcı esra- behzat ç. ilişkisidir heralde ve bu bölümde onu da gördük.

amına koyum bunu da yazmadan edemeyeceğim. behzat komiserin ödül aldığı sahnede, harunlara yakın çekim yaparken bize göre sol arkalarındaki koltuklar boş, geniş çekimde o koltuklarda birileri oturuyor. keşke dikkat etselerdi çekerken. nazar boncuğu olsun madem bu hata da.

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026