bugün
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi9
- 1968 türkiyesi ve demirel9
- beklenen büyük istanbul depremi27
- istisna özellikleriniz13
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı18
- sözlük yazarlarının maaşı14
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- ponçik yazarlar listesi10
- lamartin8
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar29
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız13
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- kadınların poposuna neden bakılır22
- gay biri cennete gidebilir mi8
- anın görüntüsü13
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi12
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri18
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı17
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu14
- balıkçı klitoris11

entry'ler (18)
"devir daim" anlamında.
"umursamadan, sonunu düşünmeden" anlamında.
kesinlikle doğru düşünen bayanlardır. genelleme yapmak istemem ama erkek milletinin aklı oraya çalıştığı an -ki çalışmadığı an yok gibidir- bayanın nefes alışından bile tahrik olma yetisine sahiptir.
sadece "ıslak mendil" şarkısına bayıldığım, bizzat sahnesini izlemiş olup pek ruhuma hitap etmediğinden artık dinlemediğim taverna şarkıcısıdır.
saç derisi tarafından salgılanarak saçı besleyen, ancak saça yağlıymış gibi bi görünüm veren madde. en çok muzdarip olduğum sorun. yaz kış demeden her gün saç yıkıyorum..
ibadetlerini yerine getiriyor olsa da olmasa da, en azından Allah'ın çağrısını dinlemeye iki dakika ayırabiliecek kadar saygılı olabilen insandır.
Beni deli eden facebook oyunu. ablam önemli bir iş yapıyormuşcasına "ver dedim şu pc yi yaa kabaklarım çürüyecek" diye yakındıkça onun boş işler müdürü olduğunu bir kez daha anladığım durum.
Golden rose'dan üst, max factor'den alt seviyede; vasat bir kozmetik markası. Rimelleri kirpiği çok uzatmakla birlikte kaskatı yapar ki doğal görünümden hoşlananlar için tercih edilesi değildir. parlatıcı rujları tavsiye edilir.
eti'nin bana göre en başarılı tüketim maddesi. Altın günlerinde annelerimizin "ıslak kek" adı altında yaptığı kek türünün paketlenip rafa konmuş hali.
"işin gerçeği" anlamında. genelde itiraflar cümlelerinin ilk kelimesidir. Muhakkak öncesinde bir yalan söylenmiştir.
" Benim üzerimden edebiyat yapmayın. " diyecektir bence.
sanki sen onu, onun seni önemsediğinden daha çok önemsiyormuşsun gibi hissettiren durumdur. farketmeme ihtimalini düşünüp başta çok kafaya takılmasa da, sonrasında gönderilen titreşime de cevap alamayıp iyice rezil hissedilir. ikileme düşürür. yazmaya devam edemezsin üstüne düşüyor gibi olmasın diye. msn den çıkamazsın ya bir gerekçesi varsa diye.
Madem ki sen yoksun
Bu yürek, bu beden fazladır bana
Keşke, sen de bir örümcek ağıyla bağlansaydın
Ben delicesine bağlıyken sana....
Bu yürek, bu beden fazladır bana
Keşke, sen de bir örümcek ağıyla bağlansaydın
Ben delicesine bağlıyken sana....
24 saat deliksiz uyumak, mümkünse öbür günde uyanmamak... günde üç uykuyla nasıl yaşıyorum hala anlamadım.
bir fincan kahve için bütün cafe nin adımı öğrenmesinden utandığım için gitmediğim cafe dir.
en büyük problemimdir. yalnız benim için sonuç genelde mutlu sonla bitmez. çünkü aradığım şey genelde gerekli olandır ve o kadar gereksiz ıvır zıvırın içinde gerekli olanın işi yoktur.
en büyük problemimdir. yalnız benim için sonuç genelde mutlu sonla bitmez. çünkü aradığım şey genelde gerekli olandır ve o kadar gereksiz ıvır zıvırın içinde gerekli olanın işi yoktur.
adı ezel olup, "ne zamandan beri.." ile başlayan sorulara "ezelden beri!" cevabını cuk diye oturtarak hem adının hem de kelimenin anlamının hakkını veren dizi oyuncusudur.