bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı14
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- allah 1 metin 2 rte 32
- sinem dedetaş9
- çerçeve yasa7
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- şaka maka 40'a yaklaşmak4
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte umursanmayan yazar3
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- the whirl cold brew2
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- ülke gündemini umursamamak3
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- yoran insanların ortak özellikleri5
- 15 temmuz tiyatro mu7
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- kısa boylu olmak6
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- en sevdiğiniz çiçek3
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- arkadaşlar çok acıktım3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- renault 9 broadway12
- sevgiliye hitap şekilleri6
- vatan hainliğinden sıyrılmaya çalışmak2
- mason greenwood10
- batıl inançlar5
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- bursa2
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- abi kartta komisyon kesiliyor haberin olsun3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- öğretmenlerin nöbeti5
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle3
- zarok tv2
- kırmızı kaka6
- bakın solcular2
- nickaltı perileri2
entry'ler (67)
bacaklar kalınsa kendisine sinirlenen erkektir. nasıl olur da bacakların büyüklüğünü algılayamadım ve o bacaklara baktım diye kendisine kızar.
(bkz: ceymen bilişim)
gittigidiyor'da dükkan. bilgisayar içeriğine dikkat edilmesi gerekli ürünlerinde. olmayan monitoru varmış gibi gösterebiliyorlar. 1gblık ekran kartını 4gb harici diye tanıtıyorlar.
(bkz: fotopazar)
dikkat dikkat dikkat
gittigidiyor da dükkanı olan 12 yıldır hizmet verdiğini söyleyen bir firma. ama öyle bir firma ki ürün içeriğinde yazanları değiştirmeyi unuttuklarını iddia ederek insanları kandırmaya çalışıyorlar. yılların bilgisayarcılarına danışıp anakart ile işlemci uyumsuzluğunu söylediklerini kendilerine söylediğimde bana verdikleri biz işimizi biliyoruz yanıtı oldu. kendilerinden alışveriş yapacak olanların dikkat etmeleri gereken bir nokta vardır ki o da ceymen bilişim diye bir bilişim internette bulunmuyor. bir bilgi alamıyorsunuz.
gittigidiyor da dükkanı olan 12 yıldır hizmet verdiğini söyleyen bir firma. ama öyle bir firma ki ürün içeriğinde yazanları değiştirmeyi unuttuklarını iddia ederek insanları kandırmaya çalışıyorlar. yılların bilgisayarcılarına danışıp anakart ile işlemci uyumsuzluğunu söylediklerini kendilerine söylediğimde bana verdikleri biz işimizi biliyoruz yanıtı oldu. kendilerinden alışveriş yapacak olanların dikkat etmeleri gereken bir nokta vardır ki o da ceymen bilişim diye bir bilişim internette bulunmuyor. bir bilgi alamıyorsunuz.
hadi siktirsin. neye göre beğeniyormuş? iç güzellik mi? salaktır salak.
Müzik adamı olmak istedi, edebiyatçı oldu. Yirmi bir yıldır öğreten adam rolünde. Her müziğe ilgisi var; ama sadece türkü söyler.Yaylılar hariç her enstrümanı çalar, hepsininden bağlama sesi çıkartmaya çalışır. Yıllarca şiirler, yazılar yazdı. Ergen ve erken hevesle hepsini yayımladı. Şimdi yalnızca kendine yazıyor. ipi yok, kuşağı yok. Solcudur; ama sadrazamın sol tarafından uzak durur.
http://www.armorgames.com un online oynanan süper oyunu.amaç rakibin tankını vurarak puan toplamak. en fazla 6 kişiyle oynanan bu oyun multiplayer oynanıyor.
bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://armorgames.com/play/11433/shell-shock-live
bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://armorgames.com/play/11433/shell-shock-live
http://www.facebook.com/v...602049424906&comments
unutulmasın. akp türkiye için büyük bir tehdittir. zaten açık açık tehditlerde bulunuyorlar.
(bkz: taraf olmayan bertaraf olur)
unutulmasın. akp türkiye için büyük bir tehdittir. zaten açık açık tehditlerde bulunuyorlar.
(bkz: taraf olmayan bertaraf olur)
sanat nedir, kimler sanatçıdır bilmeyen bir başbakan.
prompter'dan okuyan başbakan diyor ki ben imam hatip mezunuyum, benim büyükşehir belediye başkanım da imam hatip mezunu. bize üniversite fırsatı tanınmadı biz mağdur olduk ama sonradan bunu kaldırdılar ve 28 şubat'ta yine kat sayı getirdiler.şimdi bu da hallolacak göreceksiniz diyor.
Allah sonumuzu hayır etsin. elhamdulillah müslümanlık nedir biliyorum. harbiden zengileri daha zengin yapmak fakirlerin ağzına sıçmak, işçiyi öğrenciyi dövdürüp pkk eylemlerindeki o orospu çocuklarına bir şey yaptırmamak, şehit'e kelle demektir ustalığı.
her konuşmada elhamdulillah, hamdolsun diyor bizim halkımız da ağzı açık alkışlıyor. kimse mal varlığını nasıl yaptığını sormuyor. gemicik sorulmuyor. villalar sorulmuyor. çocukları amerika'da yaşıyor kimse sormuyor bu değirmenin suyu bizim cebimizden mi geliyor diye.
dedim ya; allah sonumuzu hayır etsin.
prompter'dan okuyan başbakan diyor ki ben imam hatip mezunuyum, benim büyükşehir belediye başkanım da imam hatip mezunu. bize üniversite fırsatı tanınmadı biz mağdur olduk ama sonradan bunu kaldırdılar ve 28 şubat'ta yine kat sayı getirdiler.şimdi bu da hallolacak göreceksiniz diyor.
Allah sonumuzu hayır etsin. elhamdulillah müslümanlık nedir biliyorum. harbiden zengileri daha zengin yapmak fakirlerin ağzına sıçmak, işçiyi öğrenciyi dövdürüp pkk eylemlerindeki o orospu çocuklarına bir şey yaptırmamak, şehit'e kelle demektir ustalığı.
her konuşmada elhamdulillah, hamdolsun diyor bizim halkımız da ağzı açık alkışlıyor. kimse mal varlığını nasıl yaptığını sormuyor. gemicik sorulmuyor. villalar sorulmuyor. çocukları amerika'da yaşıyor kimse sormuyor bu değirmenin suyu bizim cebimizden mi geliyor diye.
dedim ya; allah sonumuzu hayır etsin.
(bkz: italyan salamı)
patatesli çerkes mantısı.
(bkz: negro)